- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Oneriniz nedir ? Bu durum var normal veya anormal bu durum var. Insanlar bunu hissediyor yaşıyor . Peki yapılmasi gereken nedir ? Çözümünüz nedir ?
Sallandıralım meydanda iki tanesini dememi beklemiyorsunuz umarım. Tedavi edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ya da Grinin 50 tonu gibi kitaplarla populer kültüre katılmaması gerektiğini, gençlere sempatik gösterilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Marjinal ve anormal olarak kabul görüp o şekilde kalması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü normalleşmesi demek genelleşmesi demek.
Bu arada kastettiğim analmış oralmış değil, poposuna morartmadan attığın iki şaplak değil. Ben uçlarından bahsediyorum. Karşındakini artık insanlıktan çıkarmaktan bahsediyorum. İşte bahsettiğim kısa şortla, çırılçıplak olma arasındaki fark. Yani o kada karışık ki mevzu. Çok mutaasıp olan bir insan ikisi de aynı diyebilir ama toplumun geneline çırıpçıplak soğa çıkmak kabul edilemez gelir. Bir kısmı çıkar normal der. Bir kısmı da o normal diyenlerin normal deme özgürlüklerini ölümüne savunur. Bir kısmı da bizim gibi tamam da artık bir sınırı da olmalı der. Ama günün sonunda hiç bir sonuca bağlanmaz.