daha evlenmeden..

Anliyorum,gercekten gecerli bir sebep gitmemen icin..sevgilinde biliyordur bu durumu muhakkak,buna ragmen,hic bir mecburiyeti yokken illada van olacak diyorsa ayip ediyor gercekten..
Onunda kendince mecburiyetleri var. Annesi arayip arayip ağlıyor oğlum ne zaman geleceksin ozledim diye. Babasi işsiz kardeşlerine bakmasi gerek. Bu tür gerekceleri var. Bu yuzden ortada bir şehir olsun diyorum. Olmuyor

Ben evlendim batmana geldim ki ikimizinde ailesi uzakta ankarada, ona rağmen çekemiyorum burayı bide sen aile ile uğraşacaksın, bak babanda hastaymış ben 11 ay önce kaybettim babamı sakin bırakma babanı o vana gitti mi daha dönmez

es
Sadece ben mi seviyorum o benimle her yere gelemiyor?
bu beyefendi is dolayisiyla farkli illerde calismiyor mu? ben mi yanlis anladim ? yani Ataniyor degil mi? Yani mecburi. Hem soylediginizde hakli olabilirsiniz, ama burada olaylara sizin acinizdan bakiyoruz maaleseef. Seviyorsaniz gidebilirsniz, yada gitmeyebilir ve ayrilabilirsiniz diye secenekler sunuyoruz.
sevgiler..

İşin içinde aşiret varsa nereye gitsen sorun olur zaten.
Ailesinin beni kabullenemeyeceği de ortada. Kürtler ve aşiretler. Ayrimcilik yada küçümsemek icin söylemiyorum ama onlarin istediği gibi biri olamam ki hic bi zaman bu cok açık degil mi? Bir de vanda bununla basedemem

Ailesinin beni kabullenemeyeceği de ortada. Kürtler ve aşiretler. Ayrimcilik yada küçümsemek icin söylemiyorum ama onlarin istediği gibi biri olamam ki hic bi zaman bu cok açık degil mi? Bir de vanda bununla basedemem
Onunda ailevi sıkıntıları varmış bence konuşsan da olumsuz cevap alacaksın.

es

bu beyefendi is dolayisiyla farkli illerde calismiyor mu? ben mi yanlis anladim ? yani Ataniyor degil mi? Yani mecburi. Hem soylediginizde hakli olabilirsiniz, ama burada olaylara sizin acinizdan bakiyoruz maaleseef. Seviyorsaniz gidebilirsniz, yada gitmeyebilir ve ayrilabilirsiniz diye secenekler sunuyoruz.
sevgiler..

Kendisi hemşire. Sinava girip tercih yapıyor atamalari nisan ayindaymis. Yani işten ötürü ordan oraya gitmiyor kendisi seçiyor bir bakıma. Ben onun açısından da yazmaya çalıştım ama hiçbir zaman onun düşüncelerini yansitamam doğru. Ayrılmak da istemiyorum gitmek de istemiyorum kaldım öyle..

Onunda kendince mecburiyetleri var. Annesi arayip arayip ağlıyor oğlum ne zaman geleceksin ozledim diye. Babasi işsiz kardeşlerine bakmasi gerek. Bu tür gerekceleri var. Bu yuzden ortada bir şehir olsun diyorum. Olmuyor
Soylemesi zor ama,o zaman o da kendi memleketine uygun bir es bulacak,sende senin ailene yakin yerde oturabilecegin,kultur ayriligi yasamayacagin bir es bulup ayri yollari sececeksiniz.hayirlisi olsun hakkinda.

Soylemesi zor ama,o zaman o da kendi memleketine uygun bir es bulacak,sende senin ailene yakin yerde oturabilecegin,kultur ayriligi yasamayacagin bir es bulup ayri yollari sececeksiniz.hayirlisi olsun hakkinda.

Hayat hep böyle zor mu ya :KK43: eskiden sevgi aşk yeter sanırdım herşeye, ama yetmiyormuş.

Aynen Van'a gitti mi dönmez unut sen onu.
Hep bir şeyler çıkaracak.
Klasik bahanesi 4 yıl sonra şartlar değişti olacak..:KK14:

Erkek milleti bu, evlenmeden istediğin şehirde düzeni kurdurmaya bak.
Evlendikten sonra her söz bir palavra değerinde emin olabilirsin.

Ayrılmak kolay olsa.. :KK43:
canına susadıysan git evlen derim öyle boşanmakta kolay olmaz tabi aşiretten aşiretede fark var ama bu flimlerde gördüğümüz gibi , ben zırto aşireti ağasıyam 40 çocuğum var tiplerdense aman uzak dur derim , ailesini ne kadar iyi tanıyorsun, seni ezmesinler sonra , ayy zor işin ya yine de sen ailenin sözünü dinle.

Aynen Van'a gitti mi dönmez unut sen onu.
Hep bir şeyler çıkaracak.
Klasik bahanesi 4 yıl sonra şartlar değişti olacak..:KK14:

Erkek milleti bu, evlenmeden istediğin şehirde düzeni kurdurmaya bak.
Evlendikten sonra her söz bir palavra değerinde emin olabilirsin.

Biliyorum tahmin ediyorum bunu, o gitmek istese bile ailesi bırakmaz. Ama gerçekten sinirlendim suan sanki hayat onun etrafında dönüyor ya.

Evlendikten sonra o 3-4 yıl boyunca aileniz gelir ya da arada siz ziyaret edersiniz.Zaten evliyken her hafta her ay aile görmek diye bir sey olmuyor ki evliligin ilk haftalarında olur belki sürekli ziyaretler ama sonra baya azalıyor bunlar.Yani cok seviyorsanız evlenin zaten evlenmeyi de hemen bu sene yapmayacaksınız heralde vardır uzun bi süresi

canına susadıysan git evlen derim öyle boşanmakta kolay olmaz tabi aşiretten aşiretede fark var ama bu flimlerde gördüğümüz gibi , ben zırto aşireti ağasıyam 40 çocuğum var tiplerdense aman uzak dur derim , ailesini ne kadar iyi tanıyorsun, seni ezmesinler sonra , ayy zor işin ya yine de sen ailenin sözünü dinle.
Aileme anlatamadim henüz o ayrı bi problem.. o tip birisi değil öyle olsa 3 yılı bırakın 3 saniye katlanamam. Ama ailesi nasıldır bilemiyorum bir tek babasiyla tanıştım iyi bir insan ama şartlar değişirse ne olur bilemiyorum

Evlendikten sonra o 3-4 yıl boyunca aileniz gelir ya da arada siz ziyaret edersiniz.Zaten evliyken her hafta her ay aile görmek diye bir sey olmuyor ki evliligin ilk haftalarında olur belki sürekli ziyaretler ama sonra baya azalıyor bunlar.Yani cok seviyorsanız evlenin zaten evlenmeyi de hemen bu sene yapmayacaksınız heralde vardır uzun bi süresi
3 4 yil sonra ordan dönebilir miyiz dersiniz?

Biliyorum tahmin ediyorum bunu, o gitmek istese bile ailesi bırakmaz. Ama gerçekten sinirlendim suan sanki hayat onun etrafında dönüyor ya.

Evlilik düşünülen bir ilişki bu, bence çekinme.
Tercihleri hakkında fikrini belirt.
Hatta alttan alttan baskı yap.
Onun hayatı diye düşünme, evlenince senin hayatın olacak o.

Biz kadınların suçu ne peki?
Benim yokken sırf eşim yüzünden doğu görevim olacak.
Mis gibi puanla ailemin yarım saat yakınına atanmıştım.
Koca uğruna kalktım başka şehre geldim.

Bizimki de aile kimse kusura bakmasın.

Açık açık söyle. Eğer Van diye ısrar edersen bizim için evlilik planları suya düşecek üzgünüm diye.

Ankara olsun da demiyorum, bencillik etmiyorum.
Bu sadece senin hayatın değil, bize göre seçimler yapmalısın kendine göre değil.

Orta bir nokta belirleyelim. Mutlulukla yaşayabileceğimiz falan de.

X