Damat kız kardeşimi dövmüş! Yol gösterin lütfen.

Babanız yanına iki üç delikanlı alacak o damadın öncelikle ağzını burnunu güzelce kıracaklar. Bakın bakalım o damat sonra nasıl yumşak yumşak boşanmayı kabul edecek. Malesef bizim insanlarımızın en büyük hatası adam kızını dövüyor darp ediyor sen daha aman uzlaşalım, aman konuşalım modundasın...

O ev hangi her evmiş yakardeşininde kafasını karıştıracak baban kadın hekim işi gücü var o oküzle neden evli kalsın

Kızına yapılan şiddeti her evde olur şeklinde karşılayan bir baba tarafından yetiştirildiği için buhün bu durumda zaten bu kadın bence...Kendi değeri ona öğretilmemiş, kadının hizmet eder şeklinde yetiştirilmiş pek çoğumuz gibi belki de babasından sevgi görmeden...Bu yüzden de bu adamı kendi hayatına çekmiş ve onla olmaya devam ediyor...İstese derhal ayrılırdı geçim sıkıntısı da yok ama bağımlı kişilik gibi duruyor...

Yani o şiddetler hakaretler hep aşama aşama bugün gelinen son nokta aslında...Çünkü adama o tavizi veren yine kadın...Daha ilk hakarette cezayı kesmek lazım oysa...Alıştım demek te göstergesi...Evet ablanızın teşhisi doğru gibi narsist erkeğe benziyor gibi geldi bana da ve narsistlerin kurbanları kolay kolay kurtulamaz...Psikologa gitmesini tavsiye edicem önce kendi değerinin farkında olması ve şu ezik psikolojiden kurtulması lazım

Kızına yapılan şiddeti her evde olur şeklinde karşılayan bir baba tarafından yetiştirildiği için bugün bu durumda zaten bu kadın bence...Kendi değeri ona öğretilmemiş, kadının hizmet eder şeklinde yetiştirilmiş pek çoğumuz gibi belki de babasından sevgi görmeden...Bu yüzden de bu adamı kendi hayatına çekmiş ve onla olmaya devam ediyor...İstese derhal ayrılırdı geçim sıkıntısı da yok ama bağımlı kişilik gibi duruyor...

Yani o şiddetler hakaretler hep aşama aşama bugün gelinen son nokta aslında...Çünkü adama o tavizi veren yine kadın...Daha ilk hakarette cezayı kesmek lazım oysa...Alıştım demek te göstergesi...Evet ablanızın teşhisi doğru gibi narsist erkeğe benziyor gibi geldi bana da ve narsistlerin kurbanları kolay kolay kurtulamaz...Psikologa gitmesini tavsiye edicem önce kendi değerinin farkında olması ve şu ezik psikolojiden kurtulması lazım

bosasin gitsin. Parasi var her seyi var. Birak bosasin. Polise de bir guzel sikayet etsin darp raporu alip

Son durum nedir acaba konu sahibinden haber yok sanırım
Pazar günü akşam döndük biz. Uzun konuşmalar sonucu bizim bulduğumuz bir aile terapistine gitme kararına varıldı. Terapistten yarın için randevu almış damat bey. Karşılıklı suçlamalar var tabi. Çektim kenara konuştum. Terapist işi de işe yaramazsa önlemini al, parana sahip ol, verme para, biriktir. Baktın olmuyor annemlere söylemeden gelir alırız seni evini barkını kurarız dedim. Tamam dedi.Bakalım.

size bi şey söyleyim mi terapistle falan düzelmez bu herif, inşallah daha fazla zarara uğramadan kurtulur kız kardeniz ve evlatları.

Babanın tavrına göre kadına da bir şey diyemedim ben. Zaten okumuş olsanız da olmasanız da aile çok etkili bu konuda. Şiddet gören kızı için gidip konuşayım diyor hala baba...

Ne aile terapisti! Bu adamın psikiyatriste ihtiyacı var. Hiç aile sahibi olmamalıydı. Dışarıda Harika mükemmel bilinen evine gelince bütün komplekslerini karısından çıkaran klasik psikopat sosyopat. Aile terapisti ile ne ilgisi var. Zaman kaybı ve bugün kucağında bebeği varken tekme tokat dalan şerefsiz yarın bıçaklar ya da kafasını “yanlışlıkla” sertçe vurur. Adam 3-5 yıl yatar olan kardeşine olur. Anlattığınız profilde adam narsisist psikopat. Kurban olarak da kardeşinizi seçmiş. Bu sarı alarm değil bayağı kırmızı alarm. Kendi ve çocukları için acilen boşanmalı.

Babanın tavrına göre kadına da bir şey diyemedim ben. Zaten okumuş olsanız da olmasanız da aile çok etkili bu konuda. Şiddet gören kızı için gidip konuşayım diyor hala baba...
Tamamen kişilik meselesi. Babasının cahilliğini ve onu yetiştirme şeklini bahane edemez. Artık kendi bir birey olmuş. Kendisini geliştirmeliydi. Herkes yetiştirme şeklinden farklı dersler çıkarır. Kardeşler nasıl aynı karakterde olmuyor. Çevre ve eğitim de karakterde büyük faktör
Çok güzel bir mesleği var. Yaşı da çok genç değil yani cahil bir değil. Affedip dönerse, milyonda bir ihtimal koca düzelse bile sevgisiz mutsuz bir yuva olacak.

Geçmiş olsun çok üzüldüm
Babanız niye böyle yapıyor anlamadım doktor damadı mı bırakamıyor ?
Yazık kadına ya hakaret şiddet üstelik çekip gidecek maddi imkanı da varken babanız keşke sahip çıksa

Durmak yok don ütülemeye devam yani. Cidden elinde mesleği olup fiziksel ya da sözlü şiddete boyun eğen kadınlara çok üzülüyorum. Bari söyleyin de paşanın her işine koşuşturmasın. Böyle bir adamın önüne bir tas çorba bile koymam. Ayrıca şiddete meyilli olan insan asla düzelmez bunu da unutmasın kardeşiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…