Daha böyle erkek gören var mı ömründe?????

İnanamıyorum ya karaktersiz yüzsüz insan. Ayy Allah korusun böylelerinden. Şikayet edin bence yaa niye uğraşıyorsunuz kendinizi sıkıyorsunuz..

aayyy bayılıcam ne biçim bir adam bu böyle :53:
evlerden ırak :27:
bir de tehdit ediyor haspam
seni polise şikayet ederim de hatta et bence :47:

Ay Böle Tip Ne Duydum Ne Gördüm Neler Saydım Neler Kendi Kendime :53:

Şunu Kafana Sok Ona Sakın Para Vermeyeceksin Kesinlikle

o Hala mıdır Nedir O Kadını da Bi Güzel Yaşına Başına Bakmadan Azarlayacaksın Bela Etmiş Başına Resmen O Yeğen Bozuntusunu da Şikayet Ederim Seni Mesajların Var Diye Gerekirse Tehdit Et

Ruh Hastası Bildiğin Ondan Evde Kalmış Arıza :36:

Sadece konuyu okudum ama,
Ben böyle erkek gördüm hem de 3 tane ...

Yaklaşık 3 yıl önce okulumuzda çalışan 3 teknisyen,
yine okulumuzun hostesleriyle yemeğe gitmişler.
Daha sonra da kadınlardan yüz bulamayınca yemeğin parasını istemişler.
Bu arada söylediğim kadınlar da, adamlar da evliler.

Ama senin yüzsüz epey abartmış.
Belli ki niyeti de farklıymış.
Sen akıllı bir kızmışsın ki önceden fark edip istememişsin.

Mesaj at savcılığa suç duyurusunda bulanacağım diye.
Bakalım ne yapacak?

Son düzenleme:
bu nasıl bir tipmiş böyle ya , valla şok oldum okurken . bu karaktersizlikten başka birşey değil ben burda sinir oldum Allah sana sabır versin canım . Hayatta böyle iğrenç insanlar da varmış demek ki..

aklıma bir arkadaşımın başına gelen olay geldi.lisedeydik.bir arkadaşınm biriyle 3 ay falan çıkmıştı.sonra arkadaşım ayrılmak istedi.çocuk bir kağıda tek tek yazmış göndermiş.şurda şununiçtik şu kadar lira,burda bunu yedik şu kadar diye.bunları bana ödüyeceksin demiş.toplamını hatırlıyorum 43 milyondu.99 senesiydi.kız fazlasını gönderip üstü kalsın demişti.nasıl şaşırmıştık o zaman. böyle manyaklar var işte.sen bence o bayana söyle yeğenin böyle böyle yapıyor diye.çaresine baksın

Sende tanımadığın insanla ne diye görüşüyosun? Ne tip gelceğini bilemezsinki hırsızda olabilir dolandırıcıda.Göze alman lazım buluşurken.

karaktersizlikte son nokta. bence bu yaptığını ailesi bilse onu alıp tımarhaneye yatırırlar.Gerçi böyle bir çocuğu yetiştiren aile nasıldır orası da ayrı.
Şok oldum ama başka bayanlar da örnekler vermişler demek ki böyle insanlar var.
Muhattap olma, sert bir dille mesajlarının elinde olduğunu ve özür dilemezse hemen yarın savcılığa gideceğini söyle. Tehdit suçu var resmen kesin ceza alır.
Teyzesine de söyle yaptığını, deli de, bana iftira atmakla tehdit ediyor de ki boşandığını söylerse insanlar inanmasın.
Buarada boşanmak ayıp değil, niye saklamaktasın?
Bir de bu tipler çok korkak olur, onu korkut, güvendiğin bir erkeği arat çok fena azarlasın rezil etsin bunu.

ben hiç şaşırmadım ama sinir oldum.böylee pislikler çoktur emin ol.asıl karaktersiz kendisiymiş.iyi ki gerçek yüzünü hemen göstermiş,yine de şanslısın.bahsettiği paranın yarısını o halası olacak kadına ver ve sıkı sıkı tembihle bi daha seni aramasın yoksa tüm sülalemi toplayıp ona dünyanın kaç bucak olduğunu gösteririm de.telefonunu da değiştir.

Son düzenleme:
Ya bütün sayfaları teker teker okumadım ama bu adamın yaşı kaç sorması ayıptır :53::53::53::53:

Gerzek midir nedir , kafası iyi değil bunun :53:

gerçi düşününce baştan belliymiş bunun ne m.l olduğu... sizi ayağına çağırdığına göre :44::53:

Gidin sizi tanıştıran kadınla konuşun , anlatın , mesajları silmeyin , ıspatlayın ,,, bırakın o görsün iyi adamın ettiklerini
:41:

Back
X