- 10 Haziran 2012
- 1.389
- 3.264
- 333
Yengeç bence koçlar böyle olmaz.Koc yada yengec diyorum.
Benim de cok yakin bir arkadasim boyle. Cok severim hayatima dokunmus bir insandir ama benim gibi dangoloz bir kovayi yoruyor.Bir onceki yorumda annemden bahsettim. Bu tipin bayrak taşıyıcısıdir kendisi ve Koç
Ama bu kova gamsizligi acaba subatta dogdun da mart sonuna mi yazdirdilarKoç burcuyum birileri benim için bir şey yaptığında asla mahcup olmam ve ustune bu kadar düşünmem. Gelmek zor olacaksa gelmeseymiş ben mi istedim derim yani şu durumda.annem de koç burcudur o da
Yengeclerde de alinganlik ve icine atma dert etme cok oluyor.Yengeç bence koçlar böyle olmaz.
Yengecim adımız çıkmış vallahi.Yengeç bence koçlar böyle olmaz.
Ama bu kova gamsizligi acaba subatta dogdun da mart sonuna mi yazdirdilar
Tamam işte ultra alıngan. Aslan mıymış dünya ayağına serilsin istiyor o zaman yağlanıp yüzlenmediğine bozulmuş arkadaş. Aman düşman başına.Yengeclerde de alinganlik ve icine atma dert etme cok oluyor.
Ee kötü birkaç örnek ad çıkarmaya yetiyorYengecim adımız çıkmış vallahi.
Ben de alındım gibi ama olsun.Ee kötü birkaç örnek ad çıkarmaya yetiyorBeni gördüklerim böyle çok alıngandı şimdi neye alındı diye düşünürdüm.
Yok artık daha nelerSelam arkadaşlar yine ben
Bugün bir yere davetliyim. Daha önce burada konusunu açtığım bir yer ama o detaya girmeden anlatayım.
Bizi davet eden kişi bir whatsapp grubu açtı. Oradan duyurdu bugün bizi ağırlamak istediğini. Ben de orada şöyle yazdım. “Saat kaç gibi? Aracımızı sattığımız için ancak babamın aracıyla gelebilirim ama o da akşam evde olacak”
Gideceğimiz yer toplu taşımayla ulaşım sağlanacak bir yer değil çünkü. Şehirden uzak yazlık olarak kullandıkları bir yer. Bir de 2 yaşında çocuğum var. Yoksa böyle araba muhabbetlerine girmem biner dolmuşa giderdim. Açıkçası şu an yazarken aklıma geldi dolmuşla gidebildiğim kadar gidip, indiğim yerde taksiyle devam edebilir miydim acaba? O an bunu hiç düşünmedim. Neyse grupta eşimin kuzeninin nişanlısı var o da bizi alabileceğini yazdı. Beni ve diğer başka bir kuzen eşini de alabileceğini yazmış. Ben de bugün kendisine şöyle bir mesaj attım.
Günaydın ayşecim nasılsın? Sizi alabilirim demiştin ama senin için zor olur mu nasıl yapalım?
Cevap şu: günaydın alin abla sorun olmaz benim için.
Her şeyi kişisel algılayan ve her şeyin altında bir şeyler arayan biri olduğum için, bir de insanlara yük olur muyum diye bir şey rica etmekten imtina ettiğim için bu mesaj bana biraz eksik geldi. İyiyim sağ ol abla sorun değil saati de yine haberleşiriz falan mı demeliydi diye düşündüm.
Ya da yine kafamda gereksiz mi kurdum sizce? Bu mesaja ben bir şey yazmalı mıyım ya da ondan mı beklemeliyim?
Benim yazmam gerekiyorsa ne yazmalıyım? Ben araçla bir yere gittiğimde herkesi evine kadar bırakırım ama aracım olmadığında kimseye beni de bırakır mısın diyemem ya da biri beni bıraktığı zaman mahcup hissederim. O yüzden burada nasıl davranmam gerektiğini bilemedim.
Ahaha alındığınızı anlamadım vallaBen de alındım gibi ama olsun.
Şaka bir yana büyüdükçe azaldı bende.
Evet arkadaş İngiltere prensesi olduğu için yağ bal beklemiş düz insan muamelesi yapılınca bozulmuş. Böyle insanlar ömür kısaltır.Yok artık daha neler
Kadın size tamam alırım demiş
Belki o an işi vardı,müsait değildi yine de bir cumle yazip atmis
Siz heralde yağlı ballı bir msj beklediniz.
Bi kadar kafanızda kurmayın her şeyi
Hayatı kendinize de çevrenize de zindan edersiniz.
Önceki konunuzu bilmiyorum
Gerçekten boş işlerEvet arkadaş İngiltere prensesi olduğu için yağ bal beklemiş düz insan muamelesi yapılınca bozulmuş. Böyle insanlar ömür kısaltır.
Beni saymıyorlar diye çıldırırdı konu sahibi peki, hımm denseGerçekten boş işler
Yeri geldimi uzun msj yazıyorum karşı tarafa gelen msj iyi tamam,ok,peki,olabilir gibi
İnsanlar isi gücü var,polyanaliktan vazgeçelim , bir de karşı tarafı msjla memnun etmeye mi çalışayım
Heralde konu sahibine bunlar gelse neler olurdu acaba?
her konunuza bakiyorum bence hayatinizi siz zorlastiriyorsynuz birazda.yapmayin lutfen salın gitsin zihniniziSelam arkadaşlar yine ben
Bugün bir yere davetliyim. Daha önce burada konusunu açtığım bir yer ama o detaya girmeden anlatayım.
Bizi davet eden kişi bir whatsapp grubu açtı. Oradan duyurdu bugün bizi ağırlamak istediğini. Ben de orada şöyle yazdım. “Saat kaç gibi? Aracımızı sattığımız için ancak babamın aracıyla gelebilirim ama o da akşam evde olacak”
Gideceğimiz yer toplu taşımayla ulaşım sağlanacak bir yer değil çünkü. Şehirden uzak yazlık olarak kullandıkları bir yer. Bir de 2 yaşında çocuğum var. Yoksa böyle araba muhabbetlerine girmem biner dolmuşa giderdim. Açıkçası şu an yazarken aklıma geldi dolmuşla gidebildiğim kadar gidip, indiğim yerde taksiyle devam edebilir miydim acaba? O an bunu hiç düşünmedim. Neyse grupta eşimin kuzeninin nişanlısı var o da bizi alabileceğini yazdı. Beni ve diğer başka bir kuzen eşini de alabileceğini yazmış. Ben de bugün kendisine şöyle bir mesaj attım.
Günaydın ayşecim nasılsın? Sizi alabilirim demiştin ama senin için zor olur mu nasıl yapalım?
Cevap şu: günaydın alin abla sorun olmaz benim için.
Her şeyi kişisel algılayan ve her şeyin altında bir şeyler arayan biri olduğum için, bir de insanlara yük olur muyum diye bir şey rica etmekten imtina ettiğim için bu mesaj bana biraz eksik geldi. İyiyim sağ ol abla sorun değil saati de yine haberleşiriz falan mı demeliydi diye düşündüm.
Ya da yine kafamda gereksiz mi kurdum sizce? Bu mesaja ben bir şey yazmalı mıyım ya da ondan mı beklemeliyim?
Benim yazmam gerekiyorsa ne yazmalıyım? Ben araçla bir yere gittiğimde herkesi evine kadar bırakırım ama aracım olmadığında kimseye beni de bırakır mısın diyemem ya da biri beni bıraktığı zaman mahcup hissederim. O yüzden burada nasıl davranmam gerektiğini bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?