Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben şahsen oturup kalktığım insanların dışkı yediğini, birbirini dövdüklerini, ayaklarını yaladıklarını, birbirine köle muamelesi yaptıklarını yatakta düşünemiyorum..
Benim için sorun yok diyen olabilir ama nedense bana tezat geliyor..
Bir kere evde çocuk olduğu zaman o sahne ile karşılaşırsa açıklaması nasıl olur..
Bu sahne ile karşılaşan çocuk bunu arkadaşlarına anlatsa nasıl olur? Ben nasıl bir açıklama yapmak durumunda kalmalıyım çocuğuma bu anlatılanlar karşısında?
Konuyu “normal” gören arkadaşlardan cevap rica ediyorum.
peki sizce dışkı yemek normalmi. aa evet normal derseniz susacağımTakıldınız kaldınız dışkıya siz de... BDSM eşittir dışkı yemek oldu sizin gözünüzde...
Kişi kendi isteğiyle yapiyorsa aaa evet normalpeki sizce dışkı yemek normalmi. aa evet normal derseniz susacağım
Ben normal demedim hiçbir mesajımda. Bana normal değil dedim ama BDSM sırf dışkı yemekten ibarettir demek de bariz abes, bunu diyorum...peki sizce dışkı yemek normalmi. aa evet normal derseniz susacağım
Kime göre normal? İnsanların normalleri farklıdır. Çok basit bir örnekle açıklayayım, ben çok kısa şort giyerim bu bana göre normaldir. Ama karşı komşuma göre normal değildir yadırgar. Bu ona bana şort giyemezsin bu normal değil deme hakkı verir mi?peki sizce dışkı yemek normalmi. aa evet normal derseniz susacağım
belki daha karşılaşmamışsındır
ha alnında yazmaz karşılaşınca da ama bir takım anormallikleri vardır da biz o yöne çekmeyiz. yatak odasını nereden bileceğiz?
ok. ama bunun bu boyuta kadar gelen vakaları var demek. bundan ibaret değil ama bu buralara kadar geliyormu. geliyor. .Ben normal demedim hiçbir mesajımda. Bana normal değil dedim ama BDSM sırf dışkı yemekten ibarettir demek de bariz abes, bunu diyorum...
o normal iseKişi kendi isteğiyle yapiyorsa aaa evet normal
Bakın bu insanlar sizin bizim gibi insan. Çocuk sahibi olmaya karar verirlerse bu fantazilerini çocuğun görmemesine dikkat ederler hatta bunun için fantazilerinden bile vazgeçerler. Bir insan neden kendi çocuğunun psikolojisini bozmak istesin ki? O yizden çocuğunuz konusunda endişeli olmayın, arkadaşları böyle şeyler anlatmazlar ona. Çünkü arkadaşları da farkına varmaz.
ya bırakın Allahaşkına dışkı yemek kimme göre normal,Kime göre normal? İnsanların normalleri farklıdır. Çok basit bir örnekle açıklayayım, ben çok kısa şırt giyerim bu bana göre normaldir. Ama karşı komşuma göre normal değildir yadırgar. Bu ona bana şort giyemezsin bu nırmal değil deme hakkı verir mi?
Sizin normallerinize göre yasamadigim için yaşamayı dusunmedigim için açıkçası sorun değilo normal ise
sizin için normal diyemiycem
Çocuk psikolojisi ayrı bir dal canımcım. 3 yaşında 5 yaşında bir çocuğa nasıl anlatırsın bu kavramları sence? Zaten bu insanların özelidir diyorum sabahtan beri. İki kişi arasında olan bir şey, bunu niye çıcuğa aktarma gereği duysunlar? Sigara içen bir baba da çocuğun psikolojisini bozabilir, bu sigara içen baba normal değil demek midir?Çocuğunun psikolojisini bozacak herhangi bir şey nasıl normal olabilir ki?
Yahu neden illaha "normal" olsun?peki sizce dışkı yemek normalmi. aa evet normal derseniz susacağım
ok. ama bunun bu boyuta kadar gelen vakaları var demek. bundan ibaret değil ama bu buralara kadar geliyormu. geliyor. .
Bdsm'nin uç noktalarına göre normal işte. İster psikolojik bir rahatsızlık olsun, ister bir eğilim, bir kişi bile normal diyorsa benim hayır anormal deme hakkım yoktur. Bana göre normal değil diyebilirim sadece. Sana göre de normal olmayacak diyemem.ya bırakın Allahaşkına dışkı yemek kimme göre normal,
normaller farklı demeyin. yok artık. bunun normal olduğunu söylemeyin.
kimse kimseyi kandırmasın
ya bunu savunaın olunca tabiki ondan örnek verdim. sana göre değil ama kişiye göre değişiyor dendiği için.Yahu neden illaha "normal" olsun?
tum BDSM"ciler" (metalciler dermisim gibi oldu) diski mi yiyor da surekli arabin yalellisi gibi bunu soyluyorsunuz? Burada farkli ornekler verildikce, diski yiyorlar ama, tasma takiyorlar ama'dan ileri gidemiyor elestirileriniz. Anladik evet, diski yenmesi sizce (ki bence de) hos bir sey degil, yapmazsiniz, kimse sizi zorlamiyor. Ama olay diski yemekten, tasma takmaktan ibaret degil. BDSM'in temeli karsilikli riza. Rizaniz yoksa yapmiyorsunuz oluyor bitiyor.
aha normal diyen.Bdsm'nin uç noktalarına göre normal işte. İster psikolojik bir rahatsızlık olsun, ister bir eğilim, bir kişi bile normal diyorsa benim hayır anormal deme hakkım yoktur. Bana göre normal değil diyebilirim sadece. Sana göre de normal olmayacak diyemem.