Şimdi de ben ağladım iyi mi
Çok çok çok teşekkür ederim bu kadar güzel ve içten duaların için bin katı senin olsun, hakeden, emek veren herkesin olsun inşallah.
Şimdi büyük ihtimalle aramamasının sebebi keyfine bakıyordur biraz, rahat nefes alma durumları.
Noluyorsa ilişki esnasında boğazlarına yapışıyoruz bu adamların da habire bi nefes alalım modundalar.
Hele de dönmüş ki ne olmuş bitmiş, arkadaşlar, muhabbetler, el üstünde tutulmalar fln.
Eğer ilişki hakkında konuşursa canı sıkılacak ve büyü bozulacak, o yüzden o anın tadını çıkarıyordur diye düşünüyorum.
İlla ki arayacaktır, bir şekilde görüşmek isteyecektir ama keyfi gelene kadar çok geç olacak sanıyorum.
Ne yapsa ne etse bence hakkını ödeyemez, Allah yukarda ben yapabilir miydim böyle bir ilişki hayır, bekleyebilir miydim yılda bir defa görmek için hayır, onun her sözüne güvenmek zorunda kalarak yıllarımı geçirebilir miydim hayır....Gerçekten hani derler ya bulunmaz hint kumaşı diye... Sen öyleymişsin arkadaşım ben bunu anladım.
Ama adam bulmuş değerini bilememiş...Sana bırak güzelce ayrılık lafları etmeyi ayağını öpse inan ki az kalır.
Ben de bir kadınım sonuçta, burnum havada benim gibisini bulamaz derim kendi ilişkim için ama sen gerçekten başka bir boyuttaymışsın, ne göğüs gerdiğin şeylerde ne de sabrında eline su dökemez kolay kolay kimse.Kocan değil nişanlın değil sevgin uğruna durmuşsun dimdik.Lütfen bunları unutma, acı çektiğin anlarda gelsin aklına,ne kadar güçlü ve günümüzde çoğu kişi için dayanılmayacak şeye dayandığın, ucu görünmeyen bir yola tamam diyerek için.
Hele de bunları genç bir hanımın ağzından duyuyorsan kesinlikle inanmalı ve asla unutmamalısın...Sen değil kandırılacak hakikaten eli öpülecek bir hanımsın...