- 24 Haziran 2019
- 353
- 149
- 24
Ilk bebişim cinsiyetin önemi yok tabiki ama ister istemez merak ediyorum banada tahminde bulunabilirmisiniz ❤ Çok erken ama keseden falan tahmin yapanlar oluyor diye paylaştım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen sivilce cok oldu bendede yuzumde pıtır pıtır çıktı bide göğüslerde sislik acı cok oldu bastan simdi acı gecti ama daha bir kere bile kusmadım belkide cinsiyetler aynıdır canmAynıyız seninle midem hiç bulanmadı ama uyuyorum bi de bnde çok sivilce çıktı ya yüzüm kötü oldu gibi hissediyorum
Bnimde 21 22 gibi ikili taramam var canımYok cnm usg icin burda ikili yok ben kucuk şehirde yasiyorum ikili icin buyuk sehire gitmem gerekiyo
Çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım ama keseden tahmin nasıl olcak ki doktorlar bile öyle birşey olmadığını söylüyorlar biraz sabretmek lazımIlk bebişim cinsiyetin önemi yok tabiki ama ister istemez merak ediyorum banada tahminde bulunabilirmisiniz ❤ Çok erken ama keseden falan tahmin yapanlar oluyor diye paylaştım.
Hadi hayirlisi olsun canim insallah kalbindeki olur ❤ 9 haftalikken usg fotorafin varmi bayada yakin aramiz 1 gun sanirimBn gittim erkek diyorum kendime
Evet canim cok haklisin merak iste sabirsizlaniyorum cici cici kiyafetler almak icin aile buyukleride sabirsizlaniyo ilk torun hazirlik yapmak icin❤❤Çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım ama keseden tahmin nasıl olcak ki doktorlar bile öyle birşey olmadığını söylüyorlar biraz sabretmek lazım
Benimde sanirim o tarihlerde girmem gerekiyormus canimBnimde 21 22 gibi ikili taramam var canım
Al teyzesi biz Bugün 9+4 oldukHadi hayirlisi olsun canim insallah kalbindeki olur ❤ 9 haftalikken usg fotorafin varmi bayada yakin aramiz 1 gun sanirim
Allah ı'm masallah bu findigin ayaklari falan belli bacaklara bak Allah nazardan korusun insllah seninkini erkek gibi hissettim canım bende daha bi sekilli ❤Al teyzesi biz Bugün 9+4 olduk
Ya bizimde öyle hatta doğum kışa geliyor diye patikmi örsem yelek mi diye düşünüyorum sürekli ama bakalımEvet canim cok haklisin merak iste sabirsizlaniyorum cici cici kiyafetler almak icin aile buyukleride sabirsizlaniyo ilk torun hazirlik yapmak icin❤❤
Nuba göre kız canım nubunu göstermiş ama değişir mi biişte orayı bilmiyorumAllah ı'm masallah bu findigin ayaklari falan belli bacaklara bak Allah nazardan korusun insllah seninkini erkek gibi hissettim canım bende daha bi sekilli ❤
Evet tatlı telâşlar canım çok güzel duygular Rabbim hepimizin sağ sağlim kucağımıza versin inşallah bebislerimizi❤❤Ya bizimde öyle hatta doğum kışa geliyor diye patikmi örsem yelek mi diye düşünüyorum sürekli ama bakalım
Nub dogru cikiyo diyolar canimNuba göre kız canım nubunu göstermiş ama değişir mi biişte orayı bilmiyorum
Daha küçük ya canım o yüzden emin olamıyorum ayın 14. Devlette kontrol var 21 22 gibi özelde ikili taramam var bakalım Şubat başında belli olacakNub dogru cikiyo diyolar canim
Hadi hayırlısı canım insallah kalbinizdeki olur banada yazarmisin ogreninceDaha küçük ya canım o yüzden emin olamıyorum ayın 14. Devlette kontrol var 21 22 gibi özelde ikili taramam var bakalım Şubat başında belli olacak
2 li taramada hcg den tahmin edenler var cinsiyetiDaha küçük ya canım o yüzden emin olamıyorum ayın 14. Devlette kontrol var 21 22 gibi özelde ikili taramam var bakalım Şubat başında belli olacak
Amin canım rabbim isteyen herkese yaşatsın merhametten eksik etmesin bizleriEvet tatlı telâşlar canım çok güzel duygular Rabbim hepimizin sağ sağlim kucağımıza versin inşallah bebislerimizi❤❤
Tabiki yazarımHadi hayırlısı canım insallah kalbinizdeki olur banada yazarmisin ogrenince
Aynen hcg değerine göre 50 den az ise erkek çok ise kız diyorlar2 li taramada hcg den tahmin edenler var cinsiyeti
Amin canım bmm aminAmin canım rabbim isteyen herkese yaşatsın merhametten eksik etmesin bizleri
Evet oyleymis aklımızda bulunsun bakalımAynen hcg değerine göre 50 den az ise erkek çok ise kız diyorlar
Mide bulantıların var mıEvet oyleymis aklımızda bulunsun bakalım