Daha önce tayini çıkmış polis eşi varmı ?

Baersezer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
5
0
1
31
Arkadaşlar tayin düşünüyoruz ama ilk olacak başka bi şehirde nasıl ev tutup taşınabilirim 15 günde hiçbi fikrim yok işler nasıl yürüyor acaba bi akıl verin lütfen

Allah peygamber aşkına gidin o şehre evinizi kendiniz tutun. Ben ev tutma işini hata edip eşime bıraktım baharda tekrar tasincam. Gidin 3 4 gün kalın o şehirde ev bakın

Lojmansa eğer önce eşiniz yerleşip sonra siz geçebilirsiniz. Eşyalarınız yeniyse götürün eskiyse değmez. Oraya giden eşyalar geri dönmüyor genelde orda satıyorlar çünkü

Arkadaşlar tayin düşünüyoruz ama ilk olacak başka bi şehirde nasıl ev tutup taşınabilirim 15 günde hiçbi fikrim yok işler nasıl yürüyor acaba bi akıl verin lütfen
Bu kadar düşünmeye gerek yok yer belli olsun gerisi gelir zaten
Arastirirsiniz semtlerini ona gore tutup taşınırsınız
Bu benim dördüncü evim 3. şehrim

Asker esiyim.Oncelikle 15 günde ev tutup tasinmaniz gerekmiyor ,eşiniz önden görevine başlar bir yandan ev arar ... o arada siz evi toparlar taşınacak hale getirirsiniz ...veya şimdilerde kullanmadiginiz eşyaları toplamaya başlayın eşiniz tayin istediğiniz ilden meslektaşları-es dost vasıtası ile evi ayarlar birlikte gidip eve bakar dönüp evi tasirsiniz.

Önce o şehirdeki arkadaşlarına oturulacak semtleri soracak, sonra net üzerinden o semtlerdeki kira fiyatlarına bakacaksınız, sonra da gidip birkaç gün orada kalıp ev bakacaksınız.
Ev konusunu başkasına bırakmayın, kimse insanın kendi gibi titiz bakmaz. Eşinize de bırakmayın, kadın önceliği ile erkek önceliği farklı oluyor.

Hiç eş dost yok başka bi şehirde nasıl bilebiliriz bilmiyorum

Verilen izin 15 günmüş bizde o arada nasıl evi bulup nasıl toparlanıp gideriz ki

Hangi ara bakabiliriz ki siz nasıl gittiniz eşimin izin alması çok zor oluyo tayin izni de son zamanda veriliyor
Ben böyle bir durum yaşamadım, öyle bir durum olsa merkeze yakın mahallelere falan bakarım, sonra o mahalledeki dairelere bakarım. Google maps ten o mahalleye gider çevreye bakarım gibi gibi gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…