Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Destekleriniz için ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.Dünden bahsedeyim kısaca.Kayınpederim iftara davetliydi.Ben de gittim iftarımı yaptım ortalığı topluyorum.Derken geldi beyefendi.Tabii ben malımın huyunu bilmez miyim dün de söyledim ya 15 günde bazen haftada bir çıkarken şimdi hergün çıkacak.Damarıma basacak ya.Duş alıp çıktı.Gece 1 de geldi.Ben yatmıştım tabii.Bi tane sakinleştirici aldım.Umursamıyormuş gibi görünmeye gerek kalmadı.Zaten umursayamadım.Ama çok zor bir geceydi.Uyku sorunu yaşadım.Hala kafam kazan gibi.Dualarınızı bekliyorum.
senağlamasu yazını okurken bekar da olsam kendim yasamış kadar üzüldüm artık barışın ya cok uzadı ve adam inatçı bence yani bi adım at da yaklaşsın sana..beraber uyumanız sarılmanız gerekirken olanlara bak ya üffffffffffffffffffff ben bile sinir oldumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
çok abartmişsiniz, çok üstüne gitmişsiniz, bunaltmişsiniz.
anlattıklarınızdan benim anladigim bu...
incir cekirdeğini doldurmayacak bir mevzu için ayrılık istemeniz bana çok cocukca geldi.
öfkeyle kalkmişsiniz (çok keskin bir ofkeniz var, kinci oldugunuzu dusunuyorum) zararla oturacaksınız farkında değilsiniz.
bu evliliği kurtarmak değil yıkmak için elinizden geleni yapiyorsunuz.
çok yanlış...
yuvayı yapan dişi kuştur, erkek fevri davranıp saçmalayabilir, kadına düşen anaç tavırla olgunluk gostermek, bazı şeylere kulak tıkamaktır.
bu tarz her kavga boşanmayla neticelenecek olsaydı yeryüzünde evli çiftler parmakla gösterilir hale gelirdi...
cocukluk etmeyin, ofkeyi ve gururu bi kenara bırakıp salim kafayla oturun konusun.
erkek milletini çok sıkmaya gelmez, burnunuzun dikine gidip inatlaşacaginiza konusmayı deneseydiniz keşke...
soylenecek bi dünya şey var ama;
bence bu ayrılıkta sucun buyuk kısmı sizde
üzgünüm, gerçekler acıdır....
GELİŞME
Biraz önce aradı.Bir avukatla görüşmüş.İkiniz birlikte gelseniz daha iyi olur demiş.Ben de olur gidelim dedim.Ben ayarlar sana haber veririm dedi.Bakalım.Hayırlısı.Hem kel hem fodul yani
Hiç bir şey yazmak istemedim..
Başından beri okuduğum halde..
Allahım yardımcınız olsun inşallah...
Kolay değil,yaşayan bilir.. Öyle şık bir sofra,öpücük ya da köpüklü kahve ile olacak işler değil bunlar maalesef..
Sizi üzmek gibi bir amacım yok arkadaşım..
Ama alttan aldığınız sürece daha çok tepenize çıkacak bu adam,çok üzgünüm.. Evet çalışmadığı için kendini ezik vs. hissedebilir. Ama bu eziklik evde karısını tek başına bırakıp geceyarılarına kadar arkadaşlarınla vakit geçirmesini haklı çıkarmaz.Hele ki maddi durumunuz belliyken..
Hayır ben hiç birinize katılmıyorum..
Arkadaşım siz sesinizi çıkarmadıkça bu dışarı çıkmların sonu gelmemiş işte.. 11 aylık evliliğinizde cicim aylarındasınız daha. Adam resmen şımarmış..
Allah sonunuzu hayır etsin inşallah..
Benim arkadaşım ne sofralar hazırladı,ne tangalar giydi adam eve gelmedi gelmedi işte..Kadın üzerinde tangası ile o şık sofrada kaç gece tek başına ağladı..Ama adam görmedi,eve gelince farketmedi bile..
Bir kere dışarı alışan adamı eve bir daha sokamadı, kadın "herşey benim hatam,ben çok taviz verdim,yüz verdim" dedi boşanma davasını açtı şimdi de....
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah..