Damaktan fazladan çıkan diş

dunyaninmerkezi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2012
59
0
46
Arkadaşlar kardeşimin damağından fazladan diş çıkıyor inip yerleşeceği bir yer yok. SSK lı olarak hangi hastanelere götürebilirim çapa için ne kadar uğraşsam da bir türlü randevu alamadım. Lütfen bilginiz varsa benimle paylaşır mısınız?

Bu konuda alanında en iyi hastane Çapadır..Gece tam 12 olmadan aramaya başlayın sistemler tam 00.00 da devreye giriyor o arada tuşluyarak sıra alabilirsiniz ben aldım daha önce kolay oldu inşallah sizde alırsınız geçmiş olsun çok..

benim de damağmda altta ve üstte olmak üzere 2 tane fazla diş vardı bu yzden gülemiodum bile ama bn 4-5 sne önce dişçiye gittim ve 5dk.da çekti dişlerimi şuan hiçbir problemim yok : )

selamlar.. aynı sorun benm kardesimdede vardı. 2005 yılından beri çapada sırf dişleri yuzunden tedavisi bitmek bilmiyodu. eger sorun sadece o fazla cıkan dislerse git yaptır derim ancak baska problemler varsa pek tavsiye etmem.. biz o kadar ugras sonucu yine elimiz bos donduk ve gece yıl özele gittik mecburen.. kardesim nerdeyse 18 yasına gircek ve dişleri yeni yeni düzeliyo.. geenl olarak stajerler oldugu için sadece gittiğin problem konusunda ugrasıyolar baska problem varsa sana soylemiyolar bile..

çok doğru diyorsun arkadaşım stajerler tarafından deneme tahtası niyetine kullanılıyoruz. on dislerinde de yamukluk var o yuzden de tel takılması lazım. ugras ugras dusuremedim once teli acmıyorlar calıyor calıyor acan yok daha sonra da acıp butun randevular dolmustur diyor. saçmalık resmen.

Geçen sene damagımda 2 fazla dış vardı.Herkeste öyle mi olur bilmem ama kökleri çok uzundu.
Benimkiler çekildi.Ama şiddetine göre ameliyat yapılabilirmiş.Korkacak bir şey yok.Rastlanabilen bir durummuş bu.

kardeşimin hem damagı dar hemde fazla diş cıkarıyodu.. onlar sadece 1 dolguyu yaptılar 1 hafta sonra gel dediler.. öbür dişi temizlediler iki hafta sonra gel dediler tam dişler halloldu derken tel için 5 sene sonrasını verdiler. 5 sene sonra gittik tekrar dolgu tekrar cekim ve hep 2şer 3 er hafta sonrasına erteleye erteleye oldu.. üstüne bide cektiğin acı var.. uyusturucu pek kullanmadıklarından dolgu yaparken bile cok canı yanıyo insanın..(bende yaptırdım ordan biliyorum)

ama kardeşimin soylediği kadarıyla özelde uyusturucu yapıyolarmıs dolgu sırasında hc acı olmuyomus..

kısacası diş konusu gerckten cok sıkıntı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…