• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daire mi prefabrik ev mi ?

Bende Düzce deyim apartmanda oturuyorum şükür bizim binada en ufak hasar yok ama baya korktuk ve müstakil ev bakıyoruz şu sıralar dediğiniz gibi mustakiller uçmuş yanına yaklaşılmiyor..siz merkezden mi bakıyorsunuz evlere

Bende Düzce deyim apartmanda oturuyorum şükür bizim binada en ufak hasar yok ama baya korktuk ve müstakil ev bakıyoruz şu sıralar dediğiniz gibi mustakiller uçmuş yanına yaklaşılmiyor..siz merkezden mi bakıyorsunuz evlere
Biz su an Sakarya Hendek tarafindayiz ama baktigimiz daireler Düzce Çagsu hastanesi arkasinda kalıyor biraz uzak kalmak da iyi diye dairelere baktik ya diplerine girecegiz ya da uzaklasacagiz

Aa bunu bilmiyordum

Oluşan boya çatlakları zaman içerisinde olusurmus ama tamamen kulaktan dolma bilgi benimki doğruluğunu iddia edemem
Ztn diğer sorunların ortaya çıkması açısından 3 yıla kadar olan evler daha mantıklı geliyor
Sıfırı akacak mi kokacak mı ısınacak mi bilemezsin

Biz su an Sakarya Hendek tarafindayiz ama baktigimiz daireler Düzce Çagsu hastanesi arkasinda kalıyor biraz uzak kalmak da iyi diye dairelere baktik ya diplerine girecegiz ya da uzaklasacagiz
Şu sıralar kocyazi mahallesi cok revaçta bende tavsiye ederim ev fiyatları biraz daha pahalı olabilir oralarda ama cagsu arkası çok tenha geliyor bana

Evet gerçekten öyle hayirlisi olsun hakkinizda ama benim aklım yinede musakilde kaldı 😅
Ah kim istemez ki.mustakili su an mustakil evdeyim altimda baska bir kiraci var ama birbirimizi idare ediyoruz cocuk aglasa sorun etmiyor o makine acsa ben sorun etmiyorum bazen cocugun uyku saatini soruyor ona göre supurge aciyor falan idare ediyoruz birbirimizi yazlari bahceye iniyoruz falan cok rahat apartmanda zordur eminim ki

Bulundugum bölgede deprem oldu 24 saat icinde ev fiyatlari 3 te bir fiyatina düstü 20 gün önce bir bucuk milyonluk ev şu an 700.000 tl ama tabii insanda korku var su an mustakil evde yasiyorum kiradayim.Hem daire almak istiyoruz hem korkuyoruz aklimizda prefabrik ev secenegi var fakat yer yok sadece kayinvalidemlerin bahcesinin arka tarafi var onlarla da durumum malum pek iyi degil hatta hic degil...Arsa alsak icine ev yapsak hem arsa parasi hem ev parasi bizi asar korka morka hazir fiyat dusmusken ev mi almaliyiz yoksa prefabrik ev mi yaptirmaliyiz ? Su an ayni sokakta oturuyoruz mecbur kalmadikca gorusmuyoruz o mesafeyi koruyorum ayni bahce icinde de korurum esim gorus diye baski yapmiyor ama yakin olmak gozumu korkutuyor bir de cocuga esimin yengesi bakiyor su an cok memnunum yakin olursak hergun gorecegi icin sanki cocugun aklini celecekmis cocuga babannem bana baksin de diye işleyecekmis gibi hissediyorum siz olsaniz ne yaparsiniz ?
Eş tarafıyla yakın olunmasına şiddetle karşıyım :))

Eş tarafıyla yakın olunmasına şiddetle karşıyım :))
Su an ayni sokaktayiz camdan azicik havam degissin diye baksam kaynanamin oturma odasini goruyorum 🤣 2 yildir o kadar rahatim ki kaynana dirdiri yok karisan yok cocugumu istedigim gibi onun golgesi olmadan buyuttum ama iste yakinina gitmek topuguma sikmak olur diye korkuyorum depremden de korkuyorum

Prefabrik ev hiç mantıklı değil.yeterli gelmez.gorunus olarak diğer evlerden hiçbir farkı olmaz 3+1 verandali bile yaparsınız fakat dayanıklı olmaz.sert esen ruzgarda bile zarar görebilir.celik konduksiyon olanlar var daha sağlam fakat bence beton ev gibi değil onalrda

Bulundugum bölgede deprem oldu 24 saat icinde ev fiyatlari 3 te bir fiyatina düstü 20 gün önce bir bucuk milyonluk ev şu an 700.000 tl ama tabii insanda korku var su an mustakil evde yasiyorum kiradayim.Hem daire almak istiyoruz hem korkuyoruz aklimizda prefabrik ev secenegi var fakat yer yok sadece kayinvalidemlerin bahcesinin arka tarafi var onlarla da durumum malum pek iyi degil hatta hic degil...Arsa alsak icine ev yapsak hem arsa parasi hem ev parasi bizi asar korka morka hazir fiyat dusmusken ev mi almaliyiz yoksa prefabrik ev mi yaptirmaliyiz ? Su an ayni sokakta oturuyoruz mecbur kalmadikca gorusmuyoruz o mesafeyi koruyorum ayni bahce icinde de korurum esim gorus diye baski yapmiyor ama yakin olmak gozumu korkutuyor bir de cocuga esimin yengesi bakiyor su an cok memnunum yakin olursak hergun gorecegi icin sanki cocugun aklini celecekmis cocuga babannem bana baksin de diye işleyecekmis gibi hissediyorum siz olsaniz ne yaparsiniz ?
prefabrik icin sonradan gelisecek yerlerden ucuza arsa bulup ev yapmak daha mantikli

ama prefabrik fiyatlarida bir hayli fazla eskisi gibi degil

hazir ev fiyatlari dusmusken bence 5 yila kadar olan yeni evlerden bakmak daha mantikli

Back