daha ses tonunu bile bilmiyorum

belkide tamamen konumuyla iilgili mesleginde yeni yukseldi. Beni tanimiyor. Bana acilsa benim kalkip herkese anlaticagimida dusunebilir. İs yerindede boyle biseyin duyulmasini istemez. Karsilik alamazsam diyede korkuyor olabilir. Kendimi onun yerine koydum. Belki bu nedenlerdendir diye dusunuyorum :/
Bence bunlar bahane.. eni topu bir merhaba diyecek size bir merhaba dedi diye neden adının çıkacağını düşünsün o erkek neticede kız olan sizsiniz. Bence lütfen bekleyin o demediği sürece merhaba falan demeyin

yarin yap biseyler ilk adim adina
gazan mubarek olsun simdiden
yalniz abrtma heaaa, adimi at ve ebkle gersini onun getirmesi lazim.
çokda koyverme kendini
bebegin dogmasina 1 gun mu kaldi ay gorunce cok sevindim. Allah dogumda yardimciniz olsun cok rahat gecer insallah bebeginizi kucaginiza alirsiniz cok sevindim buna ya :)

bebegin dogmasina 1 gun mu kaldi ay gorunce cok sevindim. Allah dogumda yardimciniz olsun cok rahat gecer insallah bebeginizi kucaginiza alirsiniz cok sevindim buna ya :)
he artik 0 gun kaldi : ) imzam kalkmis olmali otomatikman
ama ben hala dogurmadim bekliyorum gelsin diye
saol dualarin için*
madem bu kadar seviniyorsun bebege darisi basina insallah hayirliisyla :)

aynı iş yerinde ortak arkadaş falan bulursun bence..direk gidip meraba demek yerine ikinizide tanıyan birinin sizi tanıştırması iyi olur bence.yada onun işiyle ilgili bi iş konusunda ona git meraba de işi sor.yani gidip direk meraba diyip kendini tanıtmak olmaz gibi geldi bana :) hadi hayırlısı olsun :KK9:

belkide tamamen konumuyla iilgili mesleginde yeni yukseldi. Beni tanimiyor. Bana acilsa benim kalkip herkese anlaticagimida dusunebilir. İs yerindede boyle biseyin duyulmasini istemez. Karsilik alamazsam diyede korkuyor olabilir. Kendimi onun yerine koydum. Belki bu nedenlerdendir diye dusunuyorum :/

Ne is yapiyor ki?

merhaba diyebilirsiniz tabi ki, bir bahane bulup bir seyler sorabilirsiniz ama duygularınızı siz açmayın diyorum

X