Koca adam, gerçekten yetişkin bi insan olsaydı anne baba ben bunu seviyorum bununla evlenicem derdi geçerdi ailesine de saygı duymak düşerdi o kadar. 30 yaşında adam anne baba ağzına bakarak karar veriyorsa o iş olmaz.
Bundan da öte sadece 2 ay olmuş adam ne ara hayal falan kurdu
Bana pek sağlıklı gelmedi kusura bakmayın adam acaip. Sizin taraf zaten fiyasko, cocugunuzdan utanirken, varligini saklarken eve gidip o cocugun yuzune nasil baktiniz?? Bu nasil bir annelik? Kabul eden adam eder etmeyen etmez yalllah cocugundan degerli mi??
bazen öyle şeyler yazıyorsun ki sanıyorum ülkemde herkesin bir mesleği, bir kariyer planı, bir kendini geliştirmişlik birey olmuşluk kapasitesi var
sonra 3 gündür sabah 10 gece 3 dışardan gelen davul zurnalı düğün sesini duyuyorum da kendime geliyorum çok şükür
kuzu konudaki "adam" (!) henüz öğrenci
o da muhtemelen 25 yaşına kadar bir baltaya sap olamadığı, bir işe girdiyse de dikiş tutturamadığı ve asgari ücretle geçinemediği için son çare kendini askerliğe/ polisliğe atan arkadaşlardan birisi, sonra işte mülakatı geçince kendilerini orgeneral olmuş sanıyorlar filan. mesleğe başlayınca zaten genel kurmay başkanı gibi takılıyorlar.
bu profili fotokopi makinesinde basıp basıp çoğaltıp salıyorlar sokağa sanıyorum.
neredeyse hepsi karbon kopya...hepsinde laflar kocaman kocaman, meslekte ilk yıllarında olanlar hele hepsi bir tuhaf. psikopat olmayanı sonra biraz toparlıyor oturuyor, psikopat (psikiyatrik tanı değildir, genel anlamda uyumsuz, höt höt, şiddet meyilli bir profili tanımlamak için kullanılmış terimdir) olanına denk gelene zaten Allah felah nasip etsin.
anne-baba ağzına bakmayanını da ara ki bulasın zaten aileleri de genel olarak yakın profiller vs. vs. kaç konuda yazıldı çizildi.
neyse konudaki erkek profili belli de. kadın konusunda birebir aynısını düşünüyorum. elbete çocuğunu en güzel şekilde büyütmek konusunda çabalıyordur şüphe etmiyorum ama yöntem olarak çok yanlış olmuş. temkinli olayım, önce bi güveneyim derken sanki çocuktan saklamış utanmış gibi duruyor.
yalnız şu var, 2 ayda 50 kere buluşulmadıysa bence 2., 3. buluşmada söylemekte bir beis yok. daha bismillah ilk kahve içerken, ben boşandım kocam dövdü (atıyorum yani, mesela) ayrıldım filan gibi şeyleri ben de konuşmak istemezdim. ama tabi 2 ayda evlenme aile vs kafası yaşayan insanlar için bu sürecin buralara gelmesi normal....