Isteeeeeee konu bu yaaaa !!!!!!!! Keske evdede dikkatli olsaniz, o terbiyeyi hem evde, Hemde disaridada sergilese cocuklariniz.Evde okadar dikkatli değilim ama
Paramız olunca yaparız ancak:)Kilitli camlı bir dolap yaparsanız rahat edersiniz. Bu tip özel eşyalar özel dolapların içinde saklanmalı. Açıkta duruyorsa korumak zor.
Paramız olunca yaparız ancak:)
Yahu hala 31 sayfaya geldik diyoruzki, egitilen cocuk bunu yapmaz, onunla yeterince ilgilenirsen, cocukla, disarida 2-3 Saat oynamasi ve enerjisini atsin diye parklarda oynatirsan tabiki cocuk böyle birseyi yapmaz. Bizlerde cocukduk, hangimiz sehpayi veya duvari cizdikki ?Eşyamı çizecekse kendi çocuğum çizsin başkasının çocuğu değil diye düşünüyorum...
Benim evimde de yapmasın benim çocuğum ya neyin ne olduğunu bilsin ne ile oynanır ne ile oynanmaz yemek adabı nedir gezerek yememek nedir bunları kendi evinde öğrensin ki başkasının evinde çelişki yaşamasın.misafirlikte oğlum birsey yapacağından değil ama yine de rahat edemiyorum ben.birşey oldu olacak stresi çok yoruyor beni.çok dert ederim utanırım o eve gitmeyeYahu hala 31 sayfaya geldik diyoruzki, egitilen cocuk bunu yapmaz, onunla yeterince ilgilenirsen, cocukla, disarida 2-3 Saat oynamasi ve enerjisini atsin diye parklarda oynatirsan tabiki cocuk böyle birseyi yapmaz. Bizlerde cocukduk, hangimiz sehpayi veya duvari cizdikki ?
Üsenmeyeceksin cocugunla ilgileneceksin !
Benim eşimin araba koleksiyonuna daha kızım bile elini sürmüş değil. Anlattım zaten sürekli ona ait olmadığını. Sepetler dolusu oyuncağı var yeterli.Ben gayet dökülen saçılandan da rahatsızım. Yanlışlıkla olur ona lafım yok ama çocukları kendi kendine yemek yemeyi tecrübe edecek diye ben mecbur muyum koltuk-halı silmeye? Kendi evinde eğitimini verirsin, misafirlikte işler değişir.
Gittiğin evin kurallarına uymak durumundasın.
Ben değil bebekli, çocuklu misafir bile çağırmıyorum çünkü fazlaca cezbedici şeyler var evde. Eşimin araba koleksiyonu başlı başlına tehlike zaten, sürekli ellemeyin, oynamayın demek durumundayım. Kuşlar da oldukça cezbedici ona da baştan ısırıyorlar diye uyduruyorum ki yaklaşmasınlar diye.
Geçenlerde arkadaşlar geldi, çocuklarını da getirdiler, bilseydim getireceklerini çağırmazdım. Baştan uyardım arabalara dokunmayın diye. Başka bir arkadaş dalga geçti, söylesene oynuyorlar diye, ellediler desene, kırdılar de hatta da görsün falan. Neyi görecekse artık, yıllardır biriktirdiği koleksiyon yani, size göre önemsiz bir şey bizim için çok değerli olabiliyor.
çok sinir bozucu.çocuktur muhakkak anlamaz naptığını bilmez ama annelere kızıyorum ben. hiç yoktan önlem alabilir, batırdığında toplayabilir. bize çocuklu misafir gelmişti, çocuk meyve suyunu aldı sıktırıyor pipetten fışkırıyor benim mutfak perdesine, şıp şıp damlıyor perdeden fayansa. Anneside gülüyor, ay bu hep böyle falan filan.. tuttu kolundan gitti içeri ben ağzım açık kaldım öyle. edepsizlik yani. Annelere kızmak lazım, gamsız olmamaları gerek.
enemmm bu nasıl bir çocuk banada böyle lütfenn..Konu sahibine kesinlikle katılıyorum. Suç çocukta değil, döktükleri saçtıklarıyla adeta övünen annesinde. Bir arkadaşımızın oğlu var, maşallah nasıl güzl terbiyeli, akıllı, zeki. Evimizde birsürü incik boncuk olmasına rağmen, onların ev eşyası olduğunu bilir, şekerlikteki bayram şekerine heves ettiğinden annesinin gözünün içine bakar, sonra annesi alabilir miyiz diye rica eder. Meyvesini pastasını annesinin yanına oturup yer, sıkıldığında mızmızlık yapmak yerine annesini hemen oyuncaklarını çıkartır eline verir, bir tarafta oynar. Biz onlara gittiğimiz de oturma odasında oyuncaklarıyla oynar, yanına uğradığımızda bizi oturtur araba markalarını anlatır, dedesini anneannesini anlatır, tüm oyuncaklarını getirir bize tanıştırır, sen burda oyna biz içeride oturacağız diyip içeri geçeriz çayımızı da içeriz ikramlarımızı da yeriz. Bu anlattığım çocuk daha 1.5 yaşında. Olay aile de bitmiş, annesi babası mükemmel insanlar. Maşallah... Böyle misafir hergün gelsin bana.
İşte bazıları kafa dinlemeye geliyor. Çocukları salayım,ben de sıcak çayımı içeyim modundalar.Sürekli gözüm oğlumun peşinde olduğu için, peşinde aman birşey yapmasın diye gezinmekten sıcak çay icemiyorum.o yüzden çok sık gezmeye falan gitmeyiz.sevmediğim birşeyi başkasının evinde yapmam.kafa dinlemeye mi gidiyorsun oraya
İşte kendi kızı el sürmeyip misafir çocuğun hırpalaması olmuyor işte. Sevindim bu duruma, beklerim o zaman bizeBenim eşimin araba koleksiyonuna daha kızım bile elini sürmüş değil. Anlattım zaten sürekli ona ait olmadığını. Sepetler dolusu oyuncağı var yeterli.
Hal böyleyken bir başkasına asla müsade etmem. İsteyen kırılsın,isteyen küssün..
Neyse beni çağırabilirsin gönül rahatlığıyla
Kuşları merak ettim
enemmm bu nasıl bir çocuk banada böyle lütfenn..
bazı anneler bazı şeyleri yanlış anlıyolar. Geçen bi yerde okumuştum. Çocuklarınıza duyguda özgür harekette iradeli olmayı öğretmelisiniz yazıyodu. Çocuk bu her şeyi düşünebilir her şeyi isteyebilir. Ama neyi yapıp neyi yapmaması gerektiğini bilmelidirYahu hala 31 sayfaya geldik diyoruzki, egitilen cocuk bunu yapmaz, onunla yeterince ilgilenirsen, cocukla, disarida 2-3 Saat oynamasi ve enerjisini atsin diye parklarda oynatirsan tabiki cocuk böyle birseyi yapmaz. Bizlerde cocukduk, hangimiz sehpayi veya duvari cizdikki ?
Üsenmeyeceksin cocugunla ilgileneceksin !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?