• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

damatla boy farkı :(

diilekkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
160
0
46
Çorum
kızlar evlenmeyi düşündüğüm kişi benden 5 6 cm uzun.fakat gelin dediğin topuklu ayakkabı giyer dimi ya.yaklaşık aynı boya geliriz.nasıl durur sizce.abes kaçar mi

aynı boya gelseniz ne olcak cnm hem daha ii benimkiyle aramda 3 4 santim var kısa topuklugiyersin sende

Canım abes kaçıcağını sanmıyorum senin en mutlu günün olucak bu ufacık ayrıntılara takılıcak vaktin olmaz eminimki.. :)
Siz mutlu olduktan sonra boy farkı önemsiz, topuklu ayakkabıyı çok yüksek ökçeli almazsın olur biter. :34:

daha güzel değilmi yaa :)) keşkee bizde öle olabilsek ama topukluda giysem ben olamıyoruzz aynı boyda :))

Canım, benim eşimle aramda 2-3 cm var.Bende çok sorun etmiştim boy olayını.
Fındık topuklu olarak almıstım ayakkabımı.Çokta rahat hareket etmiştim. (Bundan 3 ay önce)
Hiç milletin ağzına laf verme derim,gelin ayakkabısı bölümünde bunu yazan cok arkads var,babet giyenler bile var.
Zaten ayakkabı gelinliğin altında gözükmüyor ki.
En büyük sorunun bu olsun, umarım stressiz,çok güzel geçen düğün hazırlıkların...

kızlar evlenmeyi düşündüğüm kişi benden 5 6 cm uzun.fakat gelin dediğin topuklu ayakkabı giyer dimi ya.yaklaşık aynı boya geliriz.nasıl durur sizce.abes kaçar mi

öncelikle tebrik ederim tek sıkıntınız böyle boy olsun :)))) Benim de eşimle aramda 5 cm fark var ben 171 im o da 175-176 filan. İlk başlarda ben de senin gibi çok takmıştım ah işte istedigim ayakkabıyı giyemeyecek miyim filan gibilerinden.. Ancak bir çözüm bulduk eşime içinde gizli topuk olan bir ayakkabı aldık ben de istedigim ayakkabıyı giyince yine ben eşimden uzun olmadım. Yeşil kundura da bu bahsettiğim ayakkabılardan var fiyatı da çok makul hem de oldukça rahat. Ayakkabı konusunda eşim çok problemli biriyken ona bile çok rahat gelmişti ayakkabılar :))) Htta şimdi bile ben abiye giyip ayağıma yüksek topuklu giydiğimde eşim de uzun ayakkabılarını giyerek bana eşlik ediyor

Bencede takmamalısın o günün keyfini çıkartmalısın... En güzel ve tekrarı gelmeyecek bir gün...
Bunlar takılmayacak konular... Zaten insan çeyiz işine girince boy falan düşncek zamanı olmuyor :9:
Mutluluklar diliyorum şimdiden:16:
Bu arada bizimde 7 cm var :))

nisanlimla benimde boy farkim 5-6 cm bence sorun yok:) topuklu ayakkabi giyince ayni boya geliyoruz. bence tam oluyor :)

tatlım kafaya taktığın tekşey bu olsun düşündüğün şeye bak yumurta topık ayakkabı giyersin oluverir. Sen eşimle aramda bir kaç santim var diyorsun yinede bak eşin senden uzun benimle de eşim arasında birkaç santim var ve ben uzunum :1: düğünde yumurta topuk giydim saçımın kabaraklığınıda fazla yapmadılar birde eşim gizli topuklu ayakkabılar var ondan giydi oldu sana fifti fifti :D :9::9: oohh sorunsz çok güzel düğün oldu yani kafaya takma tatlımmm :8:

tebrikler, uzun olsan bile sorun etme niye abes dursun ama benden sana tavsiye ayaklarının rahatlığı için çok yüksek ökçe tercih etme. O gün tahmin edemeyeceğin kadar çok yorulacaksın çünkü :)

tatlım benim eşimle aramda 18 cm var ama ben yinede topuklu ayakkabı giymedim. rahat edemiyorum bide dikili durucam ayakta diye iyide yapmışım.
topuz yapmazsan saçını güzel durur bence
kadın uzun olunca hoş durmuyor biraz.

ne güzel yaa o gün topuklu derdiyle ugrasmıcaksın, benim yengemle dayımın boyları da aynı ve yengem babet giymişti gelinliğin altına o kadar da guzel oldu ki :16:

benim nişanlımla aramda 28 cm var cok rahat, söz-nişan günü giydigim ayakkabılar yuzunden 2 gün üzerlerine zor bastım... ole stresli ve yogun gunlerde topuklu giymek - hele ki alısık değisen- resmen ölümmm

dugunumde topuk seviyesini gayet normal tutmayı dusunuyorum acıkcası daha da giymem o kadar topuklu ne zor şeymiş üzerinde durmak!

öncelikle tebrikler bende sözlümle aynı boydayız hatta ben daha uzun duruyorum başta bnde sorun ettim ama sonradan etmemye başladım martta nişanım var yumurta topuk bi aykkabı gycem netten içten belli olmayan silikon boy uzatıcı topuklar var her ayyakkbıya uygun ve dışardan belli olmauoy isterse ondan giyer istemsse de üstelem aman millete e sonuçta...

Back