Daha boşanmadan yavşayan tipler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi akşamlar kızlar;
Okulda da duyuldu boşanma aşamasında olduğum. Bekar bir erkek öğretmen bana mesaj atmış. Boşanınca eminim birçok talibin olacaktır, senin gibi güzel bir kadını yalnız bırakmazlar. Lütfen ilk sırada beni değerlendir, sevgili olalım yazmış.

Bu ne (lan!) demek istedim ama diyemedim. Kimseyle işim yok yazdım sadece.
Daha neler yasayacaksin

Tamam adam hadsiz ve densiz de siz niye boşanma aşamasında olduğunuzu duyurdunuz ki.
Zaten eşiniz sizinle gelmedi atandığınız yere bu sebebi devam ettirebilirdiniz.
Bunlar çok özel ve ailevi durumlar insanların ağzında gezmesine gerek var mı?

İyi akşamlar kızlar;
Okulda da duyuldu boşanma aşamasında olduğum. Bekar bir erkek öğretmen bana mesaj atmış. Boşanınca eminim birçok talibin olacaktır, senin gibi güzel bir kadını yalnız bırakmazlar. Lütfen ilk sırada beni değerlendir, sevgili olalım yazmış.

Benim anlamadigim daha dun 1 bu gun 2 okulda bosanma asamasinda oldugunuz nasil duyuldu? Sirf yuz yuze bakacagiz diye agzinin payini vermemeniz bana gore cok yanlis. Yuz yuze bakacagini dusunen insan bunu yazamaz. Yuz yuze bakmaniz sert ve olculu bir cevaba engel degil. Haddinizi bilin yazmak bu kadar zor olmamaliydi.

Benim anlamadigim daha dun 1 bu gun 2 okulda bosanma asamasinda oldugunuz nasil duyuldu? Sirf yuz yuze bakacagiz diye agzinin payini vermemeniz bana gore cok yanlis. Yuz yuze bakacagini dusunen insan bunu yazamaz. Yuz yuze bakmaniz sert ve olculu bir cevaba engel degil. Haddinizi bilin yazmak bu kadar zor olmamaliydi.
Çocuğuyla aynı okulda. O arkadaşlarına söylemiş.

Konularınız en başından beri bana gerçekçi gelmedi, sanal, kurgulanmış gibi. Hemen sizin boşanmanız duyuldu da, 3 çocuklu kadına erkekler öğretmenler mesaj yazmaya başladı da. Kendim de yılların öğretmeni olarak öğretmenleri az buçuk tanıyorum. Erkek öğretmenler hayırlı olsun der geçerler. Haftalar sonra hayırlı olsundan başka cümle kurmaya başlıyorlar.

Vay be ne kadınlar var 3 çocuklu daha boşanamamış kadına talep var. Çok güzelsiniz sanırım. Tüm mesajları okudum. Valla bana kimse yavşamadı sadece bir kere kargocu mesaj atmıştı onun harici yalnız da yaşadım şehirde tek de yaşadım kimse bir şey yapmadı.
Ya çok çirkinim ya da kapalıyım diye bilemedim

İyi akşamlar kızlar;

Ozel hayatin ozel kalsa daha iyi olmaz miydi? Bundan sonra, okulda bu konuda daha fazla konusma ve konu acilirsa duymamazliga verip konuyu degistir.

Bekar adama gelince.....mesafeni koy, tavrini belirt hadsize. Baktin devam ediyor, denilen gibi "sikayet ederim" deyip ayar cekersin.

Valla direkt sert tavır koyup iletişimi kesmezseniz başınız çok ağrır. Sert tavır koymayınca hemcinsleriniz bile "neden tavır koymadın" diye sizi suçlamaya başlıyor. Hele doğuda bir erkeği karşılarına almaktansa bir kadını almak daha kolay geleceği için sizi suçlu durumuna bile düşürebilirler.
Kuzenim 16 yaşında onun öğretmeni okuldaki kızlara gece mesaj atıyormuş nasıl erkeklerden hoşlanırsın falan diye. Ben lisedeyken matematik ve coğrafya hocalarımız da böyleydi daha 17 yaşındaydık sürekli mesaj atar buluşmaya falan çağırırlardı. Sayamayacağım kadar çok böyle vakalar. Ama bunlar Allahtan görgüsüz oldukları için kendilerini belli ediyorlar. Bir de daha tehlikeli versiyonları var. Sanki romantik ilişki düşünüyormuş ve çok efendiymiş gibi yaklaşıp manipüle eden, sonra da amacına ulaşıp çirkinleşen tipler. İşte onlara karşı daha dikkatli olmak lazım. Bunu arkadaşlık kisvesi altında yapanlar da var. En güzeli doğu göreviniz bitene kadar karşı cinsle mesafeyi sağlam korumak.

Vay be ne kadınlar var 3 çocuklu daha boşanamamış kadına talep var. Çok güzelsiniz sanırım. Tüm mesajları okudum. Valla bana kimse yavşamadı sadece bir kere kargocu mesaj atmıştı onun harici yalnız da yaşadım şehirde tek de yaşadım kimse bir şey yapmadı.
Neyi ima ediyorsunuz açıkça söylesenize? Al işte damladı biri.

Konularınız en başından beri bana gerçekçi gelmedi, sanal, kurgulanmış gibi. Hemen sizin boşanmanız duyuldu da, 3 çocuklu kadına erkekler öğretmenler mesaj yazmaya başladı da. Kendim de yılların öğretmeni olarak öğretmenleri az buçuk tanıyorum. Erkek öğretmenler hayırlı olsun der geçerler. Haftalar sonra hayırlı olsundan başka cümle kurmaya başlıyorlar.
Boşanma konusu fake olmasa bile bu konu bana da ego tatmini gibi geldi. Kaldı ki konu sahibi kapalı biriymiş üstelik 3 çocuklu bu kadar yavsakca bir mesaj alması ihtimali oldukça düşük.
Bı kere okul ortamında bunu yapacak erkek öğretmen ifşa edilmekten korkar. Hem de bu üslupla.

Neyi ima ediyorsunuz açıkça söylesenize? Al işte damladı biri.
Ben de o yorumcu ile aynı fikirdeyim. Diğer konusu okey tamam ama bu konu biraz ego tatmini gibi duruyor. Çünkü erkek ogretmenin bu kadar yavsakca yaklaşması ifşa edilme ihtimalinden dolayı pek mümkün değil. İşin icindeyiz biliyoruz yani. Kaldı ki konu sahibi de kapaliyim dedi üstelik 3 çocuklu. Size de böyle bir mesaj almış olma ihtimali anormal gelmiyor mu ?

O kadar güzelmiş ki sıraya girmişler pplkjjff

İnanmayan yazmak için yorulmasın bence

Herkesin hayatı aynı yönde ilerlemez bu kadar basit.

Öyle olmayacağını umuyorum olursa gereğini yaparım.
bana nedense bu konu ve diğer konunuz itibarıyla buradan asıp kesen ama normal hayatta geride kalan geç davranan ve pasif kalan bir imaj çiziyorsunuz gibi geliyor. size atılan mesaj normal bir mesaj değil ve çok ağır. bu bir rezillik ve buna göre davranmanız gerek yoksa sonu gelmez

İnanmayanlar kalabalık yapmak yerine K Kazen ya da Mune Mune ye şikayet etmeyi tercih edebilir. En azından canım sıkılmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X