Daha çok küçüksün be kızım.

buseo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
20
0
36
Adana
Çok zorlanıyorum çok..Tam anlamıyla ne anlatsam boş,değişemiyorum..
Küçüğüm evet..Çok..
Babamdan hep nefret ederdim..Gerek anneme gerek ailenin kalanına..
Geçen seneydi..Onunla çok kötü anılarımız oldu..Bir babanın öz kızına asla yapamayacagı birşey..Yaptı..Utanıyorum..Herşeyim yerlerde..O anı hatırladıkça ölüyorum..Bazen durduk yere aklıma geliyor.Günde en az bir kez ağlıyorumdur..Bunu bana nasıl yapabildi diye..O gün evden kaçmıştım dışarıda zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bile..Kaç gün dışarıda ne yaptıgımı hatırlamıyorum..Erkeklerden nasıl korktuğumu düşünüyorum o zamanlar..Zamanla bunu atlatmaya calıştım..Ama bazı hatalarım oldu..Kendime zarar verdim ailemi üzdüm ..ki bunların arasında o lanet adam yok..Olmayacak da.. Çok zararlar verdim ve buna bir dur demeye geldim..Erkeklerden korkmayacaktım artık,herşeyle barışık olacaktım bunu bile yaşadıysam bundan sonrasında istediğim her haltı yiyecektim '' istediğim her haltı''.. Böyle düşünüyordum ki bu da yanlıştı..Hayatındaki en değerli erkek yok artık..Öyle olması gereken erkek..Ne yaparsan yap bu durumda diğer erkeklere yakın oluyorsun..Bunu çok hata yapmama rağmen anlıyorum..Biri çıktı karşıma herkesin elde etmek istediği falan böyle..Bazı hatalara giriştim..İkincisi çıktı giriştim.. üç dört beş..Benim gibilere buralarda .... diye hitap ediyorlar.. Keşke böyle olmasaydı dediğimi bilmiyorlar sanırım..Daha sonraları bana süslü kelimeler ederek sahip olmak isteyen oldu, gerçi sahibim kim bilmiyorum kime gittim bilmiyorum bile haha.. Tamam dedim inandım,kazık yedim..Bıraktım..Hem babamı hem yaşadıklarımı unutmaya çalıştım..Ama ne olduysa yine bir yalanla bir şeyler yaşadım..ha yalan söylemeyeyim istemesen yapmazdın diyecektin..evet istedim..bazılarını..Bu sene başladım.. Bir kaç kişi oldu , kiminden ne sır çıktı ne bişey kimisi marifet bildi yaydı..Gebelik geçirdim..Yani öyle sandım..Bir erkek çıktı karşıma ve bana bu konuda öyle yardımlar etti ki..Annem bilmiyor mu biliyor bazı yaşadıklarımı..ama bunu söyleyemedim ona gittim ..Abim gibi sevdim dost gibi 22 yaşında..Onun kadar temiz biri yoktur..Hala da aklımdadır..Bunu ona ilk söylediğimde çok kızdı bana..Sonra her gün yanına gittim tesellim oldu,çarem oldu..Olur da bebek gelirse diye bazı şeylerini sattı,kürtaj parası çıkardı..Üstüne almayı düşündü..İnsana insan gibi baktı hep..Bu olayı atlattık..Birşey çıkmadı..Ama küçüğüm ya..küçük.. salak gibi aşık olmaya kalktım..Ama pişman oldum aşık olmamıştım ki? sadece çok seviyor kaybetmek istemiyordum..Ne kadar sarf ettiğim sözlerde pişman da olsam bunu ona anlatsamda son pişmanlık neye yarar..Daha sonraları hayatımda olan boşluğu tamamlayan adamı da kaybettikten sonra çok zarar verdim kendime..Yırtındım..Kendimi kaybettim..ve uzun süredir tanıdığım bir arkadaşım,eski sevgilim..Samimi olmaya başladık..Arkadaş kalmaya karar vermiştik ayrıldıktan sonra..ve bir gün intihara giriştim..Gözüm dönmüştü..Telefondaydık konuşuyorduk..Hap içtiğimi söyledim ona..Aptalca evet..Neden intihar ediyorsun?Hadi ettin neden birine söylüyorsun..Neyse..Durumu anlattım ona..Sonra konusmaya başladı..Bir süre sonra ses kesildi.Ben yoktum artık..Hastahanede uyandıktan sonra anlatılanlar ise şunlar..Telefonda hala konusuyor o..Benden ses çıkmayınca telaşa kapılıyor..Bağırmaya başlıyor..Tesadüf annem bana bakmaya geliyor ve sesi duyuyor..Telefonu alıyor konusuyorlar..Arkadaşım durumu anlatıyor..Hastahaneye kaldırıyorlar..Kendisi niğdede okuduğı için elinden birşey gelmiyor..Sadece dua ediyormuş..Uyandıktan sonra bütün ailem ağlıyor haldeydi..Annemle çok konustuk bu konuyu..ki her zaman oldugu gibi babam yine yok..Duymuş halimi ama gelmedi,aramadı,sormadı..Daha sonralarda bu arkadaşımla çok samimi oluyoruz..Aşırı samimi..Her şeyimizi paylaşıyoruz..Herşeyimizi..ama ne o beni ne de ben onu bırakmıyoruz hala da arkadaşız..ama sanırım seviyorum onu geçici olur diyorum çocukluğun her aşkı geçici biliyorum..ama sevgililerini kıskanıyorum kendi kendime ağlıyorum bazen onu çıldırtıyorum..ne yapmam daha iyi hala çözemedim sanırım..bazı şeyler yaşıyoruz onla da..dost hayatı..hala devam ediyoruz..Ama bugün yine triplerdeydim..Bu konularda..Ona bakire olmayan bir kızı kabul edermisin diye sordum..Ben etmem ama eden var dedi. Evlenebilir miyim sence dediğimde evlenirsin halbuki demişti..Aslında bir bakıma doğru bende kendime sahip çıksaydım o zaman .. nedense ondan bunu duydugumda çok üzüldüm,seviyorum diye mi acaba..ağlıyorum şuan..ama o da benimle bazı şeyler yaşadı..hem de kısa zaman önce .. ve çok kez.. bugün bundan vazgectiğini söyledi..Artık bazı şeyler yok,dostuz dedi o işe bir kısıtlama koydu..acaba ben salak salak triplere giriyorum diye mi..onun hakkında da çok triplere giriyorum..bazen bana gerçekten değer vermiyor gibi geliyor,hala öyle bilmiyorum..anlayamıyorum..bugün bana artık bazı şeyler yok dediğinde nedense hem üzüldüm hem mutlu oldum..ben onu kaybetmek istemiyorum..Benimle o bazı şeylerden yaşıyor ve kalkıyor evlenmem öyle biri ile diyor..Bu da kafamı karıştırıyor..Bir yandan haklı..Ama bir yandan güvenime birşeyler oluyor bilmiyorum..Bir yandan da çok ama çok seviyorum..ondan diğer arkadasım gibi olmasını bekliyorum sanırım şu bana her konuda yardım eden varya işte o.. ama herşeyden önce de babam gibi olmasını bekliyorum herkesten..anlamıyorum bilmiyorum..belki de o olsa böyle olmazdı,diğer erkeklere ihtiyac duymazdım..ama yinede bunlar benim kirli bir bez olduğum gerçeğini değiştirmiyor..

Kaç yaşındasın ? Babanla birlikte mi yaşıyorsun ? Cevap hayır ise,annen yaşadıklarını biliyor mu ?

Sorunun seni de bizi de aşar.Kendi başına çözemezsin.Mutlaka profesyonel yardım alman lazım.

Hayatında illaki bir erkek olması gerekmiyor.Sana tavsiyem,erkeklerden uzak dur.
Kendi hayatını kurmaya çalış (eğitim ve iş anlamında).
Önce hayata karşı duruşun olsun,özgüvenini kazan.
Ondan sonra,yaraların iyileşince,hayatına güvenebileceğin ve seveceğin bir erkek alırsın.
Şu an için kiminle birlikte olursan ol,huzura ermeyeceksin.

bence senin dinlenmeye ihtiyacın var, önünde kocaman seneler var, hatalarını düzeltebilirsin, kötü izleri silebilirsin, senin hatan olmayan şeyleri unutabilirsin, unutmayı deneyebilirsin...öncelikle bunu dertleşmek için mi yazdın, yoksa yorum bekliyor musun bunu sormak istedim. yorum bekliyorsan elbette seni üzmemeye çalışarak, bu son dostunla ilgili bir şeyler söylemek istiyorum...

bir babamin öz kizina asla yapmayacagi seyi yapti derken yani o düsündügüm sey degilse cok acik kapi birakan bir cümle..ama sonra eger yaptiysa neden her erkekte babaninizi arayasaniz diye düsündm rahatladim..
bence erkeklerden uzak durun sanirim herkse herseyinizi anlattiginiz icin kullaniliyorsunuz...üzüldümm

Keşke böyle olmasaydı dediğimi bilmiyorlar sanırım..Daha sonraları bana süslü kelimeler ederek sahip olmak isteyen oldu, gerçi sahibim kim bilmiyorum kime gittim bilmiyorum bile haha..

bu cümlenin sonunda ''haha '' demen; yorum yazıp, yardımcı olma isteğimi de öldürdü..bu rahatlık ilginç.!!!!

Son düzenleme:
senin kendine güvenmen gerek!!! kimseden medet umma. kimseye dal diye tutunma. yaşamak için yanımda bir erkek olması gerek diye düşünme. '' busefer bu beni kurtaracak'' diye kendini hayatına giren erkeklere teslim etmişsin. yanlış anlama.. herşeyinle, ruhunla güveninle. Bu devirde babana bile güven olmaz derler. bak sen kendin söylüyorsun, bu sözün ne yazıkki en güzel örneğisin. Önüne bak. arkadaşın dediği gibi kesinlikle psikoloktan yardım al. Ayaklarının üstüne dur geçmişini unut ve ilerde sadece sen istediğin için hayatına birini sok, şu anda seni bu halinle kabul edecek en kötü erkek bile kahramanın olacak. en azından sen böyle zannediyorsun.
kimseye güvenme, kendini kullandırma...

anneniz babanizin size yaptiklarini biliyor mu?
size psikolojik yardim gerekli, durumunuzu iyi gormedim ben...
hatalarinizi gormezden gelip o konu hakkinda yorum yapmiyorum, insallah diger bayanlar da yapmaz...hem ayrica herkesin kendi hayati istediginizi de yapabilirsiniz kimseye kotu soz soylemek dusmez...o hatalarin telafisi de olmadigina gore bahsedilmeye gerek yok uzerine sunger cekin, Allah'tan af dileyin ve bir daha ayni seyleri yapmayin...
boyle bir babanin yetistirdigi cocuk daha farkli olamazdi...size kizmiyorum kesinlikle...

hatalarinizin madem farkina vardiniz o zaman ayni hatalari tekrarlamayin, erkeklere guvenmeyin ayrica onlardan kendinize siginacak bir liman olacagini dusunmeyin cunku gunumuzdeki erkekler sadece sizin durumunuzdan yararlanmayi dusuneceklerdir...
psikolojik yardim alin...
guclu olun, kendi kendinize ayakta kalmak icin cabalayin...
anneniz de insallah size destek olur...

Walla arkadasim gecen hafta bir kk nin yazdigi tecavuz sahnelerinin senaryo cikmasinin sokunu bir hafradir uzerimden atamamisken bu sitede neye inanacagima sasirdim ama bayanlarimiz iyi kurguluyorlar.Ha Durumun gercek veya degil.Bu isler cocuk oyuncagi degildir.Bir erkekle evlilik disi beraber olmak,intikam almak,intihar etmek...Tiyatro sahnesi degil yasam her seyin bedeli vardir ve geri alamazsiniz.Aklini basina topla ve yasam kirintilarini birlestir.Psikolojik yardim al,Allaha sigin,maneviyatini yasadigin olumsuzluklara kalkan olarak tut.Bu bosvermislik kendini koyuvermislik ne silkelen ve ayaga kalk! Emanet beden ve Can....Oyun oynayamazsin,har vurup savuramazsin.hicbir sey bahane olamaz yasamini salivermek icin.Hafif Bir ruzgarla yikilip savrulursan nasil CINAR olacaksin???

hem babanızdan ilk başlarken nefret ettiğinizi söylemişsiniz hem de en sonda aradığınız size dost gözüyle gören kişiyi babam gibi biri diye sevmiştim vs yazmışsınız çelişkili geldi bana .babanız size tecavuz mu etti ben mi oyle anladım acaba?
ve mümkünse kücükmüşsünüz madem biraz büyümeyi bekleyin arkadaşım kullandırtmayın kendinizi.yoksa istenilmeyen gebelikler tekrar yaşanabilir.herşeyi satmışsınız kürtaj parasını bulmuşsunuz bu olay tekrar tekrar yaşanmasın .

Okudum...
ama anlamadığım şey babamdan nefret ediorum diye başladı,keşke herkes babam gibi olsa diye bitirdi.ben mi yanlış anladım? :44:

gerçekten biri özet geçse?
ÖZET :
Babamdan hep nefret ederdim..Gerek anneme gerek ailenin kalanına..
Geçen seneydi..Onunla çok kötü anılarımız oldu..Bir babanın öz kızına asla yapamayacagı birşey..Yaptı..Utanıyorum...Biri çıktı karşıma herkesin elde etmek istediği falan böyle..Bazı hatalara giriştim..İkincisi çıktı giriştim.. üç dört beş..Benim gibilere buralarda .... diye hitap ediyorlar.. Keşke böyle olmasaydı dediğimi bilmiyorlar sanırım..uzun süredir tanıdığım bir arkadaşım,eski sevgilim..Samimi olmaya başladık..Arkadaş kalmaya karar vermiştik ayrıldıktan sonra..ve bir gün intihara giriştim..Gözüm dönmüştü..Telefondaydık konuşuyorduk..Hap içtiğimi söyledim ona..Aptalca evet..Neden intihar ediyorsun?Hadi ettin neden birine söylüyorsun..Neyse..Durumu anlattım ona..Sonra konusmaya başladı..Bir süre sonra ses kesildi.Ben yoktum artık..Hastahanede uyandıktan sonra anlatılanlar ise şunlar..Telefonda hala konusuyor o..Benden ses çıkmayınca telaşa kapılıyor..Bağırmaya başlıyor..Tesadüf annem bana bakmaya geliyor ve sesi duyuyor..Telefonu alıyor konusuyorlar..Arkadaşım durumu anlatıyor..Hastahaneye kaldırıyorlar..Kendisi niğdede okuduğı için elinden birşey gelmiyor..Sadece dua ediyormuş..Uyandıktan sonra bütün ailem ağlıyor haldeydi..Annemle çok konustuk bu konuyu..ki her zaman oldugu gibi babam yine yok..Duymuş halimi ama gelmedi,aramadı,sormadı..Daha sonralarda bu arkadaşımla çok samimi oluyoruz..Aşırı samimi..Her şeyimizi paylaşıyoruz..Herşeyimizi..ama ne o beni ne de ben onu bırakmıyoruz hala da arkadaşız..ama sanırım seviyorum onu geçici olur diyorum çocukluğun her aşkı geçici biliyorum..ama sevgililerini kıskanıyorum kendi kendime ağlıyorum bazen onu çıldırtıyorum..ne yapmam daha iyi hala çözemedim sanırım..bazı şeyler yaşıyoruz onla da..dost hayatı..hala devam ediyoruz..Ama bugün yine triplerdeydim..Bu konularda..Ona bakire olmayan bir kızı kabul edermisin diye sordum..Ben etmem ama eden var dedi. Evlenebilir miyim sence dediğimde evlenirsin halbuki demişti..Aslında bir bakıma doğru bende kendime sahip çıksaydım o zaman .. nedense ondan bunu duydugumda çok üzüldüm,seviyorum diye mi acaba..ağlıyorum şuan..ama o da benimle bazı şeyler yaşadı..hem de kısa zaman önce .. ve çok kez.. bugün bundan vazgectiğini söyledi..Artık bazı şeyler yok,dostuz dedi o işe bir kısıtlama koydu..acaba ben salak salak triplere giriyorum diye mi..onun hakkında da çok triplere giriyorum..bazen bana gerçekten değer vermiyor gibi geliyor,hala öyle bilmiyorum..anlayamıyorum..bugün bana artık bazı şeyler yok dediğinde nedense hem üzüldüm hem mutlu oldum..ben onu kaybetmek istemiyorum..Benimle o bazı şeylerden yaşıyor ve kalkıyor evlenmem öyle biri ile diyor..Bu da kafamı karıştırıyor..Bir yandan haklı..Ama bir yandan güvenime birşeyler oluyor bilmiyorum..Bir yandan da çok ama çok seviyorum..ondan diğer arkadasım gibi olmasını bekliyorum sanırım şu bana her konuda yardım eden varya işte o.. ama herşeyden önce de babam gibi olmasını bekliyorum herkesten..anlamıyorum bilmiyorum..belki de o olsa böyle olmazdı,diğer erkeklere ihtiyac duymazdım..ama yinede bunlar benim kirli bir bez olduğum gerçeğini değiştirmiyor..

sanırım diğer erkeklerinde babası gibi olacağını düşünüyor. babası düzgün olsaydı bunalr olmayacaktı gibisinden demek istedi. yazıyı okudum ama anlamadım. babası ne yapmış?

Şuan herkes yorum yapmaktan çok konuyu anlama çabasında.
Keşke daha anlaşılır anlatsaymışsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…