• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DAHA NELER ÖĞRENİCEZ BAKALIM BDSM

Alt sınır ve üst sınır diye bir şey var insanda... BDSM'de de bu sınırlar var. Soft limit yapabileceklerine işaret eder, hard limit ise aslalarındır. BDSM'de iki taraf bunlara birlikte karar verir. Toplumumuzda kocası tarafından anal sekse zorlanan kadınlar var, hayır demeyen değil, diyemeyen. Tecavüze uğrayanlar var... Siz kalkmış ama BDSM'de dışkı yemek vaaaarrr modundasınız. BDSM'de saygı ön planda...

BDSM BİR SAPIKLIK DEĞİL SAPKINLIK TIR
sapkınlık ise
türk dil kurumuna göre
Sapıklık sistemsiz ve bilincsiz davranıslar icerirken, sapkinlik bireyin kendi iradesiyle, kendine sunulan "dogru yol" dan, normlardan, kurallardan, genel yargilardan sapması ve kendi icindeki yolculuga cikma cesaretidir.
bu kadar

sapkınlık ise
türk dil kurumuna göre
Sapıklık sistemsiz ve bilincsiz davranıslar icerirken, sapkinlik bireyin kendi iradesiyle, kendine sunulan "dogru yol" dan, normlardan, kurallardan, genel yargilardan sapması ve kendi icindeki yolculuga cikma cesaretidir.
bu kadar
Herkes adam olacak !!!!!! Diyesim geldi

Alt sınır ve üst sınır diye bir şey var insanda... BDSM'de de bu sınırlar var. Soft limit yapabileceklerine işaret eder, hard limit ise aslalarındır. BDSM'de iki taraf bunlara birlikte karar verir. Toplumumuzda kocası tarafından anal sekse zorlanan kadınlar var, hayır demeyen değil, diyemeyen. Tecavüze uğrayanlar var... Siz kalkmış ama BDSM'de dışkı yemek vaaaarrr modundasınız. BDSM'de saygı ön planda...

saygıdeğer bir yaklaşım yani
pess artık
nerdeyse insani katkı ödülü vereceksin
kendine saygısı olmayıp
köpek olan insanın
neye saygısı olur

sapkınlık ise
türk dil kurumuna göre
bu kadar

Kendinizle çelişiyorsunuz. Bu tanıma göre demekki sapkınlık kişisel bir şey, bir tercih, bir cesaret. E öyleyse bize ne, size ne bundan o zaman? Madem kişisel bişey.

Kendinizle çelişiyorsunuz. Bu tanıma göre demekki sapkınlık kişisel bir şey, bir tercih, bir cesaret. E öyleyse bize ne, size ne bundan o zaman? Madem kişisel bişey.
hayır çelişmiyorum
sapıklık olsa
hasta der teselli bulursun
bu insanlar bunu bilinçli yapabiliyor

her tercih doğru diyebilirmisin
ne diyor yazıda normalden uzaklaşmak
yani anormalleşmektir bu
kişilerin tercihlerine saygı duymak değilki mesele
tercih edilene karşı olan tiksinti
bunu tercih eden insana karşı olan yadırgama
bile isteye yapacak kadar zeki olmasına rağmen
insanlıktan çıkmaya duyalan hevesin iğrençliği
ve en kötüsü ise tedavi edilcek durumda dahi olmamaları
yazık

hayır çelişmiyorum
sapıklık olsa
hasta der teselli bulursun
bu insanlar bunu bilinçli yapabiliyor

her tercih doğru diyebilirmisin
ne diyor yazıda normalden uzaklaşmak
yani anormalleşmektir bu
kişilerin tercihlerine saygı duymak değilki mesele
tercih edilene karşı olan tiksinti
bunu tercih eden insana karşı olan yadırgama
bile isteye yapacak kadar zeki olmasına rağmen
insanlıktan çıkmaya duyalan hevesin iğrençliği
ve en kötüsü ise tedavi edilcek durumda dahi olmamaları
yazık

Normalden uzaklaşmak demiyor normlardan uzaklaşmak diyor. İkisi arasındaki farkı bilecek kadar aklı başında biri olmanızı temenni ediyorum.

Az önce bdsm hastası dediniz, şimdi hasta bile değiller diyorsunuz. Siz çelişmiyorsunuz da ben mi çelişiyorum acaba?

Hayır anlamıyorum burda söz konusu sex hayatı
adı üstünde özel hayat...kimin neyden zevk aldığından kime ne,kaldı ki zaten çevrenizdekilerin yaptıklarını hiç bilemeyeceksiniz büyük ihtimalle...

Normalden uzaklaşmak demiyor normlardan uzaklaşmak diyor. İkisi arasındaki farkı bilecek kadar aklı başında biri olmanızı temenni ediyorum.

Az önce bdsm hastası dediniz, şimdi hasta bile değiller diyorsunuz. Siz çelişmiyorsunuz da ben mi çelişiyorum acaba?
ne diyim arkadaşım
bdsm li sapıklarmı diyim
hasta işte adamlar
tıbben değil de
insanen hastalar

ne diyim arkadaşım
bdsm li sapıklarmı diyim
hasta işte adamlar
tıbben değil de
insanen hastalar

Peki 20 küsur sayfadır konuşuyoruz tartışıyoruz, fikir beyan ediyoruz. Diyelim ki hepimiz sizi haklı bulduk. Sizin bu konuya getireceğiniz çözüm nedir merak ediyorum doğrusu. Ne yapalım da kurtulalım bu bdsmci sapıklardan, sapkınlardan?

Peki 20 küsur sayfadır konuşuyoruz tartışıyoruz, fikir beyan ediyoruz. Diyelim ki hepimiz sizi haklı bulduk. Sizin bu konuya getireceğiniz çözüm nedir merak ediyorum doğrusu. Ne yapalım da kurtulalım bu bdsmci sapıklardan, sapkınlardan?
.zaten konu açılış sebebi fikir almak da değil
2 kişinin zevk aldığı şekli sorgulamak resmen
.

öncelikle normal karşılama
yadırgadığını tepki verdiğini eleştirdiğini hissettir
sadece bu konuda değil
toplumsal ve insani yargılardan uzak herşey için aynı tavrı sergile
fikir özgürlüğü tercih hakkı deyip savunuculuk yapma
yapma ki
yaygınlaşmasın
normalleşmesin
kendilerinden utanmayan bu insanlar internnette orda burda bu davranışları için taraftar toplamasın
kendilerini normal görmesinler
emin ol başka birşey yapmana gerek olmaz
kişisel anlamda başkabirşey yapmaya hakkında olmaz zaten
meşrulaştırma yeter

.zaten konu açılış sebebi fikir almak da değil
2 kişinin zevk aldığı şekli sorgulamak resmen
.
evet fikir almak gibi bir niyetle açmadım
kendi düşüncemi ve tepkimi segiledim
2 kişinin zevk aldığı şekil dediğin şey
2 insanın hayvanlaşma gayretidir
içimdeki hayvan sevgisi engel olmasa
daha ağır kelimeler seçerdim
hem sorgularım hem kınarım hemde yadırgarım arkadaşım
çünki bunu muhakeme edecek kadar insanlık değer yargılarına sahibim
varmı itirazın
çünki eğer bu tiplere itiraz etmiyorsan
bana itiraz edecek yargıların da yok senin
yargıları ve kriterleri olmayan
herşeyi al bağrına bas bir insan için
benide böyle bas bağrına

öncelikle normal karşılama
yadırgadığını tepki verdiğini eleştirdiğini hissettir
sadece bu konuda değil
toplumsal ve insani yargılardan uzak herşey için aynı tavrı sergile
fikir özgürlüğü tercih hakkı deyip savunuculuk yapma
yapma ki
yaygınlaşmasın
normalleşmesin
kendilerinden utanmayan bu insanlar internnette orda burda bu davranışları için taraftar toplamasın
kendilerini normal görmesinler
emin ol başka birşey yapmana gerek olmaz
kişisel anlamda başkabirşey yapmaya hakkında olmaz zaten
meşrulaştırma yeter

Peki bu durumda siz bana direktif vermiş, normal görülmesinde sakınca görmediğim bir şeyi anormalleştirmemi sağlamaya çalışmış, benim özgür düşünce ve fikirlerime ket vurmaya çalışmış olmuyor musunuz? Hadi diyelim ki ben size uydum. Bdsmden zevk alan bir insan siz bunu sevmiyorsunuz anormal görüyorsunuz diye neden zevk ve tercihlerinden vazgeçsin? Ya da vazgeçer mi? Toplum dediğiniz şey sadece sizden, sizin görüşünüzden, sizin normallerinizden ibaret değil. Bu toplumun uç noktaları da var ve biz ne kadar hoşumuza gitmesede bizi etkilemediği sürece buna saygı duymak zorundayız.

evet fikir almak gibi bir niyetle açmadım
kendi düşüncemi ve tepkimi segiledim
2 kişinin zevk aldığı şekil dediğin şey
2 insanın hayvanlaşma gayretidir
içimdeki hayvan sevgisi engel olmasa
daha ağır kelimeler seçerdim
hem sorgularım hem kınarım hemde yadırgarım arkadaşım
çünki bunu muhakeme edecek kadar insanlık değer yargılarına sahibim
varmı itirazın
çünki eğer bu tiplere itiraz etmiyorsan
bana itiraz edecek yargıların da yok senin
yargıları ve kriterleri olmayan
herşeyi al bağrına bas bir insan için
benide böyle bas bağrına
benim sana itraz ettiğim yok
ve bdsm ile de bir ilgim yok
ama yarın bir arkadaşım gelse
özel hayatımda bdsm hoşuma gidiyor yapıyorum dese kınamam da aferin de demem
bazı şeyler vardır ki olumlu yada olumsuz bir fikir edinmek saçma olur...
iki kişinin yaşadığı zevk alış şekline fikir yürütmek benim haddime değil hatta kimsenin..

Peki bu durumda siz bana direktif vermiş, normal görülmesinde sakınca görmediğim bir şeyi anormalleştirmemi sağlamaya çalışmış, benim özgür düşünce ve fikirlerime ket vurmaya çalışmış olmuyor musunuz? Hadi diyelim ki ben size uydum. Bdsmden zevk alan bir insan siz bunu sevmiyorsunuz anormal görüyorsunuz diye neden zevk ve tercihlerinden vazgeçsin? Ya da vazgeçer mi? Toplum dediğiniz şey sadece sizden, sizin görüşünüzden, sizin normallerinizden ibaret değil. Bu toplumun uç noktaları da var ve biz ne kadar hoşumuza gitmesede bizi etkilemediği sürece buna saygı duymak zorundayız.

bak ne diycem
sende normal ve anormal diye bir kalıp yok
belli yani
ben söyledim diye değilki
değer yargılar bunu anormal yapıyor
sen neye ne kadar hak veririsen ver
ben vermiycem
sen sormadınmı ne yapalım o zaman diye
bende onun için söyledim yapılması gerekeni
valla ne yaparsan yap
ne o hasta tipler için
nede senin gibi neyi savunup neyi dışlayacağını bile bilmeyen
yada BUNU SADECE MUHALEFET OLSUN diye yapan
tipler için
ben kendi değer yargılarımı esnetmiyorum

Tövbe ettim af diledim. Şu andan gayrı misyonerden başka şey tanımam. Ağzımdan bile öptürmem. NE DEDİYSEK O!

vermiycem vermiycem ... diyorsun yani
hacım ister ver ister verme
yöntemini şeklini tarzını kendin belirle
insanlıktan kopma yeter

Back