- 16 Şubat 2015
- 24
- 1
-
- Konu Sahibi caliskan_ari
merhaba nasılsın demekte ne var canm sende. niye terslesin terslemez merak etme ilan ı aşk etmiceksn neticedeBekar. Konussam olumsuz bi yanit alirim diye korkuyorum ayni yerdeyiz. Tekrar yuzune bakamamaktan korkuyorum. Boyle belirsizlik daha zor. Bi cesaret konuscam artik
hahaha evet fazla abartiyorum galiba ben haklisin :)merhaba nasılsın demekte ne var canm sende. niye terslesin terslemez merak etme ilan ı aşk etmiceksn neticede
aynen ama sakin ol ve eminsen konuş ben şimdi böyle diyorm hayl kırıklıgına ugrama ve bi araştır derim... ama slm ver mutlakahahaha evet fazla abartiyorum galiba ben haklisin :)
bu ihtimalde var . Sonuca baglanmadan icime isletmemem lazim. Karsiliksiz duygudan nefre ediyorum.dikkat et bu kadar kaptırma sonra hayal kırıklığına uğrayabilirsin
mail kullaniyoruz devamli. Mailde atabilirim aslinda :) masaya not da fena degilmis :) evet her ne kadar ortada bisey olmasada guzel bi his tatli heyecan. Uzun zaman oldu boyle seyler hissetmeyeli.Bir muddet daha konusmazdim ben olsam cekindiginden degilde bu heyecani dahada doruklara cikarmak gizemi uzatmak ve daha cok istemek adina bakisir dururdum. ...konusunca ne olacak en fazla iki ay sonra monotonlasacak simdi ne kadar da romantik bakisip heyecanlanmak..ya da direk konusup siradanlastirmazdim masasina bir not falan birakiedim heralde ...ay ne guzel ya...
Bence bırakın ilk adımı o atsın. Bunca zaman beklemişsiniz biraz daha bekleyin. hoşlanıyorsa zaten yaklaşır size. İlk merhaba yı siz söylerseniz onun ne hissettiğini anlayamazsınızki ama ilk o konuşursa sizden hoşlandığını anlarsınız. Yani bence bekleyin...Bekar. Konussam olumsuz bi yanit alirim diye korkuyorum ayni yerdeyiz. Tekrar yuzune bakamamaktan korkuyorum. Boyle belirsizlik daha zor. Bi cesaret konuscam artik
yarin yap biseyler ilk adim adina
gazan mubarek olsun simdiden
yalniz abrtma heaaa, adimi at ve ebkle gersini onun getirmesi lazim
çokda koyverme kendini
belkide tamamen konumuyla iilgili mesleginde yeni yukseldi. Beni tanimiyor. Bana acilsa benim kalkip herkese anlaticagimida dusunebilir. İs yerindede boyle biseyin duyulmasini istemez. Karsilik alamazsam diyede korkuyor olabilir. Kendimi onun yerine koydum. Belki bu nedenlerdendir diye dusunuyorum :/yani bilemiyorum ama bi erkek için 4 ay çok uzun bi süre. neden açılmasın ki çok mu utangaç?