emin misin? yani çok emin konuşuyorsun yukarıda yazdıkların için.Bakın bu insanlar sizin bizim gibi insan. Çocuk sahibi olmaya karar verirlerse bu fantazilerini çocuğun görmemesine dikkat ederler hatta bunun için fantazilerinden bile vazgeçerler. Bir insan neden kendi çocuğunun psikolojisini bozmak istesin ki? O yizden çocuğunuz konusunda endişeli olmayın, arkadaşları böyle şeyler anlatmazlar ona. Çünkü arkadaşları da farkına varmaz.
normal olarak görmeni anormal buluyorum.Kişi kendi isteğiyle yapiyorsa aaa evet normal
Sex yapmak sakıncalı bir şey mi ? Çocukların önünde neden yapmıyoruz ?emin misin? yani çok emin konuşuyorsun yukarıda yazdıkların için.
yani cinsellik öyle bir şey ki 80 yaşındaki kadına tecavüz ettiriyor.
hem sakıncalı bir şey değilse neden çocuk olunca feragat ediyorlar?
pes. yorum yokKişi kendi isteğiyle yapiyorsa aaa evet normal
aha normal diyen.
sapkın olan kendini normal görür zaten yaptığınıda.
bu bir rahatsızlık.
evet ben buna anormal derim.
dikkati çekiyorum. dışkı yemekten zevk almaya anormal diyorum.
buna kimse itiraz etmiyor ki siz de bunu anlayın. kapalı kapılar arkasında kim ne yaparsa yapsın.Normal diye bir şey yok ya . Yok İşte bir insan rızasıyla bir iş yapiyorsa normallik dedigimiz şeyin anlamı kalmıyor . Kişi rızası varsa normal oluyor . Sen istediğini yap sapık de sapkin de engelleyemezsin. Toplumun kuralları ortak yaşam alanları içindir . Ben kapıyı kapattiktan sonra o kurallar dışarıda kalır
Bi soru sordum evli misiniz bilmiyorum. Özel yasaminizi da sormuyorum. Erkeklerin partnerlerinin yüzüne ağzına vücuduna bosalmasi sapıklık mi ?normal olarak görmeni anormal buluyorum.
ama çocuğum olunca vazgeçmiyorum sexten.Sex yapmak sakıncalı bir şey mi ? Çocukların önünde neden yapmıyoruz ?
aynen.dışkı yemeyi normal görene diyecek ne kaldı kio normal ise
sizin için normal diyemiycem
Niye anlatamıyorum ben derdimi acaba?aha normal diyen.
sapkın olan kendini normal görür zaten yaptığınıda.
bu bir rahatsızlık.
evet ben buna anormal derim.
dikkati çekiyorum. dışkı yemekten zevk almaya anormal diyorum.
Burada ayırt edici olan "zarar verme unsuru "Yani bir çok katil kendini deha ilan ediyor ve yaptığının çok normal olduğunu düşünüyor. Adolf Hitler'e sorsan yaptığı muhtemelen insanlığa hizmet ve "normal" O zaman ne yapalım madem normal diyen bir kesim var, olaya sen buna normal diyemezsin demiyelim.
ya da normlar ve normaller hem kişisel hem de toplumsaldır.Yani bir çok katil kendini deha ilan ediyor ve yaptığının çok normal olduğunu düşünüyor. Adolf Hitler'e sorsan yaptığı muhtemelen insanlığa hizmet ve "normal" O zaman ne yapalım madem normal diyen bir kesim var, olaya sen buna normal diyemezsin demiyelim.
Çocuk psikolojisi ayrı bir dal canımcım. 3 yaşında 5 yaşında bir çocuğa nasıl anlatırsın bu kavramları sence? Zaten bu insanların özelidir diyorum sabahtan beri. İki kişi arasında olan bir şey, bunu niye çıcuğa aktarma gereği duysunlar? Sigara içen bir baba da çocuğun psikolojisini bozabilir, bu sigara içen baba normal değil demek midir?
Sapkınlık, sapıklık odur işte. Tecavüz eden sapıktır, taciz eden sapıktır, küçük yaşta çocukla cinsel birliktelik yaşayan sapıktır. Ama iki insanın karşılıklı rızayla dört duvar arasında yaptığı şey sapkınlık değildir.emin misin? yani çok emin konuşuyorsun yukarıda yazdıkların için.
yani cinsellik öyle bir şey ki 80 yaşındaki kadına tecavüz ettiriyor.
hem sakıncalı bir şey değilse neden çocuk olunca feragat ediyorlar?
Şu soruyla dışkı yemenin arasındaki bağlantıyı kuramadım.Bi soru sordum evli misiniz bilmiyorum. Özel yasaminizi da sormuyorum. Erkeklerin partnerlerinin yüzüne ağzına vücuduna bosalmasi sapıklık mi ?
ya arkadaşlar dışkı yemenin kişiye göre normal yada anormal olma dıurumu olabilirmi. bazı şeyler vardır yaşamda.
birini öldürmek cinayet normalmidir. değildir. herkes bunu bilir. bunu normal gören rahatsızmıdır evet.
aynen dışkı yemekte öyle. bunun normali anormali olmaz. tıpkı hırsızlık gibi ,cinayet gibi
benim için normal demedim. Onlara göre normal ortak normal diye bir şey de yok . Israrla vurguluyorum bana göre bir erkeğin cinsel organindan cis yaptığı yerden ağzıma gelecek sıvı da çok iğrenç. Ama bu bana göre normal değil diye yapana normal diyemem. Kendi sinirlarimi biliyorum başkasının tercihini sorgulama haddine sahip değilimaynen.dışkı yemeyi normal görene diyecek ne kaldı ki
Ben yazmadım . Onlarda vazgeçmiyor . Arkadaş göz önünde yasamaktan bahsrtmisama çocuğum olunca vazgeçmiyorum sexten.
ama sen vazgeçebileceklerini bir alternatif olarak yazdın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?