Daha önce verdim, son kez yeniden elveda kilolar !!

Süper canim cok beğendim. Evet güzel gitti bugün. Bu arada ben spor yapamadım. Reglin birinci günü ayaklarim sırtım ve belim felaket ağrıyor:KK43:

Bende yapamadım canım boşver, sporumuzu da yaparız elbet herşey hemen olmuyor

Aslında evet empoze ediliyor ama ben artık istediğimi giyememekten çok sıkıldım, iç çamaşırımı bile kendi istediğim modelde giyemiyorum , çok sıkıldım artık bu durumdan En Büyük KK
Ben dal gibi kizdim tabiri caizse, simdi :KK43:
Ama bende kendim icin zayiflamistim ilk dogumumda. İkincisinde vermeden ucuncusune hamile kaldim. Daha 33 yadindayim yakinda 34 olacagim. Bu yasta tombik tombik gezemem. Allahtan boyum uzunda kurtariyorum biraz :)

Kahvaltı
1 bardak soğuk su, kasarli peynirli omlet, 3 zeytin, 2 dilim ekmek , yesil çay

Günaydın, sabah 63,4 çıktım şükür, dün sabah 64,6 gördüm...
eksik malzemelerim var, lor peyniri ve tam buğday ekmeği alıcam, yeşillikte alıcam ayrıca
sabah 300 ml su, 1,5 dilim ekmek, köy peyniri ve marul, maydanoz, biber
(işe gelince arkadaş yerken küçük bir parça tahinli pide aldım ama pişman oldum)

eksik malzemelerim var, lor peyniri ve tam buğday ekmeği alıcam, yeşillikte alıcam ayrıca
(işe gelince arkadaş yerken küçük bir parça tahinli pide aldım ama pişman oldum)

Tebrik ederim canim. Bence de yemeseydin iyiydi ama olmus bi kere kafanda büyütme. Bugün ekmek yemezsen telafi edebilirsin

Günaydınnn :KK24:
46. Gün
Sabah:
omlet
1 dlm ekmek
1 bardak ıce tea

Bende patronu salata için malzeme almaya gönderdim :-)
Şaka bi yana markete gidiyordu ay dedim rica etsem şunları alır mısın :-)
Pişman olma tatlım arada yicez tabi, sabah yemişsin zaten hiç takma birşeycik olmaz :21:

günaydın canım, nasıl gidiyor diyet?

Ayy canım şaşırtıcı bi şekilde güzel gidiyor,:nazar: çok şükür 46. günüm daha bir sorun yaşamadım, 30lu günlere geldiğim gün çok mutlu olurum kesin, sen nasılsın :21:

Akşam kesin yemem ama öğlen bilemiyorum elimden geldiğince hafif geçiricem günü

Fatimacım akşam kendine 2 meyveden şöyle güzel bi meyve salatası yap yanına da yoğurt ya da süt oohh miss :KK68:
Ama yemeden yatma canım uyurken bile çalışan bir metabolizmamız var yavaşlamasın :KK28:

Ben dal gibi kizdim tabiri caizse, simdi :KK43:
Ama bende kendim icin zayiflamistim ilk dogumumda. İkincisinde vermeden ucuncusune hamile kaldim. Daha 33 yadindayim yakinda 34 olacagim. Bu yasta tombik tombik gezemem. Allahtan boyum uzunda kurtariyorum biraz :)

Gezme canım bencede , biz kadınlar mutlu ve güçlü olmak zorundayız, güç adığımız tek kişi yine kendimiziz o yüzden istediğimiz gibi olmalıyız :KK54:

46. Gün
Öğlen:
Mercimek çorbası
tavuk sote
1,5 lt su bitti

Ara sade turk kahvesi
Ogle iki parca tavuk Göğsü eristeli mercimek çorbası
Aksam z.yagli kabak 1 dilim ekmek
ayran

46. Gün
Akşam: beyaz peynirli yeşil salata
su : 2,5 lt