Allah kahretsin bunlarıBenzerini karakolda da yaşadım. Maalesef taciz her yerde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kahretsin bunlarıBenzerini karakolda da yaşadım. Maalesef taciz her yerde.
Amin.Allah kahretsin bunları
Began yüz versinde astarını isteyin dimi adi şrfsizlerİyi akşamlar kızlar;
Okulda da duyuldu boşanma aşamasında olduğum. Bekar bir erkek öğretmen bana mesaj atmış. Boşanınca eminim birçok talibin olacaktır, senin gibi güzel bir kadını yalnız bırakmazlar. Lütfen ilk sırada beni değerlendir, sevgili olalım yazmış.
Bu ne (lan!) demek istedim ama diyemedim. Kimseyle işim yok yazdım sadece.
İnsanlar çok saf diye düşünülmesin bence.İnanmayan yazmak için yorulmasın bence
Boşanma konusu fake olmasa bile bu konu bana da ego tatmini gibi geldi. Kaldı ki konu sahibi kapalı biriymiş üstelik 3 çocuklu bu kadar yavsakca bir mesaj alması ihtimali oldukça düşük.
Bı kere okul ortamında bunu yapacak erkek öğretmen ifşa edilmekten korkar. Hem de bu üslupla.
Şikayet etİnsanlar çok saf diye düşünülmesin bence.
Siz bu konuyu okumayın en iyisi.belli ki moraliniz çok bozulacak.buradakiler 2 kıytırık olayı, abartır da abartır.kendinize hâkim olun.boşverin.yüreğinize inmesin.kadının kocası yüzüne bakmamış, aylardır cinsel hayatı yok.5 gün eve gelmese kocanın umrunda değil.saçma sapan olaylarla kendini avutma derdinde işte.madem o kadar talipler yağıyormuş üstlerine en azından bir çükü kalkan adamlarla muhattap olsalarmış.en azından evlenmeseler bile bir cinsel hayatları olurdu. Bir erkek bulan yapışıp kalıyor, yokluktan.okuyup duruyoruz hergün hergün. Adamlar da birbirinden leş.cinsellik bile yok.Sallıyorlar gitsin işte.ben böyle yazdım diye daha fazla sallamaya, yalanlara başlayacaklar ama cevap vermeyeceğim boşuna yalanlar içinde boğulmayın.normal, samimi insanların da canını sıkmayın.hadi naş.adam gibi koca bulmaktan acizler.gelmişler caka satmaya.kadın olmak çok anacım çok zor.inanmayın bu yalancılara.Boşanma konusu fake olmasa bile bu konu bana da ego tatmini gibi geldi. Kaldı ki konu sahibi kapalı biriymiş üstelik 3 çocuklu bu kadar yavsakca bir mesaj alması ihtimali oldukça düşük.
Bı kere okul ortamında bunu yapacak erkek öğretmen ifşa edilmekten korkar. Hem de bu üslupla.
Malzeme olmak hoşna gitmiş işte arkadaşın.aklı sıra da şikayet ediyor.Okul nasıl duyabilir gerçekten sizin özel hayatınızı?
Siz bu konuyu okumayın en iyisi.belli ki moraliniz çok bozulacak.buradakiler 2 kıytırık olayı, abartır da abartır.kendinize hâkim olun.boşverin.yüreğinize inmesin.kadının kocası yüzüne bakmamış, aylardır cinsel hayatı yok.5 gün eve gelmese kocanın umrunda değil.saçma sapan olaylarla kendini avutma derdinde işte.madem o kadar talipler yağıyormuş üstlerine en azından bir çükü kalkan adamlarla muhattap olsalarmış.en azından evlenmeseler bile bir cinsel hayatları olurdu. Bir erkek bulan yapışıp kalıyor, yokluktan.okuyup duruyoruz hergün hergün. Adamlar da birbirinden leş.cinsellik bile yok.Sallıyorlar gitsin işte.ben böyle yazdım diye daha fazla sallamaya, yalanlara başlayacaklar ama cevap vermeyeceğim boşuna yalanlar içinde boğulmayın.normal, samimi insanların da canını sıkmayın.hadi naş.adam gibi koca bulmaktan acizler.gelmişler caka satmaya.kadın olmak çok anacım çok zor.inanmayın bu yalancılara.
ÇüşMalzeme olmak hoşna gitmiş işte arkadaşın.aklı sıra da şikayet ediyor.
Tam intihar etmelik bir mesaj.teşekkür ederiz. büyük amme hizmeti yapmışsınız.1 y gider artık bunun mutsuzluğu.beni engelleyin bir daha da yazmayın mümkünse hayırdır çağla şikel mi ablanız.normal kadindan farki ne acaba ?Öz ablam 3 çocuklu kapalı ve boşanmıştı ayrıca kendisi erkek gibi denilen çok dişli bir kadındı ona rağmen kaç kişi neler yazdı kaç kişi iş yerine geldi üstelik kendisinden genç olanlar bile evlenme teklifi etti hiçbir münasebeti olmamasına rağmen. Ablam kendi halinde bir kadın giyiminin tesettürlü olmasına da dikkat eder ona rağmen bu durumlarla karşılaştı.
Siz ve sizin gibiler başlarına gelmeyince öyle bir şey olmuyor sanıyorsunuz ama maalesef oluyor. Bunun güzellikle de alakası yok pasiflikle de.
Bu konu fake de olabilir orasını bilemem konu sahibini tanımıyorum ama bu tür şeyler her gün yüzlerce kadının başına geliyor.
Erkek öğretmenler böyle bir şey yapmaz demeniz de komik, okumasak görmesek belki(!) inanırız.
Tam intihar etmelik bir mesaj.teşekkür ederiz. büyük amme hizmeti yapmışsınız.1 y gider artık bunun mutsuzluğu.
Terbiyesizleşme haddini bil.Malzeme olmak hoşna gitmiş işte arkadaşın.aklı sıra da şikayet ediyor.
Mesajı düzenleyip düzenleyip duruyorsunuz siz de biliyorsunuz içten içe benimle aşık atamayacağınızı. Verdiğim örnekte güzelliğin bir önemi olmadığını anlatmak için ablamı örnek gösterdim yani ablam çok güzel değil demek istedim.Tam intihar etmelik bir mesaj.teşekkür ederiz. büyük amme hizmeti yapmışsınız.1 y gider artık bunun mutsuzluğu.beni engelleyin bir daha da yazmayın mümkünse hayırdır çağla şikel mi ablanız.normal kadindan farki ne acaba ?
Atanmış öğretmenin başlatılması neden nasıl.sorun oldu ki bak bunu ben de anlamadım?Çünkü okulda göreve başlatılmam büyük sorun oldu.
Bu kadar alımlı genç kadın yalnızken ne çoluklu çocuklu dul ablalar moda olmuş ben de onu anlamadım hayır ben 31 yaşındayım ben bile artık bi benden geçti bosansam çocuğum için yaşarım havasına girmiş bi kadınım helal valla tüm gozde bekarlari sıraya dizen ablalaraTam intihar etmelik bir mesaj.teşekkür ederiz. büyük amme hizmeti yapmışsınız.1 y gider artık bunun mutsuzluğu.beni engelleyin bir daha da yazmayın mümkünse hayırdır çağla şikel mi ablanız.normal kadindan farki ne acaba ?
Bu kadar alımlı genç kadın yalnızken ne çoluklu çocuklu dul ablalar moda olmuş ben de onu anlamadım hayır ben 31 yaşındayım ben bile artık bi benden geçti bosansam çocuğum için yaşarım havasına girmiş bi kadınım helal valla tüm gozde bekarlari sıraya dizen ablalara