• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DAHA NELER ÖĞRENİCEZ BAKALIM BDSM

ya arkadaşlar dışkı yemenin kişiye göre normal yada anormal olma dıurumu olabilirmi. bazı şeyler vardır yaşamda.
birini öldürmek cinayet normalmidir. değildir. herkes bunu bilir. bunu normal gören rahatsızmıdır evet.
aynen dışkı yemekte öyle. bunun normali anormali olmaz. tıpkı hırsızlık gibi ,cinayet gibi
Beben dışkılar içinde bir sex düşünemiyorum.

Burada ayırt edici olan "zarar verme unsuru "

Bakın arkadaşa cevap verdim ben. En az bir kişi bir şeye normal diyorsa sen onun normal olduğunu düşünemezsin demek yanlış dedi. Yoksa bdsm ile cinayeti bir tutmuyorum. Benim için ufak şeyler göz bağlama, el bağlama anormal değildir. Ama dışkı yeme ayak ve popo yalamaya da normal diyemem. Bir şeyi savunucam diye kendimden geçemem. Kısa şortla sokağa çıkmaya karışamam ama çıplak çıkmaya karışabilirim neden? Bu son soruyu bir iyice düşünmenizi istiyorum çünkü savunurken cidden kendimizden geçiyoruz. Özgürlük kavramı bu kadar sınırsız değil.

Sigara içmek evet normal değil bence. Kişinin kendi bedenine verdiği bir zarar. Bile isteye kendi canına kıyma. Ve kesinlikle kötü bir alışkanlık savunulacak yeri yok.
Ama bak bence normal değil diyorsun, benim takıldığım nokta bu. Bence değil sence değil, ama bir başkasına göre normal.

Pipisinden çıkıyor .cis yaptığı yerden. Dışkı kadar iğrenç
Buna dışkı kadar iğrenç diyen birinin şunları normal görmesi beni şok soktu resmen.

O zaman sex yok hayatında, doğru mu? Ve hiçbir zaman olmayacak ona iğrenç diyorsan doğru mu?

Bakın arkadaşa cevap verdim ben. En az bir kişi bir şeye normal diyorsa sen onun normal olduğunu düşünemezsin demek yanlış dedi. Yoksa bdsm ile cinayeti bir tutmuyorum. Benim için ufak şeyler göz bağlama, el bağlama anormal değildir. Ama dışkı yeme ayak ve popo yalamaya da normal diyemem. Bir şeyi savunucam diye kendimden geçemem. Kısa şortla sokağa çıkmaya karışamam ama çıplak çıkmaya karışabilirim neden? Bu son soruyu bir iyice düşünmenizi istiyorum çünkü savunurken cidden kendimizden geçiyoruz. Özgürlük kavramı bu kadar sınırsız değil.
Oneriniz nedir ? Bu durum var normal veya anormal bu durum var. Insanlar bunu hissediyor yaşıyor . Peki yapılmasi gereken nedir ? Çözümünüz nedir ?

Buna dışkı kadar iğrenç diyen birinin şunları normal görmesi beni şok soktu resmen.

O zaman sex yok hayatında, doğru mu? Ve hiçbir zaman olmayacak ona iğrenç diyorsan doğru mu?
Hiç bir erkeğin Penis salgısı agzimda olmayacak. Ama birileri bunu yaşayacak o da benim umrumda olmayacak. Anormal olmayacak .

Ama bak bence normal değil diyorsun, benim takıldığım nokta bu. Bence değil sence değil, ama bir başkasına göre normal.
İşte kişisel mevzular zaten. Bizim anormal dememiz neden bu kadar ilginç geldi ki, anormal de normal gibi bir bakış açısı değil mi?

Hiç bir erkeğin Penis salgısı agzimda olmayacak. Ama birileri bunu yaşayacak o da benim umrumda olmayacak. Anormal olmayacak .
Başka bir şey soruyorsun, başka şekilde cevap veriyorsun. Üstünde olmasını sorarken cevabın ağzında olarak çıktı. Bu da bir yaklaşım şekli tabi. Ama o sıvı cinsellikte çok alışılagelmiş bir şey. Bu durumda konuyla çok bağlantılı sayılmaz bence. Şu an konuşulan uç örneklere bir örnek olarak gösterilemez.

İşte kişisel mevzular zaten. Bizim anormal dememiz neden bu kadar ilginç geldi ki, anormal de normal gibi bir bakış açısı değil mi?
Anormal bulmak konusuna katılıyorum ama bunu hiç kimse normal bulmamalı denilince problem orda başlıyor. Anlatmaya çalıştığım bunu normal bulan insanlar var. Ve biz o insanlara sen normal değilsin bunu normal karşılamamalısın diyemeyiz.

Sephora kanibal kabileler var ve insan eti yemek onlara göre normal. Saygı duyalım, onları içimize alalım diyebilir miyiz? Sadece kendi rızası olanları yiyeceklerine dair garanti de var. Çocuklarının buna özenmesinin ufacık bir ihtimali gece uykularını kaçırmaz mı? Evet sigara da normal değil, ve mümkün olan her yerden de uzaklaştırılmasını isterdim. Yavaş yavaş da gerçekleşiyor.
Misal bonzai denen şeyi evinde yapabilse bir insan. Sadece de kendi tüketse kabul edilebilir mi? Çocuğunun nasıl yapıldığını öğrenip evde deneme ihtimali korkunç değil mi? Çocuğunun 18 yaşında bir birey olduğunu düşünelim hadi. Gene de saygı duyabilir misin?
Kızın 20 yaşında bir şeyhin 4. karısı olmayı kabul etti. Kızımın kararı saygı duyarım mı dersin yoksa beynini yıkadılar diye ortalığı ayağa mı kaldırırsın. Birinin 4. karısı olmaya normal diyen insanlar var. Kimseye de bir zararları yok. Hepsinin de rızası var diyelim. Bunu kendi toplumunun normaline katabilir misin? Bu şekilde evlikler çoğalsa kimseye zararları yok mu dersin ülke elden gidiyor diye sokaklara mı dökülürsün?

Başka bir şey soruyorsun, başka şekilde cevap veriyorsun. Üstünde olmasını sorarken cevabın ağzında olarak çıktı. Bu da bir yaklaşım şekli tabi. Ama o sıvı cinsellikte çok alışılagelmiş bir şey. Bu durumda konuyla çok bağlantılı sayılmaz bence. Şu an konuşulan uç örneklere bir örnek olarak gösterilemez.
Benim acigimi mi ariyorsunuz konu kişisel değildi. Soruydu pipiden çıkan salgının birinin üzerine bulaşması da bu mantıkta iğrenç dedim. Daha sonra siz kişisel soru sorunca "konu ben değilim orada bahsettigim başka bir şey salgı , sıvı " dememek adına gorusleri de öğrenmek adına bence o da iğrenç dedim. Sonra konu daha kisisele kayinca ilişkide ne hoşuma gitmez bunu belirttim .biz anormal diyenlere saldirmiyoruz. Başta yok edilmeli aşağılık vs
Denildi konu oradan sonra saldirganlasti. Retorik sorular sormayin. Biz makale gösteriyoruz eğitimini aldığımız şeylerden bahsediyoruz biri çıkıp bilim ne derse desin bence sapıklık derse orada biz de tepki gosteririz. Sence sapikliksa yorumunu yapar gidersin . Bilimin hastalık kabul etmediği durumu ısrarla hastalık diye diretemezsin.

Sephora kanibal kabileler var ve insan eti yemek onlara göre normal. Saygı duyalım, onları içimize alalım diyebilir miyiz? Sadece kendi rızası olanları yiyeceklerine dair garanti de var. Çocuklarının buna özenmesinin ufacık bir ihtimali gece uykularını kaçırmaz mı? Evet sigara da normal değil, ve mümkün olan her yerden de uzaklaştırılmasını isterdim. Yavaş yavaş da gerçekleşiyor.
Misal bonzai denen şeyi evinde yapabilse bir insan. Sadece de kendi tüketse kabul edilebilir mi? Çocuğunun nasıl yapıldığını öğrenip evde deneme ihtimali korkunç değil mi? Çocuğunun 18 yaşında bir birey olduğunu düşünelim hadi. Gene de saygı duyabilir misin?
Kızın 20 yaşında bir şeyhin 4. karısı olmayı kabul etti. Kızımın kararı saygı duyarım mı dersin yoksa beynini yıkadılar diye ortalığı ayağa mı kaldırırsın. Birinin 4. karısı olmaya normal diyen insanlar var. Kimseye de bir zararları yok. Hepsinin de rızası var diyelim. Bunu kendi toplumunun normaline katabilir misin? Bu şekilde evlikler çoğalsa kimseye zararları yok mu dersin ülke elden gidiyor diye sokaklara mı dökülürsün?
Bu örnekler çok uç örnekler. İki insanın kendi aralarında yaptıkları bir şeyle alakası yok. Eminim ki 500 yıl da geçse, kocasına tasma takıp sokakta gezdiren bir kadın görmeyiz, ya da restoranda dışkı sipariş eden birini. Dediğim gibi eğer kimseye zarar vermeden yapılan bir eylemse bunu normal değil olarak yaftalamak bana göre doğru değil. Ancak ben normal bulmuyorum diyebilirim. Bunun 4 eş almakla ya da yamyamlıkla ya da uyuşturucu üretmekle alakası yok. Bunları aynı kefeye koyduğunuz için siz de bana göre normal değilsiniz. Ama buları aynı kefeye koymak normal değildir diyemem yine de.

Hayvan yemekte aynı şekilde korkunç. Et yemek cinayettir. Canlı bir varlığın bir parçasını yemek beni delirten bir ihtimal .bir daha et yemeseniz olur mu ?

Anormal bulmak konusuna katılıyorum ama bunu hiç kimse normal bulmamalı denilince problem orda başlıyor. Anlatmaya çalıştığım bunu normal bulan insanlar var. Ve biz o insanlara sen normal değilsin bunu normal karşılamamalısın diyemeyiz.
Dışkı konusunu diyen kim olursa olsun “anormalsin” derim.

Empatik bak olaya biraz. Kardeşin geldi ve sana eşinin dışkısını yediğini bundan çok zevk aldığını söyledi. Yaklaşımın nasıl olur?

Yani kardeşin gözünde iğrençleşmez mi o an?

En nihayetinde sen onun bu zevkini zaten engelleyemezsin ama sana iğrenç gelir.

Hatta arkadaşın söylese bunu ondan soğursun bence.

neredeyse bütün sayfaları okudum bu konu hakkında hiç bir bilgim yoktu burdan bişeyler öğrenmiş oldum. Bazı şeyler 2 kişi arasında yaşanıyorsa ve kapalı kapılar ardında kalıyorsa kimseyi ilgilendirmez diye düşünüyorum ben açıkcası çünkü bu olay örneğin tecavüz gibi bir şey değil , tecavüz sapıklıktır ve zorla yapılan bişeydir ve insanın hayatını alt üst eder.BDSM 2 kişi arasında karşılıklı yaşanılan bir şey zorlama yok baskı yok insanların kendi tercihleri.

Dışkı konusunu diyen kim olursa olsun “anormalsin” derim.

Empatik bak olaya biraz. Kardeşin geldi ve sana eşinin dışkısını yediğini bundan çok zevk aldığını söyledi. Yaklaşımın nasıl olur?

Yani kardeşin gözünde iğrençleşmez mi o an?

En nihayetinde sen onun bu zevkini zaten engelleyemezsin ama sana iğrenç gelir.

Hatta arkadaşın söylese bunu ondan soğursun bence.

Hayır soğumam, çünkü insanları yatak odalarına göre değerlendirmem. Benim yatak odamda yaşadıklarım da bir çok kişiye iğrenç gelebilir ama bu benim iğrenç olduğum anlamına gelmez. Kalkıp da insanlara ben bunu yapıyorum, şunu yapıyorum diye anlatmam zaten. Anlatanı da dinlemem. O onların özelidir. Ha çok sevdiğim biri gelip eşim bunları bunları istiyor ama ben yapmak istemiyorum derse çözüm bulmasına yardım ederim. Çünkü burda bir tarafın rızası yoktur. Yine de burnumu sokamam, adama/kadına gidip sen anormalsin diyemem. Sadece tavsiye verebilirim naçizane.

Back