- Konu Sahibi misskokulumm
-
Amin..Eğitim,para bunlar gerçekten insan olmaya yetmiyor.Bu nedenle Allah düzgün insanla karşılaştırsın diyorum
Düşündüğü ev değil haklıyken haksız oluruz bir kavgada aldı gitti dertler dertleri boşanmakmış falan. Yoksa para pul değil düşündüğü.Demekki satfa sayfa kitap da yutsan insanliktan birsey alamiyorsun ahlaktan maalesef ne diycegimi bilmiyorum ztn mahkeme evi ortak aldilarsa birakmaz yani ayrica kizin cani gidiyoms az daha evi birakmayalim ne demek dayak yiyp giden mi sucluyms babaniz uygub davranmamis o durunda ev mi dusunulur
Kardeşiniz eşi adına bahaneler üretiyormuş.Başlarda böyle değildi. Sonra sinirlendi o yüzden dediye döndü. Cevap vermeyince düzelir. Sınavları var ondan, yok iş yeri stresli ondan derken aslında adamın karakterinin bu olduğu anlaşıldı.
Size karşı baskıcı olmayabilir ama sonuçta babanızın bir düşünce yapısı, bir karakteri var size rol model olan. Annenizle ya da başkalarıyla iletişim şeklinden bile alırsınız o rol modelin etkilerini. Umarım kardeşiniz kendini kurtarmaya niyetlidir.Babam bize karşı baskıcı değildi annemle kavgaları olsa bile yanımızda asla olmazdı. Ama bilemedim ne yapacağını o da şaşırdı bence
kızkardeşiniz boşanmak istiyor mu peki?
şu nedenle soruyorum siz destek olursunuz yarın bir gün ben kocamı seviyordum olayı da yaşanabilir.Hele ki çocuklar da küçük.
siz zaten kardeşinizin yanında olduğunuzu ailecek hissettirmişsiniz
bundan sonrasına kardeşiniz karar vermeli
AynenValla bence babayı ikna etmelerine gerek yok. Zira baba da aslında o koca müsveddesinden çok farklı bir zihniyete sahip değil. Ekonomik özgürlüğü olan bir kadın bu, ama aklı uçmuş gitmiş. Konu sahibi biraz aklını başına getirmesine vesile olabilirse, aslında kendi kendine de çok rahat bir düzen kurabilir. Ay bu konu beni sinir etti sabah sabah ya. =(
eşi öğretmen olan bir komşumuz 3 defa gitti geldi, darp raporuda aldı, ama yine barıştı...yani demem oki, boşanma kararı almak çok zor...Öyle mi diyorsunuz. Aklı çok karışık sabah gelin dedi. Hakaretlere alıştım. Dayağa da alışmak istemiyorum dedi ağladı.
Haklısınız inşallah bakalım 2 saatlik yolumuz kaldıSize karşı baskıcı olmayabilir ama sonuçta babanızın bir düşünce yapısı, bir karakteri var size rol model olan. Annenizle ya da başkalarıyla iletişim şeklinden bile alırsınız o rol modelin etkilerini. Umarım kardeşiniz kendini kurtarmaya niyetlidir.
Her evde mi olurŞuan kardeşimi alıp gelmek konusunda kararsızım babam o konuda çekims
Ben de aynını düşünüyorum. Konuşacak bişey yok artık diyorum babam yıkmak kolay her evde olur falan dedibakalım yoldayız. Kardeşimin kafası da karışmış evde de çok iş var yapacak diyor halen
İşte darp raporu alabilirse böyle iddialarda bulunamaz karşı taraf. Babanızın aklı bulanmış diye tahmin ediyorum. Kardeşiniz ise özgüvensiz bi bahane bulsa hemen barışcak birine benziyor. Siz abinizle birlikte bastırıp memleketinize getirin bence. Darp raporu olursa suçlu duruma düşmez.Düşündüğü ev değil haklıyken haksız oluruz bir kavgada aldı gitti dertler dertleri boşanmakmış falan. Yoksa para pul değil düşündüğü.
Öfff akşam 11 den beri elim ayağım tutmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?