- 26 Kasım 2014
- 653
- 677
- 34
Süper canim cok beğendim. Evet güzel gitti bugün. Bu arada ben spor yapamadım. Reglin birinci günü ayaklarim sırtım ve belim felaket ağrıyor
Bende yapamadım canım boşver, sporumuzu da yaparız elbet herşey hemen olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper canim cok beğendim. Evet güzel gitti bugün. Bu arada ben spor yapamadım. Reglin birinci günü ayaklarim sırtım ve belim felaket ağrıyor
Ben dal gibi kizdim tabiri caizse, simdiAslında evet empoze ediliyor ama ben artık istediğimi giyememekten çok sıkıldım, iç çamaşırımı bile kendi istediğim modelde giyemiyorum , çok sıkıldım artık bu durumdan
Günaydın, sabah 63,4 çıktım şükür, dün sabah 64,6 gördüm...
eksik malzemelerim var, lor peyniri ve tam buğday ekmeği alıcam, yeşillikte alıcam ayrıca
sabah 300 ml su, 1,5 dilim ekmek, köy peyniri ve marul, maydanoz, biber
(işe gelince arkadaş yerken küçük bir parça tahinli pide aldım ama pişman oldum)
Kahvaltı
1 bardak soğuk su, kasarli peynirli omlet, 3 zeytin, 2 dilim ekmek , yesil çay
Günaydın, sabah 63,4 çıktım şükür, dün sabah 64,6 gördüm...
eksik malzemelerim var, lor peyniri ve tam buğday ekmeği alıcam, yeşillikte alıcam ayrıca
sabah 300 ml su, 1,5 dilim ekmek, köy peyniri ve marul, maydanoz, biber
(işe gelince arkadaş yerken küçük bir parça tahinli pide aldım ama pişman oldum)
günaydın canım, nasıl gidiyor diyet?
Akşam kesin yemem ama öğlen bilemiyorum elimden geldiğince hafif geçiricem günü
Ben dal gibi kizdim tabiri caizse, simdi
Ama bende kendim icin zayiflamistim ilk dogumumda. İkincisinde vermeden ucuncusune hamile kaldim. Daha 33 yadindayim yakinda 34 olacagim. Bu yasta tombik tombik gezemem. Allahtan boyum uzunda kurtariyorum biraz :)
Ara sade turk kahvesi
Ogle iki parca tavuk Göğsü eristeli mercimek çorbası
Aksam z.yagli kabak 1 dilim ekmek
ayran