Dallas halt etti!

bussraca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2011
660
2
46
Ankara
öncelikle yazdıklarımı okurken kendinizi benim yerime koyarak öneriler vermenizi istiyorum kızlar..burada bazen konu açtım bazen öle laf arasında derdimi açtım ama hiç bu kadar bi karmaşanın içinde bulunmadım..nerden anlatsam nasıl başlasam bilemiyorum,aslında bana bile dogru gelen mantıklı gelen şeyler bu lanet sevgimin,bu uçsuz bucaksız sevgimin içinde eriyip gidiyor.kendimi kaybettim,eski ben degilim bi donukluk bi saflık bulaştı üzerime atamıyorum gitmiyor buna en çokta annem üzülüyor.ben herşeye çok takılmayan,şen şakrak,hani girdiği ortama enerji getiren kızlar vardır ya öyleydim,şimdi 2 kelime etmek içimden gelmiyor su bile zor içiyorum..cümle yapılarında bozukluk yanlışlık olursa şimdiden affedin nasıl yazacagım bilmiyorum bile..4 yıl önce başladı ilişkim gün geçtikçe daha da bağlandım sevdim onda da değişmeler oldu güzelleşti ilişkimiz.yaklaşk 2 senenin sonunda sevglim yurtdışna gitcek ve master yapcaktı,bunu duymak başlarda içimde bi hüzne neden olsada o istediği şeyi yapcak diye onun adına mutlu olabilmeyi öğrendim.ve gitti..zorlandık mı? evet hemde çok..yıprandık mı evet hemde çok..ama bırakamıyordukta birbirimizi öyle de olmuyordu..senede 1 kere görüşüyorduk,onun dışında hergün saat farkına ragmen irtibattaydık,görenler bırak kızım ya beklemeye degmez en güzel yılların sevgili dedigin insanın yanında olur derlerdi de bi kere bile aklımdan ayrılmayı geçirmezdim.tmam bazen şüphelerim oluyordu o kadar uzakta erkek sonuçta dediğim zamanlar olurdu ama onuda pek takmazdım.yakın bi arkadaşım vardı sevgilm onla takılmamı görüşmemi hiç istemezdi,zamanla bişey dememeye başladı face de eklediler birbirlerini bende sevindim açıkcası aralarında problemlern bitmeye başlamasına ama sevglim hep o kız şöyle böyle derdi..başlarda hiç aklıma kötü birşey gelmezdi.ama zaman geçtikçe 2sindeki birbirlerine karşı olan nefret beni şüphelendirmeye başladı arada aklıma gelirdi acaba bi hoşlanma felan warmıdr die ama yakaladıgım birşey olmadı..birgün erkek arkadaşımla konuşrken bana o kızla grüşüyormusn dedi?yok dedim nadiren noldu ki dedim hiç dedi eger görüşürsen ona görüşmedgimizi felan söyle ben ona bi ders vercem dedi başlarda yok dedim nedenini sordum soylemedi snra sylicem dedi ama baktım kavgaya dönüşcek tmam dedim zaten görüşmem kızla felan dedim kendi kendme..ama Allahn işi bu ya kızla görüşmem gerekti bende laf arasnda muhabbet geçince öyle çok sık görüşmüyoruz dedim,ayrıldık felan demedm.konu kapandı.bigün erkek arkdşm bunun bi fotografnı begenmş o arada biz gercekten ayrıyız felan bende arkdaşma ne oluyor byle dedim hani hiç hoşlanmıyodnz brbrnizden dedim arkadşm ya saçmalama lütfen senle aram bozlsn istemem dedi,kısa bi muhabbetten snra konşmayı kestik.snra erkek arkadşmla barıştk ve bana o arkadşmn ona çeşitli duygular besledgini,bunu bana göstermk için bişiler yapmaya çalştgını söyledi inandımmı inanmadm! arkadşn bana bnden hoşlandgnı syledi,bilmem neler dedi dedi,bende ona inandım konuyu kapattm.aradan yaklaşk bi 3 ay geçti arkdşm sevglimle barştgmızı öğrenmş ve ona msj atmıs gözün aydın gblerinden(bunuda anlamış degilm kapanmış olayı insan neden yeniden alevlendrr) sonra aralarnda kavga etmşler ki arkdşm bni aradı sana söylemem gerken şeyler var diye söyle dedm ve başladı...senin erkek arkdşn bana beni sevdgni,evlnmek istedgni syledi sana syleyip söylememeyi çok dşündüm ama sylemeye karar werdim dedi nerdyse bayılcaktm,hçkırıklara boğuldm..2 tarafta farklı şeyler söylüyordu napcaktım kime inancaktım neden suistimal edilen bendim:5::5: günlerce ölü gb gezdm yaknda gelcek ozamn konuşurum şmdi telefndan birbrimizi anlayamayız dedim ve konuyu o gelnce konşmaya karar verdim.geldii açtım konuyu anlattı istersen yüzleşirm dedi al ara dedi.o an o kadar özlemştimki 1 küsür senedir görmüyordum sırf o an boşuna gitmesn diye tamam kapatalm dedm..bi numara bi kaç kere aradı oda meşgule attı yanımda kimdi felan dedim hiç dedi annemn telefonuya arayanlar oluyor dedi ama işte o hislerim benim tavan yaptı..akşam oldu eve dönüş yolunda sevglmn memlektnde oturan bi arkdşm aradı erkek arkdşn burda benm en yakın kız arkdşmla görüşüyormş yeni öğrendm hemen sana sylemek istedm dedi ya ALLAHm dedim bigün biyerde donup kalcm gözpınarlarım kurudu dedim..okdr güzel bigün geçrmştmki hediyeler,güzel sözler,hasret gidermeler hepsi bi anda slindi gülücklerimn yerini gözyaşlarm aldı..erkek arkdşm öğrendgmi blmiodu beni aradgnda dank diye syledim kaldı tipik erkek savunması ne diosun aşkm ya olurmu öle şey blmem ne nyse hiçbişi demedm kapattk..normalde hiçbir kavgamzda yalvrmayan yemin etmeyen adamda yalvarşlar yemnler yakarışlar.diorumki madem beni sevmiyor neden üstüme düşüyor,neden ilgileniyor, e seviyorsa neden böyle şeylerle karşılaşıyorum...bitiremiyorum yapamıyorum,zaten kendi içimdede çözemedgm seyler varken birde ayrılık acısı çekersem halim nolur bilemem:5: hem dualarınızı eksik etmeyin hemde desteklerinizi şimdiden teşekkür ederim:(

ikinizi bi arada idare etmek istiyodur..
ne yardan vazgeçerim ne serden durumları...
bence kesinlikle affetme..
resmen hala daha da yalan söylüyo artık güvenmezsin zaten ona..

heyyy aç gözünü, anan seni kadir gecesi doğurmuş... farkına var....

eğer bu sefer de affedersen yatakta basma olasılığın yüksek....

gerçekler acı da olsa gerçektir....

heyyy aç gözünü, anan seni kadir gecesi doğurmuş... farkına var....

eğer bu sefer de affedersen yatakta basma olasılığın yüksek....

gerçekler acı da olsa gerçektir....

neden beni bırakmıyor peki ne istiyor benden ya:5::5: biliyorum Allah gözüme gözüme sokuyor ama işte içimdeki sevgi neden bu kadar büyük anlamıyorum kalıyorum öyle ya:(

neden beni bırakmıyor peki ne istiyor benden ya:5::5: biliyorum Allah gözüme gözüme sokuyor ama işte içimdeki sevgi neden bu kadar büyük anlamıyorum kalıyorum öyle ya:(

sen hazmedemiyorsun bu durumu şuan,aklın mantığın almıyor bu saçmalığı...bitti demek zor geliyor...adamın düzgün olduğuna inanmak istiyorsun çünkü seviyorsun maalesef....

neden bırakmak istemediğine gelirsek,sana acıyor olabilir,terkedilmeyi yediremio olabilir, ya da bir kolda 3-5 karpuz birden taşımayı sevio da olabilir...

lütfen güçlü ol ve yenilme...korktuğun bişey mi var?? dişlenmiş hıyar kılıklı herif seni de:)))

sen hazmedemiyorsun bu durumu şuan,aklın mantığın almıyor bu saçmalığı...bitti demek zor geliyor...adamın düzgün olduğuna inanmak istiyorsun çünkü seviyorsun maalesef....

neden bırakmak istemediğine gelirsek,sana acıyor olabilir,terkedilmeyi yediremio olabilir, ya da bir kolda 3-5 karpuz birden taşımayı sevio da olabilir...

lütfen güçlü ol ve yenilme...korktuğun bişey mi var?? dişlenmiş hıyar kılıklı herif seni de:)))

bu kadar şey yapabilen birisinin acıma duygusu hala yerinde duruyorsa şaşırtcı...gerçekten dediğin gibi aklım mantıgım almıyor içim desen ayrı yanıyor..hele ki arkdaşm ondan bile midem bulandı artık..güçlü olabilmeyi bende o kadar istiyorum ki yapamıyorum biyerde tıkanıyorum:( nasıl bu kadar sevdim bilmiyorum

bu kadar şey yapabilen birisinin acıma duygusu hala yerinde duruyorsa şaşırtcı...gerçekten dediğin gibi aklım mantıgım almıyor içim desen ayrı yanıyor..hele ki arkdaşm ondan bile midem bulandı artık..güçlü olabilmeyi bende o kadar istiyorum ki yapamıyorum biyerde tıkanıyorum:( nasıl bu kadar sevdim bilmiyorum

güzelim senin sevgilin manyak ve manyaklar bi ton ruh hali içinde olabilirler....tiksinmen lazım artık....gücü sana biz veremeyiz,bitti de ve biraz acı çekersin sonrsı rahat...

gez toz arkadaşlarınla dolaş,hava al ama affedersen ileride buraya kıslaar çok feci aldatıldım diye yazarsın....

güzelim senin sevgilin manyak ve manyaklar bi ton ruh hali içinde olabilirler....tiksinmen lazım artık....gücü sana biz veremeyiz,bitti de ve biraz acı çekersin sonrsı rahat...

gez toz arkadaşlarınla dolaş,hava al ama affedersen ileride buraya kıslaar çok feci aldatıldım diye yazarsın....

teşekkür ederim:5:

insan sevince gözü kör oluyor ama lütfen gerçekleri gör yarın öbürgün dahada çok üzülme bu insandan hayır olmaz sana .

kıs sana benden 2 şarkı gelsin

1.) demet akalından

zaten bir anda sevmiştim seni çok geçmez unuturum
beni deli gibi sevecek aşık bu aralar bulurum

2.) akrep nalandan:)

inşallah ol sende böyle
aşık olda bak birine
ben oldumda ne oldu sanki senin gibi birisine...

kıs sana benden 2 şarkı gelsin

1.) demet akalından

zaten bir anda sevmiştim seni çok geçmez unuturum
beni deli gibi sevecek aşık bu aralar bulurum

2.) akrep nalandan:)

inşallah ol sende böyle
aşık olda bak birine
ben oldumda ne oldu sanki senin gibi birisine...

birine aşık bile olamasın o duyguyu tadamasın sevildiği zamanda hep minimum düzeyde sevilsin...

Bence şanslısın...Gerçekten şanslısın...Erken görmüşsün gerçekleri.Senin onu çok sevdiğini bildiğinden çantada keklik muamelesi yapıyor sana bence.Ayrılık acısını çekmek, ihanetin acısından kat kat daha iyidir diye düşünüyorum.Üzme kendini.Hiçbirşey senden daha değerli değil bu hayatta. :34:

Bence şanslısın...Gerçekten şanslısın...Erken görmüşsün gerçekleri.Senin onu çok sevdiğini bildiğinden çantada keklik muamelesi yapıyor sana bence.Ayrılık acısını çekmek, ihanetin acısından kat kat daha iyidir diye düşünüyorum.Üzme kendini.Hiçbirşey senden daha değerli değil bu hayatta. :34:

beni neden bırakmadgı yalvardgı konusuna hala bi anlam verebilmiş degğilm..yorumn için teşkkür ederim öncelkle..şansmı yoksa şansszlık mı orası biraz sallantıda:) evet bana çantada keklik muamelesi yapıo haklısnn

köşeye sıkışan herkes,aman yapma etme,ben ettim sen de etme die yalvarır bunda anlamıcak ne var...seninki hem suçlu hem güçlü olmamış,sadece yalvarmış...

neden şunu yaptı,neden bunu etti diye düşünme artık,Allahıma bin şükür çıban patladı de ve geç...zor biliyorum ama yaplütfen...

beni neden bırakmadgı yalvardgı konusuna hala bi anlam verebilmiş degğilm..yorumn için teşkkür ederim öncelkle..şansmı yoksa şansszlık mı orası biraz sallantıda:) evet bana çantada keklik muamelesi yapıo haklısnn

Beni de ilk aşkım aldatmıştı.:) 4 senedir birlikteydik.O da öyle yapardı.Ben de ayrılınca kendimi şanslı hissettim.:34: Çünkü sen onu çok seviyosun, ve bi yaşanmışlık, bir paylaşım var ve nerden bulacak onu bu denli sevebilecek birini? :34:

köşeye sıkışan herkes,aman yapma etme,ben ettim sen de etme die yalvarır bunda anlamıcak ne var...seninki hem suçlu hem güçlü olmamış,sadece yalvarmış...

neden şunu yaptı,neden bunu etti diye düşünme artık,Allahıma bin şükür çıban patladı de ve geç...zor biliyorum ama yaplütfen...

senin dediklerin inan bana hiç uzak gelmiyor çünkü benim mantıgımda bunu diyor:) işte o herşeye yorum yapabilen mantık böyle lanet olasıca bi sevgide felç oluyor..yapacagım inş dua edin bana

eğer yanında olsaydım kollarından tutar sallardım seni arkadaşım.

sakın,sakın, sakın bir daha seni kandırmasına izin verme.

sana yaşattığı bunca acı ayrılık acısından daha az değil, kendi gibi iğrenç birine kalsın de ve bir daha sakın affetme onu...

Beni de ilk aşkım aldatmıştı.:) 4 senedir birlikteydik.O da öyle yapardı.Ben de ayrılınca kendimi şanslı hissettim.:34: Çünkü sen onu çok seviyosun, ve bi yaşanmışlık, bir paylaşım var ve nerden bulacak onu bu denli sevebilecek birini? :34:

aldatmak...ne kadar adice ve pis birşey yetmiyorsa bitanesi üzmeyeceksn seni çok seveni...girmeyeceksn kmsenin hayatına 4 sene gb uzun süre..az da degil 4 senemizi wermişiz..nasıl atlattın peki o süreci

Back