Daha uzun görünmek için...

Bende de vardı bir aralar bu boy komleksi boyum 167 cm, kısa olmamama rağmen yine de çok üzülüyordum birkaç ay öncesine kadar. Bence en iyisi olumlu yönlerini görmeye çalış(yaşımız gereği hep olumsuz taraflarımızı görüyoruz, bende 17 yaşındayım), sürekli vücudunun olumsuz yanlarını görürsen mutlu olmanın imkanı yok her şeyde bu böyle. Eminim ki fiziksel olarak başkasında olmayan üstünlüklerin vardır bunları ortaya koymaya çalış sonuç çok farklı olur kesinlikle, ben böyle düşünüyorum.

Sevgilerle a.s.

1.48 boyundayım artık benim 17 yaşında olanlar gibi uzama ümidim de kalmadı yaşım çoktan geçti hep topuklu ayakkabı giymek mecburiyetinde kalıyorum topuklu giysem bile çevremdekilere göre yine çok kısa kalıyorum bir de sürekli topuklu çok rahatsız hele yürüğüşe spora filan giderken mecburen spor ayakkabı yoksa topuksuz dümdüz spor ayakkabıları her zaman giymeğe çok imreniyorum üstelik kilom da var düşünün artık halimi

ya benım boyumda kısa 1.59-160 baslarda bende hiç takmıyodm ama cevremdekıler sağolsun herbırı bışı dıyo simdi cok moralım bozuk keske 3-4 cm daha uzayabılseydım. kendimde aynı durumda oldugum ıçın sana akıl veremiyorm maleseff kaydirigubbakcemile3

işte ben bunu anlamıyorum 1.60 gayet iyi bir boy sana kusur bulan kızlar 1.90 mıymış?

Arkadaşlar bugün platese başladım süprizzzzz ve çook mutluyum ama bir sorum var plates boyu uzatıyor mu?

öyle söylentiler duymuştum ama araştırdım sadece daha dik durmayı sağlıyormuş...o da 1-2 cm farked,yor.annemle ben de başlamayı düşünüyoruz ama lise bir bitsin..öss den bir kurtulayım öyle

Canım boyun hiç de kötü değil.Ben de minyon tipli biriyim.Avantaj bile bu.Boya gelene kadar neler neler var.Eminim gayet hoş birisindir.Capri pantolonların bizleri daha kısa gösterebileceğini duymuştum.Allah sağlık versin canım gerisi boş.Ne güzel yer kaplamayız işte.

teşekkür ederim :roflol:

bence minyon tipliysen eğer öyle çok kısa da gözükmezsin..
topuklu giyip düz taban da tercih etmezsen boyunu 1,60a çıkarmış olursun işte tatlım..

ben 20 yasindaim 155 boyundaim :)) onceden ck ck takiordum ama bosver uzun olsan daha kotu olurdu bari kisa olanlar topuklu giye bilior ya uzunlar napsin 180 185 190 boyundakiler =))) koca bulmakta zorluk cekerler yaff takma kafana Gecer zamanla :))

ben 20 yasindaim 155 boyundaim :)) onceden ck ck takiordum ama bosver uzun olsan daha kotu olurdu bari kisa olanlar topuklu giye bilior ya uzunlar napsin 180 185 190 boyundakiler =))) koca bulmakta zorluk cekerler yaff takma kafana Gecer zamanla :))

evett çok haklısınyaa bende çocukken 13 yaşındayken tam uzama çağı.hiçç süt içmemeye başladım.anneme"benim boyum çok uzun olmasın,hiç süt içmicem lise1de içmeye başlicam."diyodum.1 yıl hiç süt içmemiştim.boyum 12 yşaında 158di.13 yaşındada 158 kalmıştı.bende liseye kadar böyle kalmak istiyodum. amaan iyiki içmemişim.dediğin gibi koca bulmakta zorluk çekemem kaydirigubbakcemile3

Tatlım nasıl görünüyosun bilmem ama bööle çıtı pıtı minyon bi görünüm elde edebilrsin kıyafetlerinle filan :) çok yakışıyo bi bayana minyonluk bence aaah ah :) :tomato:

Aynı boydayız ben de çok takıyorum boyumu.Kilon tam ideal bu kilonun üstüne çıkarsan kısalara balık etli olmak hiç yakışmıyor altına inersen de çocuk gibi görünürsün.
Yüksek topuk giyer dik durursan dikkat çekmezsin.
Platform topuk,baştan aşağı tek renk giyinmek,mini etek,dar kıyafetler,boru paça pantololn,yüksek bel, göğüs altından başlayan kıyafetler boyu uzun gösterir.
Düşük bel,kemer,büyük çanta,bol paça,dizaltı etek,tunik,kabarık elbiseler,rapunzel saç,dizüstü çizme,bilekten bağlamalı ayakkabı,kontrast renkler boyu kısa gösterir.

normal bollukta düşük bel kot pantolon, içinde çok yükseek topuklu ayakkabı giy. bunları giydiğin günler doğal uzun görünürsün.

Daha uzun görünmenin püf noktaları
1 . Yüksek bel tercih et
2. Tek renk giyinmek
3. Dikey çizgili kıyafetler daima kişiyi uzun gösterir
4. V yaka tercih edebilirsin
birde Topuklu ayakkabıyı unutmamak gerekir :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…