- 24 Haziran 2019
- 353
- 149
- 24
Ilk bebişim cinsiyetin önemi yok tabiki ama ister istemez merak ediyorum banada tahminde bulunabilirmisiniz ❤ Çok erken ama keseden falan tahmin yapanlar oluyor diye paylaştım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen sivilce cok oldu bendede yuzumde pıtır pıtır çıktı bide göğüslerde sislik acı cok oldu bastan simdi acı gecti ama daha bir kere bile kusmadım belkide cinsiyetler aynıdır canmAynıyız seninle midem hiç bulanmadı ama uyuyorum bi de bnde çok sivilce çıktı ya yüzüm kötü oldu gibi hissediyorum
Plasenta solda erkek
SagolunPlasenta solda erkek
kese yuvarlaksa kız oluyormuş benimki fasulye erkek büyük ihtimalAl teyzesi biz Bugün 9+4 olduk
Benim doktor bile yanıldı tabiki merak ediyorsundur ama bekle canım merak etme zaman çabuk geçiyoIlk bebişim cinsiyetin önemi yok tabiki ama ister istemez merak ediyorum banada tahminde bulunabilirmisiniz ❤ Çok erken ama keseden falan tahmin yapanlar oluyor diye paylaştım.
Dogru diyosunda iste merak ediyorum canim bazen cidden bilen oluyo kuzeniminkine biri kesin demisti bilmistiBenim doktor bile yanıldı tabiki merak ediyorsundur ama bekle canım merak etme zaman çabuk geçiyo
Benim var bakarmsn? Sence ne olcak6 7 haftalık usg var mı canım
Vajinal miBenim var bakarmsn? Sence ne olcak
EvetVajinal mi
Erkek derler ama bn inanmıyorum canım teorilere
Eki Görüntüle 2771565
Bizde 10 haftalığız tahminde bulunur musunuz
Belli olmus tur cinsiyeti nedir acaba. Ben kıza benzettim.Eki Görüntüle 2771565
Bizde 10 haftalığız tahminde bulunur musunuz