- 15 Kasım 2013
- 505
- 697
- 323
- Konu Sahibi Hubble-Bubble
Nikah için evden neyle çıktığın ve o kıyafetle o eve dönülür mü dönülmez mi gibi aşırı derecede absürd, son derece saçma ve tamamen toplumun zihinlerine zorla dayattığı saçmalıklara mı takılacaksınız? Kız babası için kızını evlendirmek, hele de uzak şehre gelin vermek nedir bir de bunu düşünün. Kayınvalidenin tarafı garipsermiş, lafa bak! Kusura bakmayın da evlenince kendi anne babasının kendi ailesinin hislerini ikinci plana atıp kocayı ve kvyi önemseyenlere sinir oluyorum! Gün gelecek "ah babam, şuracıkta olsaydın 1 gün daha geçirseydim senle" diyeceksiniz!
Benim için kv nin yada onların ailesinin ne dediği önemli değil zaten onların da bu konuda bir lafı yok. Yani illa kız bizimle gelsin demiyorlar. O konuda ısrarcı olan nişanlım. Ben hiçbir zaman ailemin düşüncelerini yargılamadım ki çok tutucudur babam. Sadece 4 - 5 gün ben istanbulda kalıcam diye büyük tantana yapmalarını anlamıyorum. bizim evimizde aile hayatı bile yok bu ortamı yaşamayan insanlar tabi anlamazlar. Benim kalmamı isteyen babam akşamları eve bile gelmiyor ben uyuduğum zaman giriyor bazen 3 gün görmediğim oluyo. güya aynı evde yaşıyoruz... ben nasıl gelin gidicem nasıl evlencem onu bile bilmiyorum düğünde annem babam yan yana bile gelmicek belki... içim bu yönden buruk çoğu şeyden mahrumum ve hala benim evlenceğimi kabullenemiyolar tabiki kız vermek kolay değil. o yüzden bende onlarla izmire gitmek istiorum. eğer farklı bi aile ortamım olsaydı gerçekten nişanlımı karşıma alıp olmaz o evde kalıcam ben derdim.. Ben ailemle kalsam o 5 günün 2 sinde belki babamı görürüm yani... Tabi herkesin ortamı farklı ne diyim.. Artık akışına bıraktım bekliyorum bakalım neler olucak..