Damaklık :(

Bence hiç geç değil yeğenim ilkokula gidiyor öğretmeninde bile tel vardı.. İnsanın kendi dişi gibisi yok bi doktora görünün bence.. Ben de 25ime girdim 11 gün sonra düğünüm var tel tedavim daha yeni bitti :)

Yutkunmadaki skntın dilin alışmadığı içindir eğer yara falan olduysa kesinlikle tuzlu suyla gargara yap hatta ağız içi yaraların varsa doktoruna sorup kenacort kullanabilirsin anında yarayı sakinleştiriyor. Benm doktorum onu vermişti ilkhaftalarda çok yaram olmuştu

Yani üst çenem ilerideydi alt çenem geride kalıyodu şimdi ikisini hizalamaya çalışıyolar

Canım zaten stajın başlasa da alışmış olacaksınİlk çevirildiğinde çok acıyor evet bazen tamamen istedikleri açıya gelmesi için fazla çevirdim gün içerisinde o zaman yüzümü hissetmiyordumSonu güzel olacak böyle düşün ve kendini rahatlat çekiyoruz ama inşallah değecek

Tam anlayamadım bende tel kullanıyorum şuan da fakat o damaklık neden takıldı nasıl birşey acaba ? Benim bildğim tedavi bitince takılıyor ama ?

Yok canım benim üst tellere geçmeden önce damağım dar olduğu için genişletmek amacıyla takıldı çok darmış üst çenem malesef

Umarım ya şuan tek çekincem okul ve staj, okul başladığında 35 günüm doluyor alışmış olurum umarım şimdiden evde alıştırma yapıyorum bol bol konuşuyorum düzelmesi için Acıya dayanırım problem değil hızlı olsunda Sonunu düşünüyorum hep zaten bundan dolayı bi çok teli olan arkadaşım tellerini sevmiyor mesela ama ben tellerimi seviyorum vallahi işte şu damaklık can sıkıcı bir tek o kadar ama çekicez napalım

Öyle öyle inşallah alışır bir an önce çok zorlanıyorum çünkü Evet yaralar oldu tuzlu su dediğin gibi etkili ama piraldyne kullanıyorum işe yarıyor allahtan saol ama önerin için

Yok canım benim üst tellere geçmeden önce damağım dar olduğu için genişletmek amacıyla takıldı çok darmış üst çenem malesef

Bana da takıldı ama sizin anlattığınız gibi değil köprü gibiydi sağ arka dişten sol arka dişe konuşmamı engelliyordu s ler ş çıkıyordu

Bende seviyorum ve çok alıştım sanırım çıkınca bocalıycam tuhaf gelecek artık 2 seneye yakındır benimleler benden oldular artık

dis teline alisiyorsun...bir kac gun sonra normal yemek yiyebilirsin...2-3 sene takanlar var dis tellerini filan..bu yuzden icin rahat olsun..dis tellerini cikarirkende aciyor, korkutmak gibi olmasinda...

dis teline alisiyorsun...bir kac gun sonra normal yemek yiyebilirsin...2-3 sene takanlar var dis tellerini filan..bu yuzden icin rahat olsun..dis tellerini cikarirkende aciyor, korkutmak gibi olmasinda...

Evet tellere alışmak kolay ama benim derdim zaten damaklık evet ya bende onu duydum çıkarırken acıyormuş daha çok var gerçi

Allah yardımcın olsun Benim 1.5 sene oldu yaşım 23 oluyor 1.5 sene de çıkar dediler hala tık yok bakalım bekliyoruz ağrısı yarası da cabası tabi

Saol seninde :) Neyyyy!! bana da 1.5 dediler tamam tellerimizi seviyoruz dedik ama süreside uzamasın ya Gerçi herkes söylenenden daha geç çıkıyor diyo

Saol seninde :) Neyyyy!! bana da 1.5 dediler tamam tellerimizi seviyoruz dedik ama süreside uzamasın ya Gerçi herkes söylenenden daha geç çıkıyor diyo

Kim dedi seviyoruz diye ben mi kaçırdım alıştım tamam ama asla asla asla sevmiyorum Her gittiğim de bitiş işlemlerine başlarız bir dahaki gelişinde diyor ama hala tık yok

çenem dar benimde o yüzden damaklık kullandım küçükken. çıkar-temizle-tak ay bunalım! her kontrole gidişte vidasını gevşetiyordu acayip ağrı yapıyordu.
bi zaman sonra bıraktım işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…