Dallas halt etti!

çok içten yazmışsn teşekkr ederim..hergün degil her saat dua ediyorum kurtulabilmek,atlatabilmek için..

onsuz yaşayamam ölürüm diyeni o kadar çok gördüm ki(bende dahil) kimsenin aşk acısından ölmeyeceğini çok iyi öğrendim artık...
ayrılırsın bir süre acı çekersin kıvranırsın ama öyle bi gün gelir ki onsuz yaşayamam dediğin kişi sokaktan geçenn her hangi biri kadar bile anlam ifade etmez artık..
Allah nasıl sevme duygusu vermişse unutma yetisi de vermiş ki bu büyük bir nimet...
biz ne kadar ayrıl sana ondan fayda gelmez desekte ayrılmayacaksın ama ileride çook fazla pişman olabilirsin.. iyi düşün sevgi herşey değildir..

Canım benim senin gece yatağa girince için rahatsa devam et yok aklın kurcalanıyorsa sen kararını ver... Kafanı ve yüreğini bu kaadr sıkmak mı iyi yoksa ayrılık acısı mı bence bir düşün...

Bana sorucak olursan 2 kişi birden aynı şekilde suçlayamaz.
Öyledir veya değildir.
Senin içine şüphe düştü mü? -düştü.
Artık seni aldattıysada aldatmadıysada bu ilişkinin varıcağı nokta belli.
Hiç heba etme kendini. Şüpheyle yaşamak senin hayatındaki herkese karşı güvensizliğe iter.
İşte o zaman gerçekten su bile içmek istemezsin.
Allah yardımcın olsun.

Affedilecek hiç bir tarfı yok henüz evrimini tamamlayamamış bir erkek müsveddesi daha. Sen onu affetikçe kendine olan saygını yitireceksin kendi gözünde değersizleşeceksin ki buna hiçbir insan için değmez canım.

Canım benim senin gece yatağa girince için rahatsa devam et yok aklın kurcalanıyorsa sen kararını ver... Kafanı ve yüreğini bu kaadr sıkmak mı iyi yoksa ayrılık acısı mı bence bir düşün...

içimin rahat olmasını o kadar çok isterdim ki..sürekli bi kurgu halindeyim şöyle de yapmışmıdr böylede yapmş mıdr acaba diye?düşünüyorum sevmeyen adam onun yaptıklarnı yapmaz ama seven adamda yapmaz yaptıklarını bildiğin araftayım yani

amin teşekkür ederim..varıcağı noktayı dşündüğümde bile içim o kadar acıyor ki ama bunu yapmam gerekiyor galiba,yapmalıyım..günlerdir kimseyle konuşmak bile istemiyorum..

tatlım yalnız değilsin. Aynısını bende yaşadım herkes erkek arkadaşıma karşı çıkarken aldatır derken çıkmaya başladık birsene falan sürdü aynı şekilde kız arkadaşımdan hoşlanmıyordu meğersem hep beraber takıldığımız zamanlar gizli gizli yanımda mesajlaşıyorlarmış lavaboya gidiyorum diye görüşüyorlarmış. Naptım kız arkadaşımı sildm hayatımdan, tabi o sevgilimide. Sonra köpek gibi pişman oldu geri döndü ama sakın taviz verme ikisinide sil hayatından. Göz yaşlarına yazık

bana göre daha az bi zaman dilimi kaybetmişsin şanslısın..4senemi verdim karşılığı bu oldu..nasıl atlattın hazmedemiyorum çok ağır geliyor aklıma geldikçe salak yerine konuldgumu düşündükçe berbat oluyorum

iyi yanından bakmaya çalış canım 4 seneni verdin evet ama tüm bunları öğrenmeseydin kim bilir 5,6,7 sene hatta evlenip bir ömrüne yazık etmiş olabilirdin. dua et ki iş işten geçmeden gerçeği gördün.insan hazmediyor haklısın hem arkadaşın hem sevgilim dediğin kişinin arkadan iş çevirmiş olmasına yazıklar olsun onlara:26:şimdi üzülen sensin zamanla geçecek canım buna emin ol ama sonra onlar üzülecek o zamanda iş işten geçecek.ikisi de pişman olup,seni çok arayacaklar ama sakın şans verme onlara.senin böyle üzülmene neden olan onlar ve ikinci bir şansı hakketmiyorlar

sadece arkadaşımlada kalmadı sonradan başka bi kız daha öğrendim işte o üstüne tuz biber oldu Allaha bu sevgiyi kalbimden cabucak atabileyim die dua ediyorum hep

Tatlım ; kendi receteni kendin yap hepimiz fikirlerimizi belirtiriz ama ihaneti sindirmek olayın devamlılığını ve seni ilerleyen zamanda kendine olan saygından eder. o yüzden hayatından mikropları at gitsin arkana bile bakma herkesi kendi vicdanıyla başbaşa bırak arama msj yazma yazarsa da sen cvp verme sessizlik en büyük cevaptır anlayana
şimdi kalk yüzünü yıka kendine gel.o üzülsün sen değil.

sadece arkadaşımlada kalmadı sonradan başka bi kız daha öğrendim işte o üstüne tuz biber oldu Allaha bu sevgiyi kalbimden cabucak atabileyim die dua ediyorum hep

ay canım bu kadarı da pes ya ne biçim bi insanmış bu ya elbet atarsın canım zamanla olacak tabi hatta ilerde neden onun için bu kadar üzüldüm diye kendine bile kızacaksın emin ol .şimdi tüm bu olanlara inanmıyorsun ve zoruna gidiyor o yüzden üzülüyorsun ama atlamak senin elinde canım bu sana gelsin Candan Erçetin - Elbette - YouTube

tşkkr ederim bebişim evet aklım hayalim onun bu kendinden emin tavırları inkarları aklım almıyor ya..kim derdi ki böyle bişey yaşayacgmı..ama işte nasibimde bu varmış

bende en çok kendime olan saygımın kaybolmasndan korkuyorum..zaten bi başka ben oldum gittim eski halimden eser yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…