Daha evlenmeden kaynanam evimde kalma planı yapıyor

pnar1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
450
1
0
Kocaeli
Arkadaşlar ,daha istemeye bile gelmediler,1 ay sonra nişanlanacağım,kayınvalide adayım ,erkek arkadaşıma sürekli,ben size gelir 3-4 gün kalırım ,siz işteyken evde duruum nasılsa gündüz yoksunuz,bilmem ne....babanla kavga edersem de gelirim kalırım ,ki biz aynı şehirdeyiz bir minübüs mesafede kendisi,

Erkek arkadaşıma bunun olmasını istemediğimi belli etmek için"benim annem bizi hiç rahatsız etmek istemez gelmez "dedim

gülüyor...

Kızlar bana bir yol gösterin ne yapayım konuşayımmı,eğer konuşun diyorsanız ne diyeyim
alsanaalsanasmile

Son düzenleyen: Moderatör:
Naçizhane fikrim gelip kalınca kayınvaliden düşün ne yapman gerektiğini

Şimdiden nişanlına böyle dersen,sen zaten annemi en bastan beri istemiyordun deyiverir

daha ortada bişi yokken böyle konusması gereksiz tabi bende olsam bozulurdum ama sen şimdi bişi söleme bence ortada bişi yokken

Şimdiden söyle bence.Sonra evlendi değişti,der.Herkesin huyu suyu farklı,ama sanmıyorum ki her gelin ya da damat zırt pırt gelip kalan birilerini istemez.İki taraflı düşünmek lazım.Elbette gelecekler,kalacaklar,ama dozunda olmalı.vereliniortak

aman kalsın canım ya senin annen kalsa o problem yapsa ne hissedersin aile problemi en tehlikeli şeydir şimdiden düşünme bunları

Konuyu kapatabilirmiyiz.Aslında güncelliğini yitiren konuları,topic i açana kapatma yetkisi verilmeli.Hem konu kirliliği olmaz hemde içimiz rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…