Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çüş bu ne cürret ne terbiyesizlikİyi akşamlar kızlar;
Okulda da duyuldu boşanma aşamasında olduğum. Bekar bir erkek öğretmen bana mesaj atmış. Boşanınca eminim birçok talibin olacaktır, senin gibi güzel bir kadını yalnız bırakmazlar. Lütfen ilk sırada beni değerlendir, sevgili olalım yazmış.
Bu ne (lan!) demek istedim ama diyemedim. Kimseyle işim yok yazdım sadece.
Tacize uğramak için kadın olman yeterli. Sadece çok güzel kadınların tacize uğradığını sana kim söyledi? Sanki bütün erkekler Henry Cavill, sanki çok görüp doymuşlar da kadın seçip musallat oluyorlar.Tam intihar etmelik bir mesaj.teşekkür ederiz. büyük amme hizmeti yapmışsınız.1 y gider artık bunun mutsuzluğu.beni engelleyin bir daha da yazmayın mümkünse hayırdır çağla şikel mi ablanız.normal kadindan farki ne acaba ?
Vay be ne kadınlar var 3 çocuklu daha boşanamamış kadına talep var. Çok güzelsiniz sanırım. Tüm mesajları okudum. Valla bana kimse yavşamadı sadece bir kere kargocu mesaj atmıştı onun harici yalnız da yaşadım şehirde tek de yaşadım kimse bir şey yapmadı.
Ya çok çirkinim ya da kapalıyım diye bilemedim
Ya ne melankolik tip çıktınız siz yahu kardeşim gayet güzel ve alımlı bi kadınım başarılıyım sağlam bir mesleğim var dediğim şu yani dışarıda onlarca bekar alımlı kadın varken genç yakışıklı bir erkek çocuklu dul beni ilk seçenek neden yapsın? tamam kafa yapımız efsane uyusur aradığım kadın bu der ben de aradığım erkek o derim elbet olur evet.. ama diyalog bile olmadan peşimde onca erkek birikse bu sadece abazalik belirtisi olur .. yani abazan düşünce barindirmadan peşinde milyon tane erkek vardı hipoteziniz çok hayalperest hele ki Türk toplumunda..Dünyadan bu kadar mı kopuksunuz? Hiç mi eşiniz dostunuz arkadaşınız yok? Herkes aynı sterotipte mi olmak zorunda herkes aynı hayatı mı yaşıyor? Herkes aynı olaylarla mı karşılaşıyor? Gerçekten nasıl bu kadar dar görüşlü ve kötü olabiliyorsunuz anlamıyorum.
Ayrıca hiç mi kendinizi geliştirmek için bir çabanız yok, 31 yaşında benden geçti diyerek zaten hayata bir katkınız olmadığı da belli oluyor.
Ama yorum sahibinin yorumu da inanılmaz bir ütopya sunuyorTacize uğramak için kadın olman yeterli. Sadece çok güzel kadınların tacize uğradığını sana kim söyledi? Sanki bütün erkekler Henry Cavill, sanki çok görüp doymuşlar da kadın seçip musallat oluyorlar.
Vay be ne kadınlar var 3 çocuklu daha boşanamamış kadına talep var. Çok güzelsiniz sanırım. Tüm mesajları okudum. Valla bana kimse yavşamadı sadece bir kere kargocu mesaj atmıştı onun harici yalnız da yaşadım şehirde tek de yaşadım kimse bir şey yapmadı.
Ya çok çirkinim ya da kapalıyım diye bilemedim
Tam intihar etmelik bir mesaj.teşekkür ederiz. büyük amme hizmeti yapmışsınız.1 y gider artık bunun mutsuzluğu.beni engelleyin bir daha da yazmayın mümkünse hayırdır çağla şikel mi ablanız.normal kadindan farki ne acaba ?
malzeme olmak konusunda kimse senin eline su dökemez bebeğim van’ın yarısıyla yatmışsın diğer yarısı da bu hikayeleri konuşuyor. bence sana dokunan tesettürlü 3 çocuklu sana göre teyze olan bir kadının bile senden fazla talep görmesi. kıskançlığın bazen çok zehirli oluyor dikkat etMalzeme olmak hoşna gitmiş işte arkadaşın.aklı sıra da şikayet ediyor.
sevişmek içinYa ne melankolik tip çıktınız siz yahu kardeşim gayet güzel ve alımlı bi kadınım başarılıyım sağlam bir mesleğim var dediğim şu yani dışarıda onlarca bekar alımlı kadın varken genç yakışıklı bir erkek çocuklu dul beni ilk seçenek neden yapsın? tamam kafa yapımız efsane uyusur aradığım kadın bu der ben de aradığım erkek o derim elbet olur evet.. ama diyalog bile olmadan peşimde onca erkek birikse bu sadece abazalik belirtisi olur .. yani abazan düşünce barindirmadan peşinde milyon tane erkek vardı hipoteziniz çok hayalperest hele ki Türk toplumunda..
Erkeklerin pis nefsini çok hafife alıyorsunuz. Çoğu da karılarının yanına yaklaşamayacak tiplerle aldatıyor.Ama yorum sahibinin yorumu da inanılmaz bir ütopya sunuyor
Bence ilk iş tayin isteyin.İyi akşamlar kızlar;
Okulda da duyuldu boşanma aşamasında olduğum. Bekar bir erkek öğretmen bana mesaj atmış. Boşanınca eminim birçok talibin olacaktır, senin gibi güzel bir kadını yalnız bırakmazlar. Lütfen ilk sırada beni değerlendir, sevgili olalım yazmış.
Bu ne (lan!) demek istedim ama diyemedim. Kimseyle işim yok yazdım sadece.
Konu sahibi daha göreve başlayalı 1 ay oldu.Bence ilk iş tayin isteyin.
Yalnız beni görmeden bu kadar kıskanman tuhaf.Tam intihar etmelik bir mesaj.teşekkür ederiz. büyük amme hizmeti yapmışsınız.1 y gider artık bunun mutsuzluğu.beni engelleyin bir daha da yazmayın mümkünse hayırdır çağla şikel mi ablanız.normal kadindan farki ne acaba ?
Yazdığım mesajları okuma zahmetine katlansan hepsinin cevabı var.Atanmış öğretmenin başlatılması neden nasıl.sorun oldu ki bak bunu ben de anlamadım?
Ya ne melankolik tip çıktınız siz yahu kardeşim gayet güzel ve alımlı bi kadınım başarılıyım sağlam bir mesleğim var dediğim şu yani dışarıda onlarca bekar alımlı kadın varken genç yakışıklı bir erkek çocuklu dul beni ilk seçenek neden yapsın? tamam kafa yapımız efsane uyusur aradığım kadın bu der ben de aradığım erkek o derim elbet olur evet.. ama diyalog bile olmadan peşimde onca erkek birikse bu sadece abazalik belirtisi olur .. yani abazan düşünce barindirmadan peşinde milyon tane erkek vardı hipoteziniz çok hayalperest hele ki Türk toplumunda..
İnşallah karşına çıkar böyle yüce gönüllü(!) erkeklerBen de öğretmenim ve boşanma aşamasındayım. Okuldan hiç böyle bir tepki almadım. Taliplerimi bekliyorum
Bu insanlar ya hiçbir şeyin farkında değil ya da evden dışarı hiç çıkmıyorlar. Erkek öğretmenler liseli kızlara bile neler yazıyorlar bizzat gözümle gördüm. Halbuki daha büyük suç ama çekinmiyorlar. Her şeyi mantık çerçevesine oturtmaya çalışmak büyük yanılgı. Çünkü bu insanlar zaten mantıklı insanlar değil. Çoğu sapkın.Öz ablam 3 çocuklu kapalı ve boşanmıştı ayrıca kendisi erkek gibi denilen çok dişli bir kadındı ona rağmen kaç kişi neler yazdı kaç kişi iş yerine geldi üstelik kendisinden genç olanlar bile evlenme teklifi etti hiçbir münasebeti olmamasına rağmen. Ablam kendi halinde bir kadın giyiminin tesettürlü olmasına da dikkat eder ona rağmen bu durumlarla karşılaştı.
Siz ve sizin gibiler başlarına gelmeyince öyle bir şey olmuyor sanıyorsunuz ama maalesef oluyor. Bunun güzellikle de alakası yok pasiflikle de.
Bu konu fake de olabilir orasını bilemem konu sahibini tanımıyorum ama bu tür şeyler her gün yüzlerce kadının başına geliyor.
Erkek öğretmenler böyle bir şey yapmaz demeniz de komik, okumasak görmesek belki(!) inanırız.