- 24 Haziran 2019
- 353
- 149
- 24
Ilk bebişim cinsiyetin önemi yok tabiki ama ister istemez merak ediyorum banada tahminde bulunabilirmisiniz ❤ Çok erken ama keseden falan tahmin yapanlar oluyor diye paylaştım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen sivilce cok oldu bendede yuzumde pıtır pıtır çıktı bide göğüslerde sislik acı cok oldu bastan simdi acı gecti ama daha bir kere bile kusmadım belkide cinsiyetler aynıdır canmAynıyız seninle midem hiç bulanmadı ama uyuyorum bi de bnde çok sivilce çıktı ya yüzüm kötü oldu gibi hissediyorum
Yok canım keşke daha erken gidebilseydim bu ilk ultrason6 7 haftalık usg var mı canım
Hislerim kız diyo ama malum tıbben söylemiyorumYok canım keşke daha erken gidebilseydim bu ilk ultrason
Tesekkur ederim canım ❤ hiç farketmez ama bende kız gibi hissediyorumHislerim kız diyo ama malum tıbben söylemiyorum
Ben burda bi konuda okumuştum. 30 kadar bu düşünceyi savunan vardı konuda. Kesenin solunda ise erkek sağında ise kızmış. Bu şekilde tahmin yürütenler de dogru cikmis. O ladar ki bu bilgiyi gebe kalirsam diye telefonuma not almistim:)Ilk bebişim cinsiyetin önemi yok tabiki ama ister istemez merak ediyorum banada tahminde bulunabilirmisiniz ❤ Çok erken ama keseden falan tahmin yapanlar oluyor diye paylaştım.
Peki benimki sagdami soldami canim ben anlayamadimBen burda bi konuda okumuştum. 30 kadar bu düşünceyi savunan vardı konuda. Kesenin solunda ise erkek sağında ise kızmış. Bu şekilde tahmin yürütenler de dogru cikmis. O ladar ki bu bilgiyi gebe kalirsam diye telefonuma not almistim:)
Bende anlamadım. Tam ortada bebek :)Peki benimki sagdami soldami canim ben anlayamadim
Evet öyle diyorlar ama önemli olan plasenta kuzum tabi biz anlamadığımız için bebeğe göre söylüyoruz plasentanın konumu önemliBen burda bi konuda okumuştum. 30 kadar bu düşünceyi savunan vardı konuda. Kesenin solunda ise erkek sağında ise kızmış. Bu şekilde tahmin yürütenler de dogru cikmis. O ladar ki bu bilgiyi gebe kalirsam diye telefonuma not almistim:)
Bir sonraki görüntüsüne bakın:)Bende anlamadım. Tam ortada bebek :)
Bende ortada goruyorum valla korktum suan ortada olunca ne oluyor acaba tovbe tovbeBende anlamadım. Tam ortada bebek :)
Evet onuda duymustum ama nerde oldugunu bende anlayamadimEvet öyle diyorlar ama önemli olan plasenta kuzum tabi biz anlamadığımız için bebeğe göre söylüyoruz plasentanın konumu önemli
Bakalim insallah 22 sinde tekrar gidicem ozaman belmi sag veya solda olurBir sonraki görüntüsüne bakın:)
8 haftadan sonra bebek neredeyse plasenta orda canım 6 7 hastalık usgler ile anlaşılıyor senin için biraz zaman geçmişEvet onuda duymustum ama nerde oldugunu bende anlayamadim
Fasulye gibiyse ve solucan gibiyse diye de ayrım vardı ilk görüntüsü olarak. Arkadaşımın da böyle fasulye gibiydi ilk başta erkek oldu. Ben erkek fikrine daha yakinim:) sağlıklı ve bahtlı bir evlat olsun da gerisi Allahım taktiriTesekkur ederim canım ❤ hiç farketmez ama bende kız gibi hissediyorum
İkili tarama için miBakalim insallah 22 sinde tekrar gidicem ozaman belmi sag veya solda olur
Evet canım ben gec gittim o yuzden 7 8 haftalikken gitseydim belki anlasilirdi8 haftadan sonra bebek neredeyse plasenta orda canım 6 7 hastalık usgler ile anlaşılıyor senin için biraz zaman geçmiş
Bn gittim erkek diyorum kendimeEvet canım ben gec gittim o yuzden 7 8 haftalikken gitseydim belki anlasilirdi
Sagol canım sağlıklı olsunda çoğu kisi erkek diyo ben kız gibi hissediyorum.❤❤❤Fasulye gibiyse ve solucan gibiyse diye de ayrım vardı ilk görüntüsü olarak. Arkadaşımın da böyle fasulye gibiydi ilk başta erkek oldu. Ben erkek fikrine daha yakinim:) sağlıklı ve bahtlı bir evlat olsun da gerisi Allahım taktiri
Yok cnm usg icin burda ikili yok ben kucuk şehirde yasiyorum ikili icin buyuk sehire gitmem gerekiyoİkili tarama için mi