- 24 Haziran 2019
- 353
- 149
- 24
Ilk bebişim cinsiyetin önemi yok tabiki ama ister istemez merak ediyorum banada tahminde bulunabilirmisiniz ❤ Çok erken ama keseden falan tahmin yapanlar oluyor diye paylaştım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen sivilce cok oldu bendede yuzumde pıtır pıtır çıktı bide göğüslerde sislik acı cok oldu bastan simdi acı gecti ama daha bir kere bile kusmadım belkide cinsiyetler aynıdır canmAynıyız seninle midem hiç bulanmadı ama uyuyorum bi de bnde çok sivilce çıktı ya yüzüm kötü oldu gibi hissediyorum
Erkek hissettim nedense sağlıklı olsundaNub dogru cikiyo diyolar canim
Mide bulantıların var mı
Tesekkur ederim canım inşallah tabiki önce sağlık ❤Erkek hissettim nedense sağlıklı olsunda
Aynıyız seninle midem hiç bulanmadı ama uyuyorum bi de bnde çok sivilce çıktı ya yüzüm kötü oldu gibi hissediyorumBenim hic mide bulantım olmadı sadece uyku cok oldu senin nasil
Aynen sivilce cok oldu bendede yuzumde pıtır pıtır çıktı bide göğüslerde sislik acı cok oldu bastan simdi acı gecti ama daha bir kere bile kusmadım belkide cinsiyetler aynıdır canmAynıyız seninle midem hiç bulanmadı ama uyuyorum bi de bnde çok sivilce çıktı ya yüzüm kötü oldu gibi hissediyorum
Ay benim de göğüslerim çok ağrıdı ölüyordum geçti çok şükür sadece sanki bi tık büyüdüler ama çok şükür ağrı yokAynen sivilce cok oldu bendede yuzumde pıtır pıtır çıktı bide göğüslerde sislik acı cok oldu bastan simdi acı gecti ama daha bir kere bile kusmadım belkide cinsiyetler aynıdır canm
Bizim bütün belirtiler ayni vallaha benimde bastan cok ağrıdı buyudu simdi geçti agrisi herkez senin hamileligin rahat geciyo diyo kusma falan yok diye ben hic anlamadım 22 gun gecikmeyle yaptim testi bile okadar hic belirtim yoktu zaten gogus sismesi sivilce bende adet zamanida olurdu 2 senedir olmuyodu yine yoktur diye dusunuyodumAy benim de göğüslerim çok ağrıdı ölüyordum geçti çok şükür sadece sanki bi tık büyüdüler ama çok şükür ağrı yok
Bn hamile olduğumu hiç hissetmiyorum haliyle bi belirti olmayıncaBizim bütün belirtiler ayni vallaha benimde bastan cok ağrıdı buyudu simdi geçti agrisi herkez senin hamileligin rahat geciyo diyo kusma falan yok diye ben hic anlamadım 22 gun gecikmeyle yaptim testi bile okadar hic belirtim yoktu zaten gogus sismesi sivilce bende adet zamanida olurdu 2 senedir olmuyodu yine yoktur diye dusunuyodum
Evet aynen öyle gorumcem de hamile o kusuyo halsiz baya yemeklerden kokulardan tiksiniyo masallah bende tik yok hic hamile gibi degilim hatta hamilelikten once halsizlik bas donmem olurdu onlarda gectiBn hamile olduğumu hiç hissetmiyorum haliyle bi belirti olmayınca
Biz aynıyız seninle bak ya kız ya erkek ikimizde aynı olacak dilerim sağlıklı oluşunda kız olsunEvet aynen öyle gorumcem de hamile o kusuyo halsiz baya yemeklerden kokulardan tiksiniyo masallah bende tik yok hic hamile gibi degilim hatta hamilelikten once halsizlik bas donmem olurdu onlarda gecti
Valla banada oyle geldi canim amin inşallah haberleşlim cinsiyet hakkinda kesin bizim ayni cikicak❤Biz aynıyız seninle bak ya kız ya erkek ikimizde aynı olacak dilerim sağlıklı oluşunda kız olsun
Dur bu ayın sonunda belki bn öğrenirim en geç şubatın başında öğrenmem lazımValla banada oyle geldi canim amin inşallah haberleşlim cinsiyet hakkinda kesin bizim ayni cikicak❤
Hadi insallah canim ben sana yazdim ozelden kaybetmemek icinDur bu ayın sonunda belki bn öğrenirim en geç şubatın başında öğrenmem lazım
Hahah sagol❤ kız açıkla merak ettim simdi bakBana kız gibi geldi nasıl geldiğini açıklayamam ama
Narin geldi gözüme kemik yapısından dolayı bir de öyle geçti içimden yoksa bilimsel bir dayanağım yokHahah sagol❤ kız açıkla merak ettim simdi bak
Olsun canım bende oyle hissediyorum hayirlisi bakalim çoğu kisi kiz dediNarin geldi gözüme kemik yapısından dolayı bir de öyle geçti içimden yoksa bilimsel bir dayanağım yok
Şey benim var yorumlar mısınız6 7 haftalık usg var mı canım
Karından mıŞey benim var yorumlar mısınız
EvetKarından mı