Daha boşanmadan yavşayan tipler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Müge Anlı'da görüyoruz kimler kimlerle.

Bu insanlar ya hiçbir şeyin farkında değil ya da evden dışarı hiç çıkmıyorlar. Erkek öğretmenler liseli kızlara bile neler yazıyorlar bizzat gözümle gördüm. Halbuki daha büyük suç ama çekinmiyorlar. Her şeyi mantık çerçevesine oturtmaya çalışmak büyük yanılgı. Çünkü bu insanlar zaten mantıklı insanlar değil. Çoğu sapkın.
Ben evde basılan öğretmen öğrenci biliyorum ya kız benden bir iki yaş anca büyüktü ortaokula gidiyordu. Babamın öğrencisiydi ilkokuldayken. O herifi açığa aldılar kız ne oldu sonra çok bilmiyorum. Liseden sonra bir öğretmenimiz de bi arkadaşımız ile evlendi. 😐 O da işi kendi bırakıp dükkan açmış sonra memleketinde. Bi başka arkadaşımız da bi öğretmenimizin evine gitmiş anası basmış bunları. Neyse ki bişey olmamış, o da sürgünle yırttı sonra ne oldu bilmiyorum. Müdür kolladı hemen icabına baktı gibi laflar döndü inşallah doğru değildir. Ne döndüğünü bilemedik hiçbir zaman.

Ben evde basılan öğretmen öğrenci biliyorum ya kız benden bir iki yaş anca büyüktü ortaokula gidiyordu. Babamın öğrencisiydi ilkokuldayken. O herifi açığa aldılar kız ne oldu sonra çok bilmiyorum. Liseden sonra bir öğretmenimiz de bi arkadaşımız ile evlendi. 😐 O da işi kendi bırakıp dükkan açmış sonra memleketinde. Bi başka arkadaşımız da bi öğretmenimizin evine gitmiş anası basmış bunları. Neyse ki bişey olmamış, o da sürgünle yırttı sonra ne oldu bilmiyorum. Müdür kolladı hemen icabına baktı gibi laflar döndü inşallah doğru değildir. Ne döndüğünü bilemedik hiçbir zaman.
Evet koruyorlar maalesef. Bizim rehber hocamız da olayın üstünü örtmüştü. İnsanlar böyle şeyleri alengirli bulup uğraşmak istemiyorlar. Genelde de erkeğin yanında oluyorlar. O yüzden konu sahibinin ilk olayda müdüre falan gitmemesini anlayabiliyorum ben. Mesaj ayyuka çıksa bu sefer "dul kadın okulu karıştırdı" olacak. Bozuk da olsa insanlar düzenin devam etmesini istiyor. Niye şöyle yapmadın, niye böyle yapmadın diye sorulmasını da anlamsız buluyorum o yüzden. Hele ki doğu bölgelerinde fazla sivrilmek baş ağrıtır. Çok keskin bir çizgi. Müdür deyip ciddiye alınan insanlar da matah kişiler değil.

Evet koruyorlar maalesef. Bizim rehber hocamız da olayın üstünü örtmüştü. İnsanlar böyle şeyleri alengirli bulup uğraşmak istemiyorlar. Genelde de erkeğin yanında oluyorlar. O yüzden konu sahibinin ilk olayda müdüre falan gitmemesini anlayabiliyorum ben. Mesaj ayyuka çıksa bu sefer "dul kadın okulu karıştırdı" olacak. Bozuk da olsa insanlar düzenin devam etmesini istiyor. Niye şöyle yapmadın, niye böyle yapmadın diye sorulmasını da anlamsız buluyorum o yüzden. Hele ki doğu bölgelerinde fazla sivrilmek baş ağrıtır. Çok keskin bir çizgi. Müdür deyip ciddiye alınan insanlar da matah kişiler değil.
Açıkça bir musallat olma durumu olmadan aksiyon alınmaması taraftarıyım be de. Bi tane mesaj var daha ortada, kime anlatacaksın? Ağzının payını verse yetecek belki bunu da bilemeyiz. Şimdiden deşip ortalığı kokutmanın alemi yok. Erkek olmak büyük rahatlık bu toplumda gerçekten.

İyi akşamlar kızlar;
Okulda da duyuldu boşanma aşamasında olduğum. Bekar bir erkek öğretmen bana mesaj atmış. Boşanınca eminim birçok talibin olacaktır, senin gibi güzel bir kadını yalnız bırakmazlar. Lütfen ilk sırada beni değerlendir, sevgili olalım yazmış.

Bu ne (lan!) demek istedim ama diyemedim. Kimseyle işim yok yazdım sadece.
hahah çok güldüm ya :)

Söylemek istediklerimi çok güzel anlatmışsınız. Teşekkür ederim.

İyi akşamlar kızlar;
Okulda da duyuldu boşanma aşamasında olduğum. Bekar bir erkek öğretmen bana mesaj atmış. Boşanınca eminim birçok talibin olacaktır, senin gibi güzel bir kadını yalnız bırakmazlar. Lütfen ilk sırada beni değerlendir, sevgili olalım yazmış.

Bu ne (lan!) demek istedim ama diyemedim. Kimseyle işim yok yazdım sadece.
Neden müdüre filan şikayet etmediniz?
Dümdüz taciz bu?

Tam bir şeref yoksunuymuş.
Kadının başında illa bir erkek olacak sanki. Erkek yoksa hemen yeri doldurulmalı gözüyle bakıyorlar.
Ağzımı bozup engellerdim ben olsam. Yüz yüze bakacağız diye hep kadınlar mı düşünecek. Okulda da ne muhabbetler döndürürler kim bilir iğrenç.

Siz demediniz mi, x bey siz benim telefonumu nereden buldunuz ve hangi cürretle bana böyle bir mesaj atabiliyorsunuz? Yani bana böyle bir mesaj gelirse dehşet içinde kalırım ki tepkim de çok ciddi olur. atılan mesajın içeriği de iğrenç, sıra vardır, beni ön sıraya al nasıl bir terbiyesiz üslup? hiçbir şey yapamasanız müdüre çıkıp mesajı gösterip göz dağı vermeliydiniz.

Vay be ne kadınlar var 3 çocuklu daha boşanamamış kadına talep var. Çok güzelsiniz sanırım. Tüm mesajları okudum. Valla bana kimse yavşamadı sadece bir kere kargocu mesaj atmıştı onun harici yalnız da yaşadım şehirde tek de yaşadım kimse bir şey yapmadı.
Ya çok çirkinim ya da kapalıyım diye bilemedim
"Ya da kapalıyım diye" alt metni hoş değil ama nokta atışı da yapamamışsınız, konu sahibi de kapalıymış.

Tam intihar etmelik bir mesaj.teşekkür ederiz.😂😂 büyük amme hizmeti yapmışsınız.1 y gider artık bunun mutsuzluğu.beni engelleyin bir daha da yazmayın mümkünse 😀😀 hayırdır çağla şikel mi ablanız.normal kadindan farki ne acaba ?
Abazalarin laf atması da kiskanilmaz ya yuh artık 😂

Hanımlar lütfen üsluplara dikkat edelim, yaşanan bu olay bir taciz ve biz kadınlar taciz edileni rencide edersek erkekler ne yapmaz ki🤷‍♀️

Began’ a ve konularına inanmıyor olabilirsiniz lakin inanmıyor olmanız evli ya da bekar fark etmeksizin kadınların tacize uğradığı gerçeğini değiştirmiyor.

B Began çok geçmiş olsun, bence bu duruma sessiz kalmamalısın resmî bir şikayet mi olur kendince had bildirme mi olur bilemem ama sessiz kalma zira devamı gelir çünkü anladığım kadarıyla küçük bir yerde öğretmenlik yapıyorsun küçük yerlerde yapmadığınız halde yaptı gibi anlatılarak kulaktan kulağa dedikodular yayılır, herkes elini yıkar kenara çekilir, dedikodusu yapılan kadın uğraşır, hele bir de 3 tane çocuğun var okula gidiyorlar çocuklarını da katarlar işin içine çok üzülürsün.

Hanımlar,
yazacaklarım kaba kaçarsa affedin ama ahlaklı karakterli erkekleri tenzih ederek yazacağım, kadını cinsel obje olarak görüp her kadına salya akıtan erkeklerin dünyasına hoşgeldiniz.

Etrafta bekar kadınlar varken neden boşanma aşamasındaki çocuklu bir kadın çok mu güzel demişsiniz ama birçoğumuz yaşamışızdır toplu taşımalarda sürtünerek dokunarak taciz eden 2 ayaklı canlılar sürtündükleri dokundukları kadınların medeni haline, dış görünüşüne, yaşına bakmıyor kadın olması kafi.
Tacizciler ne alaka? Çok alakalı bu adamlar tüm kadınları kendilerine hak görüyorlar, işyerinde toplu taşımada sokakta fiziki veya sözle yaptıkları her şey tacizdir, bugün otobüste fiziki taciz yarın işyerinde sözlü taciz, takıntı yapmışsa tecavüz.

Neden boşanmak üzere olan bir kadın veya boşanmış bir kadın?
Çünkü o kadınla evlilik planı yok yatak beraberliği yaşadığında beni seviyor musun evleneceğiz değil mi çocuklarımız olsun panjurlu evimiz olsun bekaret ne olacak demeyecek, nasılsa evlenmeyecekleri için kadın nefes alsın gelecek hayalleri kurmasın yeter.

Peki bu cüret nereden geliyor?
Pis zihniyetlerinden geliyor boşanmış kadının erkeksiz duramayacağını düşünüyorlar e o zaman neden durumdan istifa etmek için şanslarını denemesinler ki diye düşünüyorlar, onlara göre eşleri dışındaki tüm kadınların da sahibiler, o kadınlar onlarla birlikte olmak zorundadır çünkü kadın erkeksiz yapamaz, gözlerine kestirdikleri her kadın için fantezi kurup o fanteziyi de gerçek gibi anlatırlar bundan haya etmezler zira onlar ahlaklı çoğunlukla da aile babası errrrkeklerdir bu muhteşem erkekler değil de boşanmış aranan kadın onlara musallat olmuştur, eşleri de böyle düşünür ahlaklı kocalarını yoldan çıkaran kadındır o yüzdendir ki bazı kadınlar evliyken canciğer oldukları arkadaşlarını boşanınca hayatlarından silerler.

Vay be ne kadınlar var 3 çocuklu daha boşanamamış kadına talep var. Çok güzelsiniz sanırım. Tüm mesajları okudum. Valla bana kimse yavşamadı sadece bir kere kargocu mesaj atmıştı onun harici yalnız da yaşadım şehirde tek de yaşadım kimse bir şey yapmadı.
Ya çok çirkinim ya da kapalıyım diye bilemedim
Buradaki, konu sahibine yönelttiğiniz pasif agresif suçlama çok net.
"Valla bana kimse yavşamadı" cümlenizle de "Ben çok namusluyum" imasını yapıp kendinizi yüceltmekle son noktayı koymuşsunuz.

Sırf boşandı diye bir kadına yavşayan erkek hadsiz ve leş beyinlidir. Bu yavşamanın karşıdaki kadının tavrıyla, kapalı/açıklığıyla, güzelliği/çirkinliğiyle ilgisi yoktur. Taciz, taciz edenin suçudur. Edilenin değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X