- 13 Eylül 2008
- 655
- 40
-
- Konu Sahibi highschool17
bunu Ayşe Kulin in Veda adlı kitabından araklıyorum..
bodur tavuk her dem taze..
ya benım boyumda kısa 1.59-160 baslarda bende hiç takmıyodm ama cevremdekıler sağolsun herbırı bışı dıyo simdi cok moralım bozuk keske 3-4 cm daha uzayabılseydım. kendimde aynı durumda oldugum ıçın sana akıl veremiyorm maleseff kaydirigubbakcemile3
işte ben bunu anlamıyorum 1.60 gayet iyi bir boy sana kusur bulan kızlar 1.90 mıymış?
Arkadaşlar bugün platese başladım süprizzzzz ve çook mutluyumama bir sorum var plates boyu uzatıyor mu?
Canım boyun hiç de kötü değil.Ben de minyon tipli biriyim.Avantaj bile bu.Boya gelene kadar neler neler var.Eminim gayet hoş birisindir.Capri pantolonların bizleri daha kısa gösterebileceğini duymuştum.Allah sağlık versin canım gerisi boş.Ne güzel yer kaplamayız işte.
49-50 kiloyum ne zayıfım nede şişman ...biraz daha zayıflasam daha uzun görünürmüyüm acaba...?
ben 20 yasindaim 155 boyundaim :)) onceden ck ck takiordum ama bosver uzun olsan daha kotu olurdu bari kisa olanlar topuklu giye bilior ya uzunlar napsin 180 185 190 boyundakiler =))) koca bulmakta zorluk cekerler yaff takma kafana Gecer zamanla :))