Daha Beyaz bir cilt

bu tarz şeylerin çok etkili olacagını sanmıyorum. hemen hemen hepsini denedim zaten. etkili bir önerisi olan var mı??

Akşam yatmadan önce bir tatlı kaşığı kadar yoğurdun içine biraz limon suyu sık ve karıştır.Bunu güzelce yüzüne sür.Bir süre sonra cildinde kuruyor ve rahatlıkla yatabiliyorsun.Sabaha kadar yüzünde böyle kalsın.Sabahta sadece su ile yıka ve nemlendiricini sür.Hem cilde beyazlık veriyor hem de cilt ışıl ışıl parlıyor.

ay ben dün aksam yogurtla karbonat maskesi yaptım yıkadım yattım
sabah kalktım yüzümü yıkadım okula gittm falan hocam sordu ne sürüyosun yüzüne pırıl pırıl parlıyosun dedi sositososito ama cok parlıyodum ya benim hosuma gtmedi benneyaptımki

bnmde çok aşırı bir beyazlığım vardı. ancak çok hassas cildim ve güneşte yana ayana açık buğday oldum. yazın tabii biraz daha koyu. ben bu halinden çok memnunum. çünkü beyaz ten her türlü dış etkiye karşı diğerlerine göre daha savunmasız. çillenme olabiliyor, kanserli benler çıkabiliyor vs. esmer tene göre daha sık... bence yapılacak birşey yok. ama tabii siz gene deneyin. :)

canim ben lekeler ve cilt rengi sorunlarinda ten rengimi 3 açtim ama diye bir baslik açtim istersen oraya bir goz at ama sunu da ekliyim dogal yollar daha kolay geçer ve beyaz bir ten için surekli bakim yapmak zorundasiniz kimyasal içerikli kremler ve temizleyiciler de size yardimci olabilir o zaman içinde kojik asit(yanilmiyorsam bir çesit mantardan elde ediliyordu) arbutin yanilmiyorsam bu da pirinçten elde edilen bir asitti birde sitrik asit yani limondan elde edilen asitli seyler kullanmak gerekir dermadermin cilt beyazlatici kremlerinde arbutin ve kojik asit var bende kojik asitli bir krem maske kullaniyorum zaten hidrokinin ise belli bir orandan fazla kullanilmasi yasakli bir madde.Ustelikte cildi incelterek rengi açtigi için pek tercih edilmemeli diger 3 asit çesidi ise melaninin fazla salgilanmasini engelliyor geriside size gunesten korunmak olarak kaliyor. ayricada hemende etki beklemeyin en az bir ay duzenli kullanim ve kisin baslamanizi oneririm

Limon yogurt maskesi ise yarayacaktır.
Ben onu sürdügüm dönemde sivilce oldu sert sert ama nedeni o olabilir mi bilemiyorum.

limon yoğurt maskesini bende yaptım bi ara benimkinin içine birde mısır unu atıyodum ben az bişey piiling için... beyazlatmak için yaramadı ama siyah noktalara acaip yarıyo haberiniz ola kızlar :)))

2 güne bir falan yapıyodum 15 -20 dk kalıyodu sonra lavaboda ovalayarak döküyodum siyah noktaları temizliyodu ama delik kalıyodu sıkılaştırmak için bişi bulamadım .. bıraktım bende ... sıkılaştırmanın yolunu bilen varsa yapsın derim.. dediğim gibi siyah nıoktalara iyi geliyo..zemuszemuszemuszemuszemuszemus

X