Damat kız kardeşimi dövmüş! Yol gösterin lütfen.

Darp raporu alıp uzaklaştırma kararı çıkarsın. Sonrada bence bosansin. Adam bir de doktormus sağlığımız kimlere emanet. Ayrıca şiddete eğimli biri olduğu için mesleğini tehlikeye atacak bir şeyler yapılabilir mi onu da araştırın bu kadar kolay kurtulmasin

Ben sasirmiyorum kimlerin docent oldugunu gordu bu gozler.adam iki kelimeyi bir araya getiremez ama 25 kitap yazdim diyor.liyakat ,egitimde kalite sart..bu memleket egitimle kurtulacak.aydin dedigimiz insanlar boyle davranmayacak.balik bastan kokar.

Uzaklaştırma kararı çıkartsın. Bencede terk etmesin evini,niye terk ettin diye soruyo hakim gorumcemde öyle olmuştu o ev kardesinin hakki. Direk polise gitsin pazartesi savcılığa gitsin. Iki günde yanında dursun biriniz. Niye o düzenini bozsun adam defolup gitsin

Eğitim,para bunlar gerçekten insan olmaya yetmiyor.Bu nedenle Allah düzgün insanla karşılaştırsın diyorum
Amin..
Kardeşiniz tanımadan etmeden doktor olmuş, düzgün biridir algısıyla evlenmiş.
Ama adam başka bir şey çıkmış.
Ne olursa olsun tanıyacaksın. Bir süre vakit geçireceksin.

Allah gerçekten düzgün insanlarla karşılaştırsın.

Düşündüğü ev değil haklıyken haksız oluruz bir kavgada aldı gitti dertler dertleri boşanmakmış falan. Yoksa para pul değil düşündüğü.

Başlarda böyle değildi. Sonra sinirlendi o yüzden dediye döndü. Cevap vermeyince düzelir. Sınavları var ondan, yok iş yeri stresli ondan derken aslında adamın karakterinin bu olduğu anlaşıldı.
Kardeşiniz eşi adına bahaneler üretiyormuş.
Baştan hata üstüne hata.
Umarım bundan sonra bahane üretmez.

Şiddetin affı olmaz.

Son düzenleme:
Babam bize karşı baskıcı değildi annemle kavgaları olsa bile yanımızda asla olmazdı. Ama bilemedim ne yapacağını o da şaşırdı bence
Size karşı baskıcı olmayabilir ama sonuçta babanızın bir düşünce yapısı, bir karakteri var size rol model olan. Annenizle ya da başkalarıyla iletişim şeklinden bile alırsınız o rol modelin etkilerini. Umarım kardeşiniz kendini kurtarmaya niyetlidir.

Sabah artık böyle olmayacak,çocukları bile gözü görmüyor dedi. İkisi de iki yandan baba sakin ol diye bağırdılar hep diyor oğlan ben mi bişey yaptım anne diyormuş yapacak bişeyim kalmadı artık dedi. Bir yandan da pazartesi randevulu hastalarım var diyor. Dengesini de kaybetmiş gibi geldi bana

Aynen

Öyle mi diyorsunuz. Aklı çok karışık sabah gelin dedi. Hakaretlere alıştım. Dayağa da alışmak istemiyorum dedi ağladı.
eşi öğretmen olan bir komşumuz 3 defa gitti geldi, darp raporuda aldı, ama yine barıştı...yani demem oki, boşanma kararı almak çok zor...

Haklısınız inşallah bakalım 2 saatlik yolumuz kaldı

Her evde mi olur babanız çok ilginç.benim eşim o adamın yanında bir melek kalıyor ya her evde oluyor mu öyle şeyler. Ve bunlar kaç sene tıp okumuş insanlar eşi kendisinde bir sorun olduğunu hala mı kavrayamamış onun bilincine ulaşamamış. Benim için çok tezat böyle şeyler

Düşündüğü ev değil haklıyken haksız oluruz bir kavgada aldı gitti dertler dertleri boşanmakmış falan. Yoksa para pul değil düşündüğü.
İşte darp raporu alabilirse böyle iddialarda bulunamaz karşı taraf. Babanızın aklı bulanmış diye tahmin ediyorum. Kardeşiniz ise özgüvensiz bi bahane bulsa hemen barışcak birine benziyor. Siz abinizle birlikte bastırıp memleketinize getirin bence. Darp raporu olursa suçlu duruma düşmez.
Ama eğer kardeşiniz eşiyle bir kere daha barışırsa bence gelecekte olacaklara asla karışmayın.

Bide hekimlerin böyle insan sevmeyen olması ne tezattır. Ayrılsın yoluna baksın en sağlıklısı kadın bunun için mi okumuş eğitimli insanlar kariyeri olan kişiler daha kolay yapabilmeli boşanmaya rapor alsın tazminat açsın süründürsün bu psikopatı kesinlikle

Kusura bakmayın ama babanız hep bu mantıktaysa kardeşinizin okumuş etmiş haliyle bunları yaşaması çok normal.
Bu adam hep böyleymiş. Kardeşiniz evin bütün sorumluluğunu almamalı, ilk olayında da kapıyı çarpıp çıkmalıydı.

Bugün o kadın çocuklarının önünde şiddet görecek noktaya geldiyse bunda babanızın da payı vardır.
Böyle bir olayda arayı bulmaya çalışmasın, siz engel olun lütfen.
Benim bile ciğerim yandı okurken. Tabii ki her evlilikte böyle şeyler olmuyor.

Kardeşiniz umarım boşanır. Ama kafası karışıksa babanız "her evde olur" dedikçe affetmeye daha meyilli olacak. O zaman bu şiddetin sonu gelmez.
Babanızla konuşun karışmasın. Gerekirse abiniz, siz sert çıkın babanıza.

Babanız neyin uzlaşmasından bahsediyor, her evlilikte olur öyle şeyler dediği de şiddet yahu insan nasıl normal görür bunu?

Kardeşiniz nasıl ezdirmiş bu kadar kendini bu zamana kadar cahil desek cahil değil. Damat bey! elbette istemez ayrılmayı bulmuş kardeşiniz gibi birini bırakmak ister mi. Darp raporu alıp şikayetçi olun, evi batsın herşeyiyle de zaten kanunen ne olacaksa olur boşanma aşamasında. O çocuklar da şahit oldukları bu duruma yazık değil mi?

Bu yaşadığı şeyden sonra evdeki işi düşünen kardeşinizin de psikolojisi tamamen bozulmuş, alın kardeşinizi de yeğenlerinizi de o evden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…