Daha Beyaz bir cilt

Blake

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
9
0
selam bu klüpte yeniyim paylaşımlarınızı gördüm ve çok hoşuma gitti;bana da yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum ben daha beyaz bir cilde sahip olmak istiyorum cildimin rengini açabilmem için önerilerinize çok ihtiyacım var lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler yerimseniben

çinliler pirinci yıkarken suyunun dökmeyip o suyla yıkıyolarmış yüzlerini beyazlatıyomuş cildi.

hoşbuldukkk a.s. önerin için teşekkür ederim candy43 en kısa zamanda deniycem :) SaaHiKKa sanırım beyaz ten konusunda takıntılıyım bronz ten çok severim ama kendimde değil ) önerilerinize çok ihtiyacım var :enbuyukkk:

Canım benım bıldıĞım bu mÜmkÜn deĞıl allah korusun yanlıŞ bıŞı kullanıp daha ÜzÜme ıyı dÜŞÜn

doktora gitsen o cilt tipine, şu anki cilt rengine ve ne derece beyazlamak istediğine dair bi ilaç yazabilir sana canım bence her bulduğunu deneme sonra çok pişman olabilirsin:1no2:

merhaba canım.. cildi beyazlatmak ve lekelerden kurtulmak için ; özellikle gündüz güneşte kış veye yaz farketmez..!! kullandığın bir nemlendirici krem vardır sanırım .. onun içerisine bir kaç damla limon suyu ekleyip karıştırıp öyle süreceksin yüzüne . tabiki bu işlemi kremi kullanacağın zaman ayrı bir yerde karıştırıp kullanmalısın sevgilerimle öpüyorum cnm seni ...Handan__

Akşam yatmadan önce bir tatlı kaşığı kadar yoğurdun içine biraz limon suyu sık ve karıştır.Bunu güzelce yüzüne sür.Bir süre sonra cildinde kuruyor ve rahatlıkla yatabiliyorsun.Sabaha kadar yüzünde böyle kalsın.Sabahta sadece su ile yıka ve nemlendiricini sür.Hem cilde beyazlık veriyor hem de cilt ışıl ışıl parlıyor.

Yalnız arkadaşım şunu da belirtmek istiyorum.Eğer cildin kuruysa bunu hergün değil haftada bir kere yap ve 15-20 dakikadan fazla bekletme.

pffffff laelaelaelaelae yoğurt kalmamş limon sürdüm bnde kaydirigubbakcemile2

Eğer cildin kuruysa tek başına limon iyice kurutur ve kızarıklık yapar,lütfen daha evvel yazdığım uyarımı dikkate al,canım.Ayrıca senin ten rengin esmerse bunu hiçbirşeyle değiştiremezsin.Bu maskeler sadece güneşten kararan cildin rengini açar.Ayrıca tek başına değilde limon yoğurtla beraber güzel oluyor.Çünkü yoğurt cildi besliyor ve nemlendiriyor.

Son düzenleme:
Benim cildimde kuru.Ben önce bunu kendim pek araştımadan yaptım ve sabaha kadar beklettim yüzümde.Sana bunu yazdığımda böyle yapmıştım.Sonra nette bu tür maskeleri araştırınca bunun yanlış olduğunu farkettim.Çünkü bir iki gün üst üste sürdüğümde cildim kurumaya ve kızarmaya başladı.Ben de her gün sürmeyi ve sabaha kadar bekletmeyi bıraktım.Bundan sonra haftada bir kere ve sadece 15-20 dakika bekleterek yapacağım.Bu konuda senide uyarmak istedim.

saol cnm esmer diilim aslında beyaz tenliyim ama zmn zmn buğday tenli gbi duruo sinirimi bozuo :bbo: ben fazlasıyla beyaz cilt manyağıyımda zemuszemus
sdc limonunda bi zararı olmadı ama beyzlatmadıda tbi=)

tavsiyen için teşekkrler ayrıca yerimseniben ztn sbha kadr beklemeyi göze alamam bi maskeyi en fazla yarım saat tutabilirm cildimde :1hug:

cilt beyazlatmak isteyen arkadaşlar doktora gitmeyin hayal kırıklığıyla dönersiniz.burdan okuyun herşeyi umudunuzu kaybetmezsiniz:)

canım ben henüz kullanmadım ama almayı düşünüyorum
avonun kataloğunu getirmişti arkadaşım orda gördüm bu ay indirimde, (ekimin 2sine kadar) solution perfect tone gündüz ve gece kremleri. katalogda cildin rengini açtığını yazmış ama kullanmadım bilmyorum. internetten bakabilirsin
bende beyaz olmayı ama çiller olmadan isterdim. onun için almayı düşünüyorum. umarım işe yarar

yağlı cilt için etkin cilt ebyazlatma önerisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…