Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben evde basılan öğretmen öğrenci biliyorum ya kız benden bir iki yaş anca büyüktü ortaokula gidiyordu. Babamın öğrencisiydi ilkokuldayken. O herifi açığa aldılar kız ne oldu sonra çok bilmiyorum. Liseden sonra bir öğretmenimiz de bi arkadaşımız ile evlendi. O da işi kendi bırakıp dükkan açmış sonra memleketinde. Bi başka arkadaşımız da bi öğretmenimizin evine gitmiş anası basmış bunları. Neyse ki bişey olmamış, o da sürgünle yırttı sonra ne oldu bilmiyorum. Müdür kolladı hemen icabına baktı gibi laflar döndü inşallah doğru değildir. Ne döndüğünü bilemedik hiçbir zaman.Bu insanlar ya hiçbir şeyin farkında değil ya da evden dışarı hiç çıkmıyorlar. Erkek öğretmenler liseli kızlara bile neler yazıyorlar bizzat gözümle gördüm. Halbuki daha büyük suç ama çekinmiyorlar. Her şeyi mantık çerçevesine oturtmaya çalışmak büyük yanılgı. Çünkü bu insanlar zaten mantıklı insanlar değil. Çoğu sapkın.
Evet koruyorlar maalesef. Bizim rehber hocamız da olayın üstünü örtmüştü. İnsanlar böyle şeyleri alengirli bulup uğraşmak istemiyorlar. Genelde de erkeğin yanında oluyorlar. O yüzden konu sahibinin ilk olayda müdüre falan gitmemesini anlayabiliyorum ben. Mesaj ayyuka çıksa bu sefer "dul kadın okulu karıştırdı" olacak. Bozuk da olsa insanlar düzenin devam etmesini istiyor. Niye şöyle yapmadın, niye böyle yapmadın diye sorulmasını da anlamsız buluyorum o yüzden. Hele ki doğu bölgelerinde fazla sivrilmek baş ağrıtır. Çok keskin bir çizgi. Müdür deyip ciddiye alınan insanlar da matah kişiler değil.Ben evde basılan öğretmen öğrenci biliyorum ya kız benden bir iki yaş anca büyüktü ortaokula gidiyordu. Babamın öğrencisiydi ilkokuldayken. O herifi açığa aldılar kız ne oldu sonra çok bilmiyorum. Liseden sonra bir öğretmenimiz de bi arkadaşımız ile evlendi. O da işi kendi bırakıp dükkan açmış sonra memleketinde. Bi başka arkadaşımız da bi öğretmenimizin evine gitmiş anası basmış bunları. Neyse ki bişey olmamış, o da sürgünle yırttı sonra ne oldu bilmiyorum. Müdür kolladı hemen icabına baktı gibi laflar döndü inşallah doğru değildir. Ne döndüğünü bilemedik hiçbir zaman.
Okulda keşke söylemeseydiniz ben de boşanma asamasindayim ama nasıl olur süreç bilmiyorumSizdemi öğretmendiniz cimri bir kocanız vardı diye hatırlıyorum
Açıkça bir musallat olma durumu olmadan aksiyon alınmaması taraftarıyım be de. Bi tane mesaj var daha ortada, kime anlatacaksın? Ağzının payını verse yetecek belki bunu da bilemeyiz. Şimdiden deşip ortalığı kokutmanın alemi yok. Erkek olmak büyük rahatlık bu toplumda gerçekten.Evet koruyorlar maalesef. Bizim rehber hocamız da olayın üstünü örtmüştü. İnsanlar böyle şeyleri alengirli bulup uğraşmak istemiyorlar. Genelde de erkeğin yanında oluyorlar. O yüzden konu sahibinin ilk olayda müdüre falan gitmemesini anlayabiliyorum ben. Mesaj ayyuka çıksa bu sefer "dul kadın okulu karıştırdı" olacak. Bozuk da olsa insanlar düzenin devam etmesini istiyor. Niye şöyle yapmadın, niye böyle yapmadın diye sorulmasını da anlamsız buluyorum o yüzden. Hele ki doğu bölgelerinde fazla sivrilmek baş ağrıtır. Çok keskin bir çizgi. Müdür deyip ciddiye alınan insanlar da matah kişiler değil.
senin gibi esc değil ondanTam intihar etmelik bir mesaj.teşekkür ederiz. büyük amme hizmeti yapmışsınız.1 y gider artık bunun mutsuzluğu.beni engelleyin bir daha da yazmayın mümkünse hayırdır çağla şikel mi ablanız.normal kadindan farki ne acaba ?
Okuldakilere söylediniz miBen de öğretmenim ve boşanma aşamasındayım. Okuldan hiç böyle bir tepki almadım. Taliplerimi bekliyorum
hahah çok güldüm ya :)İyi akşamlar kızlar;
Okulda da duyuldu boşanma aşamasında olduğum. Bekar bir erkek öğretmen bana mesaj atmış. Boşanınca eminim birçok talibin olacaktır, senin gibi güzel bir kadını yalnız bırakmazlar. Lütfen ilk sırada beni değerlendir, sevgili olalım yazmış.
Bu ne (lan!) demek istedim ama diyemedim. Kimseyle işim yok yazdım sadece.
Söylemek istediklerimi çok güzel anlatmışsınız. Teşekkür ederim.Evet koruyorlar maalesef. Bizim rehber hocamız da olayın üstünü örtmüştü. İnsanlar böyle şeyleri alengirli bulup uğraşmak istemiyorlar. Genelde de erkeğin yanında oluyorlar. O yüzden konu sahibinin ilk olayda müdüre falan gitmemesini anlayabiliyorum ben. Mesaj ayyuka çıksa bu sefer "dul kadın okulu karıştırdı" olacak. Bozuk da olsa insanlar düzenin devam etmesini istiyor. Niye şöyle yapmadın, niye böyle yapmadın diye sorulmasını da anlamsız buluyorum o yüzden. Hele ki doğu bölgelerinde fazla sivrilmek baş ağrıtır. Çok keskin bir çizgi. Müdür deyip ciddiye alınan insanlar da matah kişiler değil.
Neden müdüre filan şikayet etmediniz?İyi akşamlar kızlar;
Okulda da duyuldu boşanma aşamasında olduğum. Bekar bir erkek öğretmen bana mesaj atmış. Boşanınca eminim birçok talibin olacaktır, senin gibi güzel bir kadını yalnız bırakmazlar. Lütfen ilk sırada beni değerlendir, sevgili olalım yazmış.
Bu ne (lan!) demek istedim ama diyemedim. Kimseyle işim yok yazdım sadece.
Müdürün de benzer kafada biri olup olmadığına belki de o sırada bekleyenlerden biri olmadığına emin miyiz peki?Neden müdüre filan şikayet etmediniz?
Dümdüz taciz bu?
"Ya da kapalıyım diye" alt metni hoş değil ama nokta atışı da yapamamışsınız, konu sahibi de kapalıymış.Vay be ne kadınlar var 3 çocuklu daha boşanamamış kadına talep var. Çok güzelsiniz sanırım. Tüm mesajları okudum. Valla bana kimse yavşamadı sadece bir kere kargocu mesaj atmıştı onun harici yalnız da yaşadım şehirde tek de yaşadım kimse bir şey yapmadı.
Ya çok çirkinim ya da kapalıyım diye bilemedim
Siz daha boşanma kararınızı eşinize söylediğinizde müdüre bahsettim diye yazmistiniz. Müdür duymussa değil okul bütün ilçe milli eğitim duymusturKüçük kızım arkadaşlarına anlatmış maalesef. Çocuktan al haberi durumu gerçek oldu yani.
Abazalarin laf atması da kiskanilmaz ya yuh artıkTam intihar etmelik bir mesaj.teşekkür ederiz. büyük amme hizmeti yapmışsınız.1 y gider artık bunun mutsuzluğu.beni engelleyin bir daha da yazmayın mümkünse hayırdır çağla şikel mi ablanız.normal kadindan farki ne acaba ?
Buradaki, konu sahibine yönelttiğiniz pasif agresif suçlama çok net.Vay be ne kadınlar var 3 çocuklu daha boşanamamış kadına talep var. Çok güzelsiniz sanırım. Tüm mesajları okudum. Valla bana kimse yavşamadı sadece bir kere kargocu mesaj atmıştı onun harici yalnız da yaşadım şehirde tek de yaşadım kimse bir şey yapmadı.
Ya çok çirkinim ya da kapalıyım diye bilemedim