Dahada çocuklu kadını eve sokmam

benim oglumda çokm yaramazdır öyle tükürme huyu yok zararı bana yani nereye gidersek gidelim sürekli oğlumun peşinde gezerim çogu kez hiç sohbet edemeden kalktığım olur ama çogu çocuk başkasınınmış gibi davranıyor maalesef geçenlerde misafirin cocugu sehpamızı kırdı kadında tık yok çocuk hopluyor zıplıyor hiç sonra da benim az dışarda işim var biraz kalsın hemen gelirim deyip dışarı çıkıyor bişey desen senden kötüsü olmaz sonrada benim ki yine iyi baksana seninki çok inatcı ve çok eziyetli diyene bile şahit oldum

Ya çok şükür etrafımda böyle insanlar yok. Ki arkadaşlarımızın çoğu çocukludur. En fazla hepsi birlikte bütün oyuncakları evin her köşesine dağıtırlar. Anneleri toplamaya yeltense de toplatmam. Onlar gittikten sonra 10 dakikada toplar bir de süpürürüm mis gibi olur.

İş ebeveynde bitiyor arkadaşlar. Benim çocuklar mağazaların camlarını bile ellediğinde uyarıyorum kimseye ekstradan iş çıkmasın diye.

He kimsede çocuğunun dört dörtlük Olduğunu iddia edemez çünkü çocuk nihayetinde kanları kaynıyor. Baktım ki ama geçiremiyorum hopp eve :) kimseyi rahatsız etmeye hakkımız yok.

Hiperaktif deyil. Zeka fışkırıyomuş o yüzden yerlerinde duramıyorlarmış. Büyük konuşmak ıstemem benim de 4 yaşında kızım yeni doğmuş oğlum var, ve çocuğum yaramazssa yaramazdır yani. Zekayla açıklamaya çalışmam sanrım.

Aklıma kayınvalidem geldi benim oğlan biraz yaramaz. Kırıp Dökme,karıştırma huyu falan yok çok şükür,misafirliklerde de usludur (çekinir çünkü) ama evde fırtına. Kayınvalidem hep bu yaramazlıklar Büyüyünce akıl olacak der

iş sadece annede bitmiyor inan mesela senin kurllarını yada düzenini birileri gelip 2 dk da yerle yeksan ediyor çocukda işine geleni uyguluyor şimdiki şartlar eskiye nazaran iyi ama çocuk yetiştirmek zor hersey çok gfazla degişiyor eskiden sokakdan eve gelmez bi ekmek le domatesle ögün savar dışarda oynar dık b,i tek horozlu şekeri bilir dik şimdi öyle mi geçenler de oglum çekirdek yerken içinden aldıakrabalardan biride aman dökme dedi benim ki hemen dökecem deyip döktü bi anda evde yapmaz normalde babaannesi ve teyzem olsun dediler ben bocalayınca yani bazen çocugu zaptetmekte zor oluyor ama bazısı hiç takmıyor tab o da ayrı mesele

Ya misafir gelmiş noldu dokulse kirlense suya sabuna deterjana bakar ..tabiko.dikkat etmeli annesi ama daha 1
5 yasinda ..bende cok kasardim eskiden şimdi rahatim doksun diyorum arkalarindan zaten silip supuruyorum

Canim sonuna kadar katiliyorum benim de birkac gun once yatili misafirim vardi isin garip tarafi esimin amcasinin oglu hic tanimiyorum ve oyle hastayimki yatak dosek yatiyorum esim aradi aksama misafir var cildirdim yani bana sorma danisma hic yok neyse surune surune ortaligi topladim yemek konusunu hallet dedim yemege gotururuz dedi geldiler nihayet yemege goturduk kadindan hic haz etmedim yokboyle biri bana kalmaya geliyo ve bi sormaetme yok yemek yediler biton hesap odedik eve gectik 4yasinda bi erkekle 1 yasinda bir kiz cocugu evin altini ustune getirdiler babasinin evi gibi cocuklari yikadi kendi banyo yapti ayy boyle terbiyesizlik gormedim o cocuga agzini acipta bir kelime demiyolar cocuk duvarlarda geziyo artik sabah oldu kahvalti hazirladim yola gidecekler diye oglene dogrukalkip bi gunaydinbile demeyen insanlar ben tabi sinir tavan yapmis ogleden sonra gittiler ama sunuogrendim demekki insanlari kullanip bedavayiyip icmeyi ilke edinen insanlar kayseriden iki dairesahibi olabiliyorlarmis tabi ni ogretmen maasiyla:)kizlar uzun oldu canlarimbiraz ama daha kisaltarak yaxdim

Zaten onlar için torunlar her yönden müthiş.

Ben de sevmiyorum çocuklu misafir yalan yok..
Yakın bi arkadaşım kaldı 2 gece bende..
Yepyeni eşyalarım, ben kullanmaya kıyamazken, çocuk konsolumun üstünde oyuncak sürmeye kalkışınca ay aman çiziliyor falan uyardım ve sonraki zamanlarda görüşmeme kararı aldım çocuklu hiç kimseyle...
Eşyamı çizecekse kendi çocuğum çizsin başkasının çocuğu değil diye düşünüyorum...
Çocuk sevmiyorum tahammül edemiyorum arkadaş zorla da olmaz ki...

benim kardeşimin eşide arar müsaitsen sana gelecem diye normalde fazla gelip gitmez neyse gelir çocuk ordan oraya zıplar döker dagıtır bunda tık yok yanımda da oturmaz ya diger odaya geçer uzanır tv izler telefon oynar ya karsımda oturur konusmadan tv izler yegenim diye bişey de diyemiyorum ya çocugu bırakır gider benim işlerim var faturaları halledecem diye sadece bana degil herkese öyle ama evine gitsen tek damla su dökülse surat bi karış olur 5 yıllık gelinimiz daha yüzüne karsı bişey demedim demem de sırf kardeşimle yüz göz olmayayım diye ama çocuk umuru degil 1.5 yasından beri çocuk babaanne anneanne kreş ve bakıcı arasında mekik dokuyoreşinle bi yere gideceklerinde hop çocugu şutla arkadaslarla buluşulacagında hop şutla dr gitmem lazım ama çocugumu bırakamadığım için gidemiyorum herseyimi çocuguma adapte ettim iyi mi yapıyorum bilmem

Abla valla cok sevdigim komsum var ama iki yasindaki oglu yuzunden kendisi size ugrayalim demeden cagiramiyorum cunku cocuk evde tv kablolarini cekistirir ki annesi tehlikeli olmasina ragmen umursamaz, her seyi bir yerlere firlatir, erişebildigi her yerin her seyin uzerine cikar, oturma odasinda koltugun arkasinda yatik sekilde duran valizin uzerine cikar ordan koltuga atlar falan. Yerken yere doktuklerini hic saymiyorum bile. Ben de uzuluyorum, annesi yanlis anlamasin diye pek bir sey soylemiyorum ama gercekten arkalarindan ikinci bir temizlik yapmak da benim icin zor oluyor. Ya da annesi cocuga cikolata verir cocuk cikolatali elleriyle koltugu tutar ki salondaki koltuklar krem rengi keske bizi zor durumda birakmadan fark edebilseler bir seyleri.

aynen oglum 2 yasında ve zor bi çocuk uyumaz yemez aglar 2 yıldır annem e bile aydan aya gidiyorum sırf rahaysızlık vermemek için evde yapmadıgını dışarda yapabiliyor yapma dedikçe daha da kötü oluyor

Çocuktur yapar annesi arkasını toplaması gerekir annem bizi evde doyurur gittiğimiz yerde açiz demeyin derdi.ikram edilene el uzatmazdık cok İstisna durumlarda yemek zorunda kalıraak uygun bir masa veya aofra bezi serilir yemek yer kalkardık annemde yere kırıntı dökülse kı dokulmezdi toplardı.bende aynu sekılde kızıma yapıyorum.evde yedirio cıkarırım.sinir olurum sorumsuz annelere.biİmde komusumuzun kızı var 8 yaşinda bize gelip benim 9-10 aylık kızımın oyuncaklarına binerdi ay kadın agzını acıp bi kelime etmez mi

ben evliyim cocugum yok ama annem anlatirdi biz 3 kardesiz; annem siz buyuyene kadar ben kimseye gidemezdim derdi, neredeyse konusmayi unutuyordum derdi.... canim annem yaaaa.... yani kimseye rahatsizlik vermemek icin yaptigi fedakarliga bak operim onu benn

Ay siz nasıl yetiştiriyorsunuz allah aşkına cocuklarınızı merak ettim
Robotmu sizinkiler
Ne düşüncesiZce bi konuşma
Cocuk adı ustunde

eleştirdiği çocuk değil ki ailesinin ukala tavırları. evet çocuktur bu yapar ama biz otelde de böyleyiz ehehe diyip ailenin de çocuklaşması hoş değil bence.

Benim annemler amcamlarda torunlarını aşırı simarik
yetiştirmişler

Kardeşim evlenince 5 sene oturdu annemlerle 2 oglu oldu büyük çocuk çok sorun cikariyo onuda annemle babama kullaniyo sürekli ilgilendikleri icin kucuk te ona bakip yapiyo

Annemler her istediğini yapmış yapmazsan küsüyo agliyo bagiriyo

Yaz tatilinde gidince kardeşimin büyük oğlu yemek sofrasina bi türlü oturmaz küser benim istedigim yemek yapılmamış der

Halbuki yedigi tek şey ya patates kizartmasi, ya peynirli omlet öğle yemeği sade yoğurtlu makarna

Oglum otur hadi sofraya deriz yok benim canım istemiyo der trip yapar

Annemde çocuğun bi derdi var fazla üstüne gitmeyin gider annem yalvarir oglum hadi gel ne istiyosan onu yapsınlar der

Bu cocuk gelmiş 12 yaşına halen aynı nasil düzelecek

Benim oglumda saf saf bakar güler

Her sofra kurulduğunda böyle küçük kardeside ona bakip aynısını yapiyo

Bide aşırı kıskanç yetiştirilmiş babam annem benim cocuguma ilgi gösterince o günü zehir ediyo herkese bagiriyo agliyo

Onlarda uzakta ailemin yaninda degiller oturduklari yerde cocuklar 5 6 yaslarindayken misafirliğe gitmişler benim yeğen kalemle misafirlikte koltukları çizmiş gelin utanmis

Valla bütün suçlu annem ve babamda kaç defa uyardım bak siz yanlış yapiyorsunuz bu çocuk sizi rezil ediyor diye yok yine bildiklerini okudular

Yine gelinimiz hayır böyle olmaz yapmasin anne sen yüz veriyorsun diyo ama iş işden geçmiş cocuk gelmiş 12 yaşına

Iyikide annemlerin yaninda okumuyo okulda da çok sorun olurdu
Evinde gayette terbiyeli başarılı ama annemleri görünce bu cocuk çok degisiyo

Ya eskiden annem gozlerini portletip bi bakardi gikimiz cikmazdi birak yerinden kalkmayi. Tamam dovun korkutun demiyoruz da cocuguda saldim cayira demeyin ya ayni seyden bende sikayetciyim kimseyi cagirasim gelmiuor evime cunku goruyorum kendi evlerinde yaptrmiyorlar

Bir de matah bir şey yaptıklarını sanıyorlar. Ya evin hanımı arkamdan sövdükten sonra misafirliğe gelmişim gelmemişim ne farkı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…