- Konu Sahibi Omurboyubirkan
fiziğin çok güzel çok yakışmış
Çok sağolun :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fiziğin çok güzel çok yakışmış
Napsam beyaz abiye diye bi yerre mi diktirdem hiç gelinlik falan demeden
ben de tam öyle diyecektim,maşallahınız var;şimdiden mutluluklar dilerim size.Arkadaşların dediğine kstılıyorum 3200 çok fazla bir para insana düğün planlarken gelinlik çok önemli gibi geliyor ama o büyük günde hiç bir önemi kalmıyor,o hengame,heyecan içinde inanır mısınız şöyle aynaya bakıp nasıl görünüyorum ona bile bakamadım,bakmak aklıma gelmedi;sonra düğün fotoğraflarını incelerken farke ettim saçım nasıl olmu,makyaj nasılmış diye.Set halinde gelinliklerin,abiyelerin de genelde şöyle bir özelliği oluyor:üreticilerin büyük kısmı asıl parçanın gelinlik,geri kalan parçaların da gelinliği alana hediye olduğunu düşündüğü için duvağı falan çok uyduruktan oluyor ya da şimdiye kadar bana öyle denk geldi alacaksanız bile muhakkak kontrol edin diğer parçaları
hayırlı olsun öncelikle..
fiyat konusunda çok bilgim yok fakat etraftan duyduğum kadarıyla bu kadar pahalı değil şimdi gelinlikler
her şey içinde derken neler dahil ki.
fazlaca dantel var fiyatı ondan pahalı sanırım. diktirirken danteli azaltırsan ya da kalitesini düşürtürsen daha uyguna gelir diye düşünüyorum
Sağolun :) bencede bu kadr pahalı olmamalı. Paket içinde ayakkabı iç çamaşırı üç tane duvak şemsiye anı defteri varmış. Bence hepsi gereksiz
aa evet o zaman pahalı diye düşündüm..
yani herşey içinde derken acaba nikah şekeri de dahil mi diye düşündüm..
düğün yapacak kızların yada yeni evli kızların topiklerine bak ve danış istersen..onlar daha çok yardımcı olur..
Şimdş acelem yok diye bakmadım o topiklere malum 2015 haziranda evlenicem :) ocak yada şubatta gidicem başka gelinkliçilere o sezon daha ucuzdur hem kışın alıp yazın giyicem