Maalesef bu camiada biraz bu var. Maaşlı hizmetçi görüyorlar bizleri. Öğretmeninden tut, askerinden polisine, jandarmasına herkes böyle davranıyor. Çok şükür ben nişanlandım da, alyansı gören yanaşmıyor.
Geçtiğimiz senelerde asılan olmasın diye her ortamda erkek arkadaşımdan nişanlım diye bahsederdim. Çoğu da geri adım atardı. Sadece kendi okulumdaki erkek bekar bir hoca, niye yüzüğümün olmadığını sorardı. Ona neyse
. Ben yüzük takmıyorsam nişanlımın da takmadığı için beni aldatabileceğini bile ima etti
. Bu sene de diyor ki “nişanlım nişanlım diyordun, nişanlanmışsınız sonunda”. Sana ne ya, sana ne diye bağırmamak için kendimi zor tuttum.
Yakın bir arkadaşım lojmanlarda kalacaktı. Evli çocuklu görevli, onu bekar ü arkadaşına paslamış. O da arkadaşımı sürekli ev gezdirme bahanesiyle bir şeyler yemeye/içmeye davet ediyor, kendi çalıştığı karakolun yakınına almaya çalışıyordu arkadaşımı.
Başka bir arkadaşımdan da polislerin verdiği narkotik seminerine giden kadınlara sosyal medyadan polisler tarafından istekler yağdığını, köy okuluma giden servislere kimlik kontrolü yaparken de askerlerin elinde yüzük görmediği/kontrolde bekar olduğunu gördüğü kadınlara istek atıp mesajlar yazdığını duydum.
Bu kadar detaylı anlatıyorum ki, durumu bilin, karşılaşırsanız şaşırmayın, kendinizi bunlardan korumanın yollarını bulun.