Dağ gibi (!) dertlerim ve ben

Başlığı görünce böyle tırt bişey çıkıcağını anladığım için özellikle girdim ve istediğimi aldım İroni neden anlaşılmamış ona şaşırdım ama.
Alemsiniz valla herkes ekstra ekstra kibar olmak zorunda değil.Zaten kendi teklif etmiş ve gayet normal bir mesaj atmış karşı taraf takılmayın hiç.

Konu sahibi aslanmis arkadaslar benim astrologluk iptal
Bir onceki yorumda annemden bahsettim. Bu tipin bayrak taşıyıcısıdir kendisi ve Koç
Benim de cok yakin bir arkadasim boyle. Cok severim hayatima dokunmus bir insandir ama benim gibi dangoloz bir kovayi yoruyor.
Koç burcuyum birileri benim için bir şey yaptığında asla mahcup olmam ve ustune bu kadar düşünmem. Gelmek zor olacaksa gelmeseymiş ben mi istedim derim yani şu durumda. annem de koç burcudur o da
Ama bu kova gamsizligi acaba subatta dogdun da mart sonuna mi yazdirdilar
Yengeç bence koçlar böyle olmaz.
Yengeclerde de alinganlik ve icine atma dert etme cok oluyor.

ne kadar zor bi insan olduğunuz buradan bile anlaşılıyor.
bu kadar sorun yaşiyorsaniz kendi imkanlarinizla halledin böylece ne kendiniz mahcup olursunuz nede kafanizda baska insanlarin normal davranislarini sorgulamazsınız.

Ama bu kova gamsizligi acaba subatta dogdun da mart sonuna mi yazdirdilar

Aksine eşim kova ve kendisi için biri zahmete girsin asssla istemez kafaya takar oldu da girdi mutlaka karşılığını vermek için kendini yırtar.
Ben azallttirdim o ozelligini

Ağzım açık okudum. Bu ne tepki yahu. Kadın zaten alıngan vs olduğunu yazmış. Aaaaa bu neden öyle yazdı vay efendim dememiş. Normal mi ben mi abartıyorum. Ne yazmalıyım demiş. Evet konu başlığındaki (!) in ne demek olduğunu bilmeden yorum yazanlarda ayrı bi komik. Zaten konuya girerken anlamıştım dağ gibi (!) derdi olduğunu

Yok artık daha neler
Kadın size tamam alırım demiş
Belki o an işi vardı,müsait değildi yine de bir cumle yazip atmis
Siz heralde yağlı ballı bir msj beklediniz.
Bi kadar kafanızda kurmayın her şeyi
Hayatı kendinize de çevrenize de zindan edersiniz.
Önceki konunuzu bilmiyorum

Evet arkadaş İngiltere prensesi olduğu için yağ bal beklemiş düz insan muamelesi yapılınca bozulmuş. Böyle insanlar ömür kısaltır.

Evet arkadaş İngiltere prensesi olduğu için yağ bal beklemiş düz insan muamelesi yapılınca bozulmuş. Böyle insanlar ömür kısaltır.
Gerçekten boş işler
Yeri geldimi uzun msj yazıyorum karşı tarafa gelen msj iyi tamam,ok,peki,olabilir gibi
İnsanlar isi gücü var,polyanaliktan vazgeçelim , bir de karşı tarafı msjla memnun etmeye mi çalışayım
Heralde konu sahibine bunlar gelse neler olurdu acaba?

Beni saymıyorlar diye çıldırırdı konu sahibi peki, hımm dense Ergenken mesajlara önem veriyorduk da o ergenkendi tabi şimdi mesaj atmak bile zor geliyor.

Şaka yaptığını düşünmek istiyorum.Bir onceki konu da boyleydi. Siz bir daha kabul etmeyin boyle davetleri. Belli ki çok kafanızda kuran birisiniz, rutininiz dışına çıkmayın.

her konunuza bakiyorum bence hayatinizi siz zorlastiriyorsynuz birazda.yapmayin lutfen salın gitsin zihninizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…