Dallas halt etti!

eğer yanında olsaydım kollarından tutar sallardım seni arkadaşım.

sakın,sakın, sakın bir daha seni kandırmasına izin verme.

sana yaşattığı bunca acı ayrılık acısından daha az değil, kendi gibi iğrenç birine kalsın de ve bir daha sakın affetme onu...

çok içten yazmışsn teşekkr ederim..hergün degil her saat dua ediyorum kurtulabilmek,atlatabilmek için..

onsuz yaşayamam ölürüm diyeni o kadar çok gördüm ki(bende dahil) kimsenin aşk acısından ölmeyeceğini çok iyi öğrendim artık...
ayrılırsın bir süre acı çekersin kıvranırsın ama öyle bi gün gelir ki onsuz yaşayamam dediğin kişi sokaktan geçenn her hangi biri kadar bile anlam ifade etmez artık..
Allah nasıl sevme duygusu vermişse unutma yetisi de vermiş ki bu büyük bir nimet...
biz ne kadar ayrıl sana ondan fayda gelmez desekte ayrılmayacaksın ama ileride çook fazla pişman olabilirsin.. iyi düşün sevgi herşey değildir..

öncelikle yazdıklarımı okurken kendinizi benim yerime koyarak öneriler vermenizi istiyorum kızlar..burada bazen konu açtım bazen öle laf arasında derdimi açtım ama hiç bu kadar bi karmaşanın içinde bulunmadım..nerden anlatsam nasıl başlasam bilemiyorum,aslında bana bile dogru gelen mantıklı gelen şeyler bu lanet sevgimin,bu uçsuz bucaksız sevgimin içinde eriyip gidiyor.kendimi kaybettim,eski ben degilim bi donukluk bi saflık bulaştı üzerime atamıyorum gitmiyor buna en çokta annem üzülüyor.ben herşeye çok takılmayan,şen şakrak,hani girdiği ortama enerji getiren kızlar vardır ya öyleydim,şimdi 2 kelime etmek içimden gelmiyor su bile zor içiyorum..cümle yapılarında bozukluk yanlışlık olursa şimdiden affedin nasıl yazacagım bilmiyorum bile..4 yıl önce başladı ilişkim gün geçtikçe daha da bağlandım sevdim onda da değişmeler oldu güzelleşti ilişkimiz.yaklaşk 2 senenin sonunda sevglim yurtdışna gitcek ve master yapcaktı,bunu duymak başlarda içimde bi hüzne neden olsada o istediği şeyi yapcak diye onun adına mutlu olabilmeyi öğrendim.ve gitti..zorlandık mı? evet hemde çok..yıprandık mı evet hemde çok..ama bırakamıyordukta birbirimizi öyle de olmuyordu..senede 1 kere görüşüyorduk,onun dışında hergün saat farkına ragmen irtibattaydık,görenler bırak kızım ya beklemeye degmez en güzel yılların sevgili dedigin insanın yanında olur derlerdi de bi kere bile aklımdan ayrılmayı geçirmezdim.tmam bazen şüphelerim oluyordu o kadar uzakta erkek sonuçta dediğim zamanlar olurdu ama onuda pek takmazdım.yakın bi arkadaşım vardı sevgilm onla takılmamı görüşmemi hiç istemezdi,zamanla bişey dememeye başladı face de eklediler birbirlerini bende sevindim açıkcası aralarında problemlern bitmeye başlamasına ama sevglim hep o kız şöyle böyle derdi..başlarda hiç aklıma kötü birşey gelmezdi.ama zaman geçtikçe 2sindeki birbirlerine karşı olan nefret beni şüphelendirmeye başladı arada aklıma gelirdi acaba bi hoşlanma felan warmıdr die ama yakaladıgım birşey olmadı..birgün erkek arkadaşımla konuşrken bana o kızla grüşüyormusn dedi?yok dedim nadiren noldu ki dedim hiç dedi eger görüşürsen ona görüşmedgimizi felan söyle ben ona bi ders vercem dedi başlarda yok dedim nedenini sordum soylemedi snra sylicem dedi ama baktım kavgaya dönüşcek tmam dedim zaten görüşmem kızla felan dedim kendi kendme..ama Allahn işi bu ya kızla görüşmem gerekti bende laf arasnda muhabbet geçince öyle çok sık görüşmüyoruz dedim,ayrıldık felan demedm.konu kapandı.bigün erkek arkdşm bunun bi fotografnı begenmş o arada biz gercekten ayrıyız felan bende arkdaşma ne oluyor byle dedim hani hiç hoşlanmıyodnz brbrnizden dedim arkadşm ya saçmalama lütfen senle aram bozlsn istemem dedi,kısa bi muhabbetten snra konşmayı kestik.snra erkek arkadşmla barıştk ve bana o arkadşmn ona çeşitli duygular besledgini,bunu bana göstermk için bişiler yapmaya çalştgını söyledi inandımmı inanmadm! arkadşn bana bnden hoşlandgnı syledi,bilmem neler dedi dedi,bende ona inandım konuyu kapattm.aradan yaklaşk bi 3 ay geçti arkdşm sevglimle barştgmızı öğrenmş ve ona msj atmıs gözün aydın gblerinden(bunuda anlamış degilm kapanmış olayı insan neden yeniden alevlendrr) sonra aralarnda kavga etmşler ki arkdşm bni aradı sana söylemem gerken şeyler var diye söyle dedm ve başladı...senin erkek arkdşn bana beni sevdgni,evlnmek istedgni syledi sana syleyip söylememeyi çok dşündüm ama sylemeye karar werdim dedi nerdyse bayılcaktm,hçkırıklara boğuldm..2 tarafta farklı şeyler söylüyordu napcaktım kime inancaktım neden suistimal edilen bendim:5::5: günlerce ölü gb gezdm yaknda gelcek ozamn konuşurum şmdi telefndan birbrimizi anlayamayız dedim ve konuyu o gelnce konşmaya karar verdim.geldii açtım konuyu anlattı istersen yüzleşirm dedi al ara dedi.o an o kadar özlemştimki 1 küsür senedir görmüyordum sırf o an boşuna gitmesn diye tamam kapatalm dedm..bi numara bi kaç kere aradı oda meşgule attı yanımda kimdi felan dedim hiç dedi annemn telefonuya arayanlar oluyor dedi ama işte o hislerim benim tavan yaptı..akşam oldu eve dönüş yolunda sevglmn memlektnde oturan bi arkdşm aradı erkek arkdşn burda benm en yakın kız arkdşmla görüşüyormş yeni öğrendm hemen sana sylemek istedm dedi ya ALLAHm dedim bigün biyerde donup kalcm gözpınarlarım kurudu dedim..okdr güzel bigün geçrmştmki hediyeler,güzel sözler,hasret gidermeler hepsi bi anda slindi gülücklerimn yerini gözyaşlarm aldı..erkek arkdşm öğrendgmi blmiodu beni aradgnda dank diye syledim kaldı tipik erkek savunması ne diosun aşkm ya olurmu öle şey blmem ne nyse hiçbişi demedm kapattk..normalde hiçbir kavgamzda yalvrmayan yemin etmeyen adamda yalvarşlar yemnler yakarışlar.diorumki madem beni sevmiyor neden üstüme düşüyor,neden ilgileniyor, e seviyorsa neden böyle şeylerle karşılaşıyorum...bitiremiyorum yapamıyorum,zaten kendi içimdede çözemedgm seyler varken birde ayrılık acısı çekersem halim nolur bilemem:5: hem dualarınızı eksik etmeyin hemde desteklerinizi şimdiden teşekkür ederim:(

Canım benim senin gece yatağa girince için rahatsa devam et yok aklın kurcalanıyorsa sen kararını ver... Kafanı ve yüreğini bu kaadr sıkmak mı iyi yoksa ayrılık acısı mı bence bir düşün...

Bana sorucak olursan 2 kişi birden aynı şekilde suçlayamaz.
Öyledir veya değildir.
Senin içine şüphe düştü mü? -düştü.
Artık seni aldattıysada aldatmadıysada bu ilişkinin varıcağı nokta belli.
Hiç heba etme kendini. Şüpheyle yaşamak senin hayatındaki herkese karşı güvensizliğe iter.
İşte o zaman gerçekten su bile içmek istemezsin.
Allah yardımcın olsun.

Affedilecek hiç bir tarfı yok henüz evrimini tamamlayamamış bir erkek müsveddesi daha. Sen onu affetikçe kendine olan saygını yitireceksin kendi gözünde değersizleşeceksin ki buna hiçbir insan için değmez canım.

Canım benim senin gece yatağa girince için rahatsa devam et yok aklın kurcalanıyorsa sen kararını ver... Kafanı ve yüreğini bu kaadr sıkmak mı iyi yoksa ayrılık acısı mı bence bir düşün...

içimin rahat olmasını o kadar çok isterdim ki..sürekli bi kurgu halindeyim şöyle de yapmışmıdr böylede yapmş mıdr acaba diye?düşünüyorum sevmeyen adam onun yaptıklarnı yapmaz ama seven adamda yapmaz yaptıklarını bildiğin araftayım yani:5:

Bana sorucak olursan 2 kişi birden aynı şekilde suçlayamaz.
Öyledir veya değildir.
Senin içine şüphe düştü mü? -düştü.
Artık seni aldattıysada aldatmadıysada bu ilişkinin varıcağı nokta belli.
Hiç heba etme kendini. Şüpheyle yaşamak senin hayatındaki herkese karşı güvensizliğe iter.
İşte o zaman gerçekten su bile içmek istemezsin.
Allah yardımcın olsun.

amin teşekkür ederim..varıcağı noktayı dşündüğümde bile içim o kadar acıyor ki ama bunu yapmam gerekiyor galiba,yapmalıyım..günlerdir kimseyle konuşmak bile istemiyorum..

tatlım yalnız değilsin. Aynısını bende yaşadım herkes erkek arkadaşıma karşı çıkarken aldatır derken çıkmaya başladık birsene falan sürdü aynı şekilde kız arkadaşımdan hoşlanmıyordu meğersem hep beraber takıldığımız zamanlar gizli gizli yanımda mesajlaşıyorlarmış lavaboya gidiyorum diye görüşüyorlarmış. Naptım kız arkadaşımı sildm hayatımdan, tabi o sevgilimide. Sonra köpek gibi pişman oldu geri döndü ama sakın taviz verme ikisinide sil hayatından. Göz yaşlarına yazık

tatlım yalnız değilsin. Aynısını bende yaşadım herkes erkek arkadaşıma karşı çıkarken aldatır derken çıkmaya başladık birsene falan sürdü aynı şekilde kız arkadaşımdan hoşlanmıyordu meğersem hep beraber takıldığımız zamanlar gizli gizli yanımda mesajlaşıyorlarmış lavaboya gidiyorum diye görüşüyorlarmış. Naptım kız arkadaşımı sildm hayatımdan, tabi o sevgilimide. Sonra köpek gibi pişman oldu geri döndü ama sakın taviz verme ikisinide sil hayatından. Göz yaşlarına yazık

bana göre daha az bi zaman dilimi kaybetmişsin şanslısın..4senemi verdim karşılığı bu oldu..nasıl atlattın hazmedemiyorum çok ağır geliyor aklıma geldikçe salak yerine konuldgumu düşündükçe berbat oluyorum:(

bana göre daha az bi zaman dilimi kaybetmişsin şanslısın..4senemi verdim karşılığı bu oldu..nasıl atlattın hazmedemiyorum çok ağır geliyor aklıma geldikçe salak yerine konuldgumu düşündükçe berbat oluyorum:(

iyi yanından bakmaya çalış canım 4 seneni verdin evet ama tüm bunları öğrenmeseydin kim bilir 5,6,7 sene hatta evlenip bir ömrüne yazık etmiş olabilirdin. dua et ki iş işten geçmeden gerçeği gördün.insan hazmediyor haklısın hem arkadaşın hem sevgilim dediğin kişinin arkadan iş çevirmiş olmasına yazıklar olsun onlara:26:şimdi üzülen sensin zamanla geçecek canım buna emin ol :34:ama sonra onlar üzülecek o zamanda iş işten geçecek.ikisi de pişman olup,seni çok arayacaklar ama sakın şans verme onlara.senin böyle üzülmene neden olan onlar ve ikinci bir şansı hakketmiyorlar:47:

iyi yanından bakmaya çalış canım 4 seneni verdin evet ama tüm bunları öğrenmeseydin kim bilir 5,6,7 sene hatta evlenip bir ömrüne yazık etmiş olabilirdin. dua et ki iş işten geçmeden gerçeği gördün.insan hazmediyor haklısın hem arkadaşın hem sevgilim dediğin kişinin arkadan iş çevirmiş olmasına yazıklar olsun onlara:26:şimdi üzülen sensin zamanla geçecek canım buna emin ol :34:ama sonra onlar üzülecek o zamanda iş işten geçecek.ikisi de pişman olup,seni çok arayacaklar ama sakın şans verme onlara.senin böyle üzülmene neden olan onlar ve ikinci bir şansı hakketmiyorlar:47:

:47: sadece arkadaşımlada kalmadı sonradan başka bi kız daha öğrendim işte o üstüne tuz biber oldu:5::5: Allaha bu sevgiyi kalbimden cabucak atabileyim die dua ediyorum hep:(

Tatlım ; kendi receteni kendin yap hepimiz fikirlerimizi belirtiriz ama ihaneti sindirmek olayın devamlılığını ve seni ilerleyen zamanda kendine olan saygından eder. o yüzden hayatından mikropları at gitsin arkana bile bakma herkesi kendi vicdanıyla başbaşa bırak arama msj yazma yazarsa da sen cvp verme sessizlik en büyük cevaptır anlayana
şimdi kalk yüzünü yıka kendine gel.o üzülsün sen değil.

:47: sadece arkadaşımlada kalmadı sonradan başka bi kız daha öğrendim işte o üstüne tuz biber oldu:5::5: Allaha bu sevgiyi kalbimden cabucak atabileyim die dua ediyorum hep:(

ay canım bu kadarı da pes ya ne biçim bi insanmış bu ya :36: elbet atarsın canım zamanla olacak tabi hatta ilerde neden onun için bu kadar üzüldüm diye kendine bile kızacaksın emin ol .şimdi tüm bu olanlara inanmıyorsun ve zoruna gidiyor o yüzden üzülüyorsun ama atlamak senin elinde canım bu sana gelsin Candan Erçetin - Elbette - YouTube :34:

ay canım bu kadarı da pes ya ne biçim bi insanmış bu ya :36: elbet atarsın canım zamanla olacak tabi hatta ilerde neden onun için bu kadar üzüldüm diye kendine bile kızacaksın emin ol .şimdi tüm bu olanlara inanmıyorsun ve zoruna gidiyor o yüzden üzülüyorsun ama atlamak senin elinde canım bu sana gelsin Candan Erçetin - Elbette - YouTube :34:

tşkkr ederim bebişim:( evet aklım hayalim onun bu kendinden emin tavırları inkarları aklım almıyor ya..kim derdi ki böyle bişey yaşayacgmı..ama işte nasibimde bu varmış:(

Tatlım ; kendi receteni kendin yap hepimiz fikirlerimizi belirtiriz ama ihaneti sindirmek olayın devamlılığını ve seni ilerleyen zamanda kendine olan saygından eder. o yüzden hayatından mikropları at gitsin arkana bile bakma herkesi kendi vicdanıyla başbaşa bırak arama msj yazma yazarsa da sen cvp verme sessizlik en büyük cevaptır anlayana
şimdi kalk yüzünü yıka kendine gel.o üzülsün sen değil.

bende en çok kendime olan saygımın kaybolmasndan korkuyorum..zaten bi başka ben oldum gittim eski halimden eser yok..

Back