• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DAHA NELER ÖĞRENİCEZ BAKALIM BDSM

yadırgadım eleştirdim kınadım diye bana kızan ve bunları savunan herkesten ricam
2 dk facebooku açın arama kısmına bsdm yazın
ve sadece fotoğraflara göz atın
bunun adı insanlık mı
ben bu insanlarla aynı yerde yaşamak istemem dediğim için
hoşgörüsüz müyüm
Siz bunu ilk defa duyup, ilk defa facebooktaki insanlarin paylasimlari ile ogrendigimizi dusunmuyorsunuz herhalde?
Bu insanlarin kim olduklarini bilemezsiniz, belki mahallenizin tonton bakkal amcasi esinin poposuna iki saplak atiyor, belki cocugunuzun ogretmeni anal seksten hoslaniyor, belki mudurunuz yatakta idare edilmeyi seviyor, belki kayinpederiniz kayinvalidenizin yuzune bosalmaktan hoslaniyor, belki erkek kardesiniz karisinin ellerini baglamadan sevismiyor. Butun bu insanlari size normal gelmiyor sevdigi seyler diye izole edebilecek misiniz?

ben burdaki çoğu arkadaşın radikal bir bakış açısı sergilemek için bu davranışlara normal dediğini düşünüyorum
kendi aileleri içinde asla TAHAMÜL EDEMEZLER
kızdığım nokta da bu zaten
seks bekaret fantazi özgürlükleri değilki
burda resmen insanlığın hayvanlara özentisi sözkonusu
konu başlığımdada belirttim
bu kişiler genellikle yönetici vasıflarında olan
ve yönetmekten sıkılan bu nedenle yönetilmenin özgürlük olduğunu düşünen
ve birileri tarafından yönetilmek istenen
ama bunu da insan harici yöntemlere kadar abartabilen
saplantılı insan tipleri
bu kadar anormal davranışları olan birnin
yarın insan eti yemeye de eğilimi oluşması garipsenemez
şimdi kendilerini köpek yerine koyan bu tiplere köpek dersem
hakaret davası açılabilrmi
yada sahip rolündeki tiplere
sadist pislik dersem
hakaret etmiş mi oluyorum

onlar zaten kendilerini öyle görmek istiyorlar
arkadaşlar facebook TA ARAMA KISMINA bsdm YAZDIM
BU KONUDA GRUPLAR OLDUĞUNU SAYFALAR OLDUĞUNU GÖRDÜM

lütfen iki dakikanızı ayırıp saDECE
fotoğraflarına bakın

ve bana söyleyin
bu insanlarla aynı ortamda yaşamayı kim ister
??????????????????????????????????
Biz size neden radikal görünmek isteyelim? Kim kimi tanıyor .facebook'ta arama kısmına oral sex anal sex vs de yazin. Ben o insanlarla da aynı yerde bulunmak istemem .Burada esas olan ifşa durumu

Peki diskiyi birakalim, extreme uclarini da birakalim bdsm'nin. Esiniz / sevgiliniz / partneriniz gozlerinizi baglamak istese ne derdiniz?
ya arkadaşım
ister gözünü bağla ister kelepçele
seks fantazisi ile
bu sapıklık bir mi
illa biryerden tutturayım diyorsun ama
yok kuzum
nerden tutarsan tut
elinde kalıyor
ahlakına vicdanına insanlığına takılıyor işte

Ben özgürlükleri ayırmiyorum ama burada . Bana göre bir insan "karşı tarafa zarar vermemek " koşuluyla istediğini yapmalı .Yıllardır zaten onun veya bunun bir şekilde anormal olduğu bir dünyada yaşıyoruz . Türban anormal , meme görmek anormal , eşcinsel ilişki anormal. Inancli olmak veya olmamak anormal . Bunların hiç onemsenmedigi ülke yok ama daha az onemsendigi yerler o kadar güzel ki . Bizi öyle olmaktan alikoyan şeyler degerlerimizse , ideolojilerimizse hepsi yıkılsin ya .

ben sizi anlıyor ve saygı duyuyorum ama her insanın ve toplumun da bir sınırı olması gerektiğini düşünüyorum. O sınır da bir insanın insanlığını kaybetmesidir bence.

Bakın en basitinden bir örnek veriyim. Televizyondaki boş programlar. Yapımcı gönüllü, programa katılan gönüllü, izlettiren de izleyen de gönüllü. Ama toplumu her gün biraz daha geriletiyor.

O güzel toplumlarda da sınırlar var. İnsanlık kaybedilmemesi gereken güzel bir şey. Özgürlük sadece bir insanını başka bir insana kısa vadede bir zararı dokunmaması değil. Toplumsal yapıya zarar verip uzun vadede verdiğiğ zararlar da var.

Dediğim gibi neyi savunmaya çalıştığınızı anlıyorum. Benim zaten üzerinde sürekli düşündüğüm bir mevzudur insanların özgürlüklerinin nerede başlayıp nerede bittiği. Kesin olarak şurası diyebileceğimiz bir mevzu değil. Sadece siz de ne savunduğunuz üzerine biraz düşünün lütfen.

Siz bunu ilk defa duyup, ilk defa facebooktaki insanlarin paylasimlari ile ogrendigimizi dusunmuyorsunuz herhalde?
Bu insanlarin kim olduklarini bilemezsiniz, belki mahallenizin tonton bakkal amcasi esinin poposuna iki saplak atiyor, belki cocugunuzun ogretmeni anal seksten hoslaniyor, belki mudurunuz yatakta idare edilmeyi seviyor, belki kayinpederiniz kayinvalidenizin yuzune bosalmaktan hoslaniyor, belki erkek kardesiniz karisinin ellerini baglamadan sevismiyor. Butun bu insanlari size normal gelmiyor sevdigi seyler diye izole edebilecek misiniz?
evet edicem
bu böyle basit birşey değilki
yani ben farklı takımı tutuyorlar diye izole etmiyorum kişileri
sapık oldukları için dışlıyorum
sen al bağrına bas
ben kabuletmiyorum

budamı normal peki.
Normal derken?
Benim tercihimi mi soruyorsunuz? Kaprofaji icinse; Ben yemem. Yenmesini gormekten hoslanmam. Yendigini duyunca midemin bulanmadigini iddia edemem.
BDSM icin ise biri ben baglanmaktan hoslaniyorum, ben sertlik seviyorum, ben partnerimin beni yoneltmesini seviyorum diyen insana anormal gozu ile bakmam. Benim neleri yapip neleri yapamayacagim ya da yapmayacagim kendi sinirim sonucta.

ya arkadaşım
ister gözünü bağla ister kelepçele
seks fantazisi ile
bu sapıklık bir mi
illa biryerden tutturayım diyorsun ama
yok kuzum
nerden tutarsan tut
elinde kalıyor
ahlakına vicdanına insanlığına takılıyor işte
Bakin konu BDSM idi degil mi? Benim yazdigim gozunu baglamak, kelepcelemek onun bir parcasi. Siz butunun en uc noktasini alip, butunu sapkinlik olarak nitelendirirseniz, onun diger parcalari olan kelepce vs de sapkinliga girer.
Asiriliklardan ornek vererek birilerinin yaptigi bir seyi saatlerdir elestiren sizsiniz. Simdi onun diger parcasini sunup bir mi demek komik olmuyor mu?

Onların alt yapılarında bozukluk varsa o zaman eşcinsellerin, swingerların, fetişistlerin de alt yapılarında bozukluk var demektir. Bu da toplumun yarısından fazlasının alt yapısı bozuk demek oluyor. En uç noktalardan biri olan swingerların türkiyede 1,5 milyon üyesi olan bir dernekleri var. Bdsmnin de vardır muhtemel

Hayır elbette. Onu şu şekilde açıklayayım.

Doğanın dengeleri vardır. Soğuk-sıcak, derin-sığ,şişman-zayıf gibi gibi.

Cinsler arasındaki denge de kadın-erkek dengesidir. Bunun dışına çıkınca ters giden bir şeyler olduğu kesin. Ya geçmişinde yaşadığı bir şeylerin izi vardır ya da fizyolojik bir rahatsızlığı. Ancak kesindir bünyesel bir tersliğin olduğu. Yoksa bir kadın neden erkek olmak istesin ya da kadınken neden kendi cinsine ilgi duysun ki. Normal normlar içinde bu kişinin yakın çevresince üzüntü yaratır. Rüzgar Erkoçlar’ı ele alın. Bu noktaya kolay gelmemiştir kesinlikle. Ama ailesi de onun kadın olarak bir evlilik yapıp, çocuklarının olmasını arzulamıştır. Fakat yanında olmuştur. Farklı cinsi ilgi duyma ya da kendi cinsiyetini farklı hissetme olayı da tersliklerin sonucudur. Hatta bunun altında çok basit nedenler bile yatabilir. Oğluna çocukluğunda kız çocuk gibi davranan bir anne bile..

Bu insanları kimse izole etmiyor. Ancak belli bir gurup da var ki gerçekten hem kendine hem de çevresine zarar verme potansiyeline sahip

en buna benzer bir organizasyonu. Bir de üye olmayanları hesaba katın. Eşcinselleri fetişistleri katın. Bir de bunların üstüne gizli olanları katın 70-80 milyonun yarısı ruh hastası oldu bu hesapla.

Nas
evet edicem
bu böyle basit birşey değilki
yani ben farklı takımı tutuyorlar diye izole etmiyorum kişileri
sapık oldukları için dışlıyorum
sen al bağrına bas
ben kabuletmiyorum
Nasıl izole edeceksiniz onu merak ediyorum???
Çocuğunuzun öğretmeni gelip size anal sekse bayılıyorum mu dicek?
Yoksa kayınpeder gelip gelin dün kayınvalidenin suratına bir boşaldım sorma mı diyecek?
Özel hayatları hakkında bilgi sahibi olamazsınız ve bu sebeple bunları neden olarak sunup insanları kendi yaşantınızdan izole edemezsiniz. Biraz mantıklı olun yahu.

Normal derken?
Benim tercihimi mi soruyorsunuz? Kaprofaji icinse; Ben yemem. Yenmesini gormekten hoslanmam. Yendigini duyunca midemin bulanmadigini iddia edemem.
BDSM icin ise biri ben baglanmaktan hoslaniyorum, ben sertlik seviyorum, ben partnerimin beni yoneltmesini seviyorum diyen insana anormal gozu ile bakmam. Benim neleri yapip neleri yapamayacagim ya da yapmayacagim kendi sinirim sonucta.

Bakin konu BDSM idi degil mi? Benim yazdigim gozunu baglamak, kelepcelemek onun bir parcasi. Siz butunun en uc noktasini alip, butunu sapkinlik olarak nitelendirirseniz, onun diger parcalari olan kelepce vs de sapkinliga girer.
Asiriliklardan ornek vererek birilerinin yaptigi bir seyi saatlerdir elestiren sizsiniz. Simdi onun diger parcasini sunup bir mi demek komik olmuyor mu?

BDSM olan herkes göz bağlayabilir
gözü bağlayan herkes BDSM değil

hani şu ilkokuldaki küme konusu gibi
HER İNSANIN İKİ GÖZÜ VARDIR
AMA İKİ GÖZÜ OLAN HERŞEY E İNSAN DENMEZ

KAPİŞ

KAPİŞ

BDSM olan herkes goz baglayabilir ama her gozu bagli bdsm degildir ama bdsm esittir diski yemek... Konu yapabileceginiz bir seye ya da bdsm'cilerin deyisi ile soft limit'e gelince birden fark ortaya cikiveriyor.
Super kiviris, tebrik ederim.
Az once izole ettiginiz insanlari birden kumenin icine almanizi agzim acik izledim. Guzel punda getirdiniz.

KAPİŞ
Siz bu örneği verince inanılmaz bir aydınlanma oldu .inanılmaz bir kapiş yani . Az daha toplumumuzu mahvedecek çocuklarımızı eşcinsel yapacak insanlara hak vermeye devam edecektim . Umarım diğer arkadaşlar da benim gibi farkederler hatalarını . Kızlar kapiş tamam mı ?

hala aynı dayanak seks ile BDSM nin tamamen aynı şey olduğu gibi bir yaklaşımı nerden duydun ki sen
seks yapmayan ama bu hayatı yaşayan insanlar var
amacı sadece köle psikolojisini
hayvan psikolojisini tatmak
yani sırf neye sarsam diye sapkınlık geliştirmek
evet BDSM liler de seks yapıyordur
ama yapılan seks ler deki fantaziler BDSM hastası olduğu anlamına gelmiyor

BDSM olan herkes goz baglayabilir ama her gozu bagli bdsm degildir ama bdsm esittir diski yemek... Konu yapabileceginiz bir seye ya da bdsm'cilerin deyisi ile soft limit'e gelince birden fark ortaya cikiveriyor.
Super kiviris, tebrik ederim.
Az once izole ettiginiz insanlari birden kumenin icine almanizi agzim acik izledim. Guzel punda getirdiniz.
açtığım konuyu tekrar okurmusun
ben özellikleri sayarken
sadece dışkı yediklerinden mi
bahsettim
birçok özellikleri var
yemekte yiyorlar
gezmeye de gidiyorlar
bunları sapık yapan özellikler bunlar değilki
sen se tuttun diyorsun ki
gözü bağlayan sapıkmı
arkadaşım gözü bağlayan sapık değil diye
diğer yaptıklarıdamı normal

Siz bu örneği verince inanılmaz bir aydınlanma oldu .inanılmaz bir kapiş yani . Az daha toplumumuzu mahvedecek çocuklarımızı eşcinsel yapacak insanlara hak vermeye devam edecektim . Umarım diğer arkadaşlar da benim gibi farkederler hatalarını . Kızlar kapiş tamam mı ?
faydalı olduğuma sevindim
- 1 sempatizan
kar kardır

sorun yok tabi. sorunu bence siz çıkrmaya çalışıyorsunuz.
insanlar burada kişisel olarak iğrenç bulduklarını ya da bulmadıklarını söylüyorlar. Bu sorun mu?
fikir belirttim...kendi fikrimi
benim açımdan sorun yok...ama siz çok gerginsiniz...kimse sorun çıkarmıyor...
ssade tercihler ne olursa olsun bir yerden sonra saygı duymak düşer...

Back