• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Çok pahalı değil mi ya? Değer mi sizce? Evlenmiş bayanlardan fikir istiyorum.

Napsam beyaz abiye diye bi yerre mi diktirdem hiç gelinlik falan demeden :D

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayırlı olsun öncelikle..

fiyat konusunda çok bilgim yok fakat etraftan duyduğum kadarıyla bu kadar pahalı değil şimdi gelinlikler

her şey içinde derken neler dahil ki.

ben de tam öyle diyecektim,maşallahınız var;şimdiden mutluluklar dilerim size.Arkadaşların dediğine kstılıyorum 3200 çok fazla bir para insana düğün planlarken gelinlik çok önemli gibi geliyor ama o büyük günde hiç bir önemi kalmıyor,o hengame,heyecan içinde inanır mısınız şöyle aynaya bakıp nasıl görünüyorum ona bile bakamadım,bakmak aklıma gelmedi;sonra düğün fotoğraflarını incelerken farke ettim saçım nasıl olmu,makyaj nasılmış diye.Set halinde gelinliklerin,abiyelerin de genelde şöyle bir özelliği oluyor:üreticilerin büyük kısmı asıl parçanın gelinlik,geri kalan parçaların da gelinliği alana hediye olduğunu düşündüğü için duvağı falan çok uyduruktan oluyor ya da şimdiye kadar bana öyle denk geldi alacaksanız bile muhakkak kontrol edin diğer parçaları

Teşekürederim iyi dilekleriniz için :) paket halinde almıcam heralde evet duvak çok dandikti tülün ucuna toka takmışlar eee onu bende yaparım dimi :) 6 ay sonra tekrardan gelinlik bakmaya başlıycam bakalım kısmet 1.500 milyara bişey bulurum heralde :)

hayırlı olsun öncelikle..

fiyat konusunda çok bilgim yok fakat etraftan duyduğum kadarıyla bu kadar pahalı değil şimdi gelinlikler

her şey içinde derken neler dahil ki.

Sağolun :) bencede bu kadr pahalı olmamalı. Paket içinde ayakkabı iç çamaşırı üç tane duvak şemsiye anı defteri varmış. Bence hepsi gereksiz:D

fazlaca dantel var fiyatı ondan pahalı sanırım. diktirirken danteli azaltırsan ya da kalitesini düşürtürsen daha uyguna gelir diye düşünüyorum

Başka yere diktiricem bu modelde kesin kara verirsem ama dantel kalitesini düşürmem zaten modelistim tekstille ugraşıyorum gidip kendim alırım kumaşı danteli falan. Yani osmanbeyde o kadr uygun ki metresi inanamazsınız:)

Sağolun :) bencede bu kadr pahalı olmamalı. Paket içinde ayakkabı iç çamaşırı üç tane duvak şemsiye anı defteri varmış. Bence hepsi gereksiz:D

aa evet o zaman pahalı diye düşündüm..

yani herşey içinde derken acaba nikah şekeri de dahil mi diye düşündüm..

düğün yapacak kızların yada yeni evli kızların topiklerine bak ve danış istersen..onlar daha çok yardımcı olur..

aa evet o zaman pahalı diye düşündüm..

yani herşey içinde derken acaba nikah şekeri de dahil mi diye düşündüm..

düğün yapacak kızların yada yeni evli kızların topiklerine bak ve danış istersen..onlar daha çok yardımcı olur..

Şimdş acelem yok diye bakmadım o topiklere malum 2015 haziranda evlenicem :) ocak yada şubatta gidicem başka gelinkliçilere o sezon daha ucuzdur hem kışın alıp yazın giyicem :D

Şimdş acelem yok diye bakmadım o topiklere malum 2015 haziranda evlenicem :) ocak yada şubatta gidicem başka gelinkliçilere o sezon daha ucuzdur hem kışın alıp yazın giyicem :D

güzel fikir..indirim zamanını sezon sonunu bekle..:27::27::27::27:

20 nisanda nikahım oldu ve gelinlik giydim asıl 7 haziranda düğünüm var ozamana giyeceğim...
öncelikle kesinlikle suan bakma mart 15 ten sonra zam geldi kışın bir sürü indirim oluyor..
ayrıca bu modelden her modaevinde var bi yerden alman gerekmiyor gez gör..
gelinliğin altına camasır düşünme direk korseli dikiyorlar gelinliği çamasır düşünürsen bile en pahalısı 150 tl.
ayakkabıyı istediğin yerden istediğin modelde bakıp alabilirsin burayla kendini asla kısıtlama ..
semsiyeyi nerede kullanacaksın o telaşla foto cekimlerinde fotografçılarda bile oluyor.
Anı defteri çok istiyorsan kendin kırtasiyeden alabilirsin :)
ben beğendiğim modeli bir çok yere sordum genelde fiyatlar bu civarlarda oluyor her yerde 3500 3800 en uygun 2200 oldu sonra biraz daha arastırdım ve 1300 e diktirdim :9
çok da memnun kaldım. şimdiden kafanı karıştırma sen aralık ocak gibi bak gelinliğini. hazır almak istersen Aysirada indirimler oluyor ve kalıpları güzel tavsiye ederim indirimini yakalarsan süper olur :) hayırlı olsun inşallah

gelinliği alıp dolaba koyma taraftarı değilim.. :16:
Almadım 2 satt giydim,geri verdim.. Bayağa pahalı.. :53:
Kiralık 700 satın alırsam 1.500 dü gayette şıktı,dikilldi ilk kez ben giydimm.. :21:
Gardroba gelinliği koydu yengecim,güve ler yedi :52: mutluluklar :123:

canım ben gelinliğimi satın aldım fiyat farkı yok diye ama keşke almasaydıkkk
valla evde ancak yer kaplıyoooo :9::9::9:gereksiz bence zaten yıllar geçtikçede çok eskiyorrrrrr
satın almamanı tavsiye ederim
düğene daha zaman varmış daha çok gezip uygun fiyata buluna bilir

Back