• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DAHA NELER ÖĞRENİCEZ BAKALIM BDSM

Normal diye bir şey yok ya . Yok İşte bir insan rızasıyla bir iş yapiyorsa normallik dedigimiz şeyin anlamı kalmıyor . Kişi rızası varsa normal oluyor . Sen istediğini yap sapık de sapkin de engelleyemezsin. Toplumun kuralları ortak yaşam alanları içindir . Ben kapıyı kapattiktan sonra o kurallar dışarıda kalır

Bakın bu insanlar sizin bizim gibi insan. Çocuk sahibi olmaya karar verirlerse bu fantazilerini çocuğun görmemesine dikkat ederler hatta bunun için fantazilerinden bile vazgeçerler. Bir insan neden kendi çocuğunun psikolojisini bozmak istesin ki? O yizden çocuğunuz konusunda endişeli olmayın, arkadaşları böyle şeyler anlatmazlar ona. Çünkü arkadaşları da farkına varmaz.
emin misin? yani çok emin konuşuyorsun yukarıda yazdıkların için.
yani cinsellik öyle bir şey ki 80 yaşındaki kadına tecavüz ettiriyor.
hem sakıncalı bir şey değilse neden çocuk olunca feragat ediyorlar?

Sex yapmak sakıncalı bir şey mi ? Çocukların önünde neden yapmıyoruz ?

aha normal diyen.
sapkın olan kendini normal görür zaten yaptığınıda.
bu bir rahatsızlık.
evet ben buna anormal derim.
dikkati çekiyorum. dışkı yemekten zevk almaya anormal diyorum.

Yani bir çok katil kendini deha ilan ediyor ve yaptığının çok normal olduğunu düşünüyor. Adolf Hitler'e sorsan yaptığı muhtemelen insanlığa hizmet ve "normal" O zaman ne yapalım madem normal diyen bir kesim var, olaya sen buna normal diyemezsin demiyelim.

Normal diye bir şey yok ya . Yok İşte bir insan rızasıyla bir iş yapiyorsa normallik dedigimiz şeyin anlamı kalmıyor . Kişi rızası varsa normal oluyor . Sen istediğini yap sapık de sapkin de engelleyemezsin. Toplumun kuralları ortak yaşam alanları içindir . Ben kapıyı kapattiktan sonra o kurallar dışarıda kalır
buna kimse itiraz etmiyor ki siz de bunu anlayın. kapalı kapılar arkasında kim ne yaparsa yapsın.
biz olayı iğrenç buluyoruz o kadar. yoksa her gün yesin dışkısını kime ne.

Cocuk olunca seksle ilgili cok seyden feragat edildigi icin?
Eskisi gibi caninizin istedigi saatte, istediginiz yerde, istediginiz ses duzeyinde sevisemezsiniz mesela evin icinde. Cunku cocuk bu basar sizi, aciklamasi hos olmaz.
Bence cocugunuzun sizi elleri bagli sevisirken gormesi ile tirnaklarinizi partnerinizin sirtina gecirererek sevistiginizi gormesi arasinda hic bir fark yok :) Ben iki durumda da yakalanmak istemem.

aha normal diyen.
sapkın olan kendini normal görür zaten yaptığınıda.
bu bir rahatsızlık.
evet ben buna anormal derim.
dikkati çekiyorum. dışkı yemekten zevk almaya anormal diyorum.
Niye anlatamıyorum ben derdimi acaba?
Normal demiyorum ben. Bana göre normal değil diyorum. Onlara göre normal. Cinselliğin çok uç noktaları var. Bana uyar uymaz o ayrı mesele. Ama normal değil diyemem anlatabiliyor muyum? Bana göre normal değil derim. Aynı şeyi üstüste yazıyorum ki anlaşılsın. Biri çıkıp bence normal dese hayır sence de normal olamaz, asla böyle düşünemezsin diyemeyiz.

Yani bir çok katil kendini deha ilan ediyor ve yaptığının çok normal olduğunu düşünüyor. Adolf Hitler'e sorsan yaptığı muhtemelen insanlığa hizmet ve "normal" O zaman ne yapalım madem normal diyen bir kesim var, olaya sen buna normal diyemezsin demiyelim.
Burada ayırt edici olan "zarar verme unsuru "

ya da normlar ve normaller hem kişisel hem de toplumsaldır.
ona normal gelen başkasına gelmek zorunda değil.

Çocuk psikolojisi ayrı bir dal canımcım. 3 yaşında 5 yaşında bir çocuğa nasıl anlatırsın bu kavramları sence? Zaten bu insanların özelidir diyorum sabahtan beri. İki kişi arasında olan bir şey, bunu niye çıcuğa aktarma gereği duysunlar? Sigara içen bir baba da çocuğun psikolojisini bozabilir, bu sigara içen baba normal değil demek midir?

Sigara içmek evet normal değil bence. Kişinin kendi bedenine verdiği bir zarar. Bile isteye kendi canına kıyma. Ve kesinlikle kötü bir alışkanlık savunulacak yeri yok.

ya arkadaşlar dışkı yemenin kişiye göre normal yada anormal olma dıurumu olabilirmi. bazı şeyler vardır yaşamda.
birini öldürmek cinayet normalmidir. değildir. herkes bunu bilir. bunu normal gören rahatsızmıdır evet.
aynen dışkı yemekte öyle. bunun normali anormali olmaz. tıpkı hırsızlık gibi ,cinayet gibi

Sapkınlık, sapıklık odur işte. Tecavüz eden sapıktır, taciz eden sapıktır, küçük yaşta çocukla cinsel birliktelik yaşayan sapıktır. Ama iki insanın karşılıklı rızayla dört duvar arasında yaptığı şey sapkınlık değildir.

Çocuk için sakıncalı bir şey. Rızası olan erişkin bireyler için değil. Çocuğu katmasak keşke işin içine,

ya arkadaşlar dışkı yemenin kişiye göre normal yada anormal olma dıurumu olabilirmi. bazı şeyler vardır yaşamda.
birini öldürmek cinayet normalmidir. değildir. herkes bunu bilir. bunu normal gören rahatsızmıdır evet.
aynen dışkı yemekte öyle. bunun normali anormali olmaz. tıpkı hırsızlık gibi ,cinayet gibi

İçinde dışkı geömeyen bir mesaj bekliyoruz sizden :)

aynen.dışkı yemeyi normal görene diyecek ne kaldı ki
benim için normal demedim. Onlara göre normal ortak normal diye bir şey de yok . Israrla vurguluyorum bana göre bir erkeğin cinsel organindan cis yaptığı yerden ağzıma gelecek sıvı da çok iğrenç. Ama bu bana göre normal değil diye yapana normal diyemem. Kendi sinirlarimi biliyorum başkasının tercihini sorgulama haddine sahip değilim
ama çocuğum olunca vazgeçmiyorum sexten.
ama sen vazgeçebileceklerini bir alternatif olarak yazdın.
Ben yazmadım . Onlarda vazgeçmiyor . Arkadaş göz önünde yasamaktan bahsrtmis

Back