canım belki de blöf yapıyor yalvarmanı bekliyor sende iyi demişsin olur diye..bak gör benc eo cayacak çünkü biraz aklı varsa oturup düşünür kaç ay evi geçindirmişsin anlar inş kıymetini.mirmirmirmir
Aslında bana da blöf gibi geliyor.Boşanacak adam gider verir dilekçesini hiç öyle dillendirmez.Blöf değilse de kendi bilir.Ben onun kaprisini bunalımını aylarca çektim.O bu kadarcık şeye dayanamıyorsa kendi bilir.Zaten zaman geçtikçe boşanma fikrinin verdiği panik de yok oldu(belki aldığım sakinleştiricilerin de etkisi vardır)Hayırlısı bakalım
Güzelim okudum baştan sona peki 2 gündür olayın sonrasında yani sana nasıl hala kötü tavırlı lımı?
naptı verdi mi dikeçeyi sanmam senin gibisini bulmuş bırakıcak mı..dediğin gibi o kadarcık şeye dayanamıyorsa kendi bilir neneyse haberlerini bekliyoruz bakalım.
savaşma seviş sengözlerimebaksanabHenüz vermedi sanırım verse onu da arar söylerdi şeytan diyorki git sen ondan önce ver
evlendikten bir ay sonra arkadaşımızın eşi işten çıkıyor, kadıncağız evi geçindiriyor, bu arada eviyle ilgilenip kocasına kadınlık yapıyor.. tüm bunlara rağmen eşi kahveye gitmek istediği zaman bunaldı kahveye gitsin diyor (hiç istemediği arkadaşları ile) ve siz yinede amanını haksız buluyorsunuz.
evet evliliği yıkmak kolay, kurtarmak zordur evlenmek değil evliliği yürütmek marifettir fakat ramazan ayında benimde kocam içse, kahveye gitse beraber harcayabilecek paramız varken kahvede kumara yatırsa birde bana küfürler, kıyametler etse hoooop noluyo derim ve asla sinirli, kinci olmam diye düşünüyorum.
bukadının fedakarlığına, eşinin yaptıklatrı affedilir belki ama bu yaşananlar normal bence.
erkek fevri davranıp saçmalayamaz bence bir kadının sorumluluğu onun üzerindeyken, bunu yapan erkek erkek değildir zaten..
erkek dediğin eşini yuvasına sahiplenecek, kendi işsiz otururken evini geçindiren karısının yanında olacaktır, olmaılıdr.. ancak o zaman kadın anaç tavırlarla yuvasına sahiplenir, kısaca huzurdan behsediyorum..
kadını bu kadar duygusuz, etrafında olanlara tepkisiz ve erkeğe karşı bu kadar sessiz bir varlık olarak tasfir ettiğiniz için yazdım bunları, fikirlerinize bir kadın olarak asla katılmadığımı bilin istedim..
nerden başlıyacağımı bilmiyorum.ne anlatacağımı ve nasıl anlatacağımı da 11 aylık evliliğim sona eriyor.ve ben ne hissettiğimi bilmiyorum.acı mı nefret mi haksızlığa uğrama içgüdüsü mü bunun adı ne bilmiyorum herşeyi anlatmak için girdim buraya ama boğazıma bir yumruk tıkandı anlatamıyorum
bana asssssla katilmiyor olmanız ruhumda nasıl bir tahribat yarattı bilemezsiniz senağlama
yalnız şimdi bunu anlatmaktan ziyade bendeki "evlilik" anlayısı ve yorumlarımdaki keskinlik hakkında alt yazı geçeyim size ve tüm seyırcılere izninizle :ecrin_bebek:
aklı başında hiç bir birey boşanmak icin evlenmez
ve hiç bir evlilik alışma evresinde kavgasız gürültüsüz geçmemiştir
hele ki ilişki resmiyete dokulmeden evvel bir flort donemi varsa...
şahsım adına ben; kızdıgım zaman inanılmaz asabi, fevri ve karşımdaki insan kırılırmış üzülürmüş zerre umursamayan, agzından çıkanı duymayan yıkıcı bi insan olur çıkarım...
karşımdaki annem olmuş babam olmuş en yakın kankam olmuş 7 yabancı olmuş fark etmez...
anneme defalarca yüzünü görmeye katlanamıyorum dedigimi bilirim
ama gel gör ki sular durulunca hep büyük pişmanlıklar yaşamışımdır
kimi zaman gururumu alt edip sırnaşır kimi zaman yüzde yüz haksız oldugumu da bilsem asla geri adım atmam kaydirigubbakcemile
ama bu demek değil ki gerçekten kızgınken söylediklerim hissederek, bilinçli olarak dokuluyor agzımdan
kızgın iken ağızdan ne çıktıgını kontrol edemeyiz cogu zaman
önemli olan sinirler yatıştıgında ne hissettigimizdir
evleneceksem eğer mahkeme yollarını aşındırmama sebep olacak sebepler bellidir
onların dısındaki her mevzuyu sineye cekip uzlasmacı taraf olabilirim, hiç sorun değil
bu tarz kavgalar da uzlasma gurubuna dahil
hiç de zor değil arkadaşa "boşan bu heriften adam olmaz, erkek adam böyle yapmaz, sen onu adam diyip koynuna mı alacaksın o kadar kufurler etmiş" vb. tarzı afilli cümleler kurmak
ama benim forumda yorum yazarken dikkat ettiğim temel nokta şudur;
burda bunlari yazsam, arkadaş dikkate alacak, hırsı ve hıncı daha alevlenecek, ufak manevralarla kurtarılabilecek bi evlilik dahi olsa yorumlardan aldigi gazla asla geri adım atmayacak ve sonuç;
henüz 1 yılını doldurmamış bir yuvadan geriye yalnızca 2 enkaz kalacak...
kimin ne düşündüğü umrumda değil
yorumlarımı aman ayse neder, aman fayma teşekkür eder mi, aman hatice rep verir mi tarzında tribün mantıgıyla yazmam ben
fikrim bu arkadaş
katılanlara sevinirim, hem fikir olanlar varmış derim
katılmayanlara da saygı duyarım
ozgur bireyleriz
düsünceye ket vurmak kimsenin haddi değil
ey gunlar şakkıdı
ozellikle yorum yapmaktan kacindim cok da olumlu konusamayacagimdan, ama suna dikkat cekmek istiyorum; ortada pisman olmus ve ozur dileyen ya da inadindan ozur dilemeyen bir adam yok. adama gore yuzsuz hala evi terketmeyen terkedemeyecek karisi var... elbet yaptiklarindan pisman olacak ama umarim avucunun icindeki kus o zamana ucup gitmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?