Dağ gibi (!) dertlerim ve ben

Bacim derdin yok herhalde hic dert edindigin seye bak

Evet harikayım mükemmelim

Çevremde sizin gibi insanlar ve gerçekten yoruyorlar. Biri ile tamamen ilişkiyi kestim. KV ile. Sizin içinde zor olur böyle yaşamak.

Çevremde sizin gibi insanlar ve gerçekten yoruyorlar. Biri ile tamamen ilişkiyi kestim. KV ile. Sizin içinde zor olur böyle yaşamak.

Yahu ben kimseye sorun çıkarmıyorum ki. Size sordum işte ben mi anormal düşündüm ne yazayım kıza diye. Sonra herkes kızın mesajı normal diyince ben de tamam saati haberleşiriz yazdım.

Kimseyi yormuyorum zorluğu kendime. Bunu da aşmaya çalışıyorum zaten. Ama bence üstten üstten yorum yapanların da aşmaları gereken şeyler var.

E abartıyorsunuz.
Tabii ki canım sizi arabayla almak büyük bir onur fln mı yazsaydı kız? Gayet normal cevap vermiş.
Böyle her şeyin altında bir şey ararsanız çevrenizde insan kalmaz.

Kız şaka mısın şöyle mi yazsın kız aaaa iyiyim canimmm sen nasılsın aaayy tabiki alırım ne sorunu yaaa başımla beraber istersen sırtımda bile taşırım ayıp.etttiiinn mi deseydi

He biz abarttık he

Annem , teyzelerim de boyle insanlar. Ben kimseye yük olmayim ben kimseye minnet etmeyim, kimse benim yuzumden magdur olmasin, arkamdan bisey demesin diye kılı kırk yarmaktan insanlarin o isi yapinca yorulacagindan 10 kat yorarlar adami. Cocuklugundan bu yana bu kafaya oyle buyuk buyuk bi tiksinti ile buyudum ki, tam tersi gamsiz biri oldum, kardeslerim de oyle. Cok yorucusunuz. İnsanlar biseyi teklif ettiyse kabul edilir, o kisi rahatsizsa ikinci kez teklif etmez zaten. Salın biraz boyle yaşanmaz

İnsanlar sizinle birebir kafanızda kurduğunuz şekilde diyalog kuramazlar sims oyunu mu bu?
Sims karakterlerim bile bazen benim istediğim ruh haline girmiyor.

Farkindasiniz aslinda derdinizin kucuk oldugunun. Parantez ici unlem cok tatli olmus.
Evet anormal bi dusunce sizinki, yogun olabilir mutsuz bi ani olabilir, eli dolu olabilir yani olabilir de olabilir...
Sizde biraz kibir var sanirim. "Sokaktaki yabanciyla konusur gibi benimle konusamaz" modunda gordum sizi bence tek sorun bu.

İroni diye bir şey duydunuz mu hiç? Mesela ordaki ünlem ne anlama geliyor sizce?
Yani yazdığı şeyin belli oldu halde tepki alınca ironiye yanlamada meşhur oldu kkda. Hayat sizin için cidden zor olmalı bu ne böyle gayet normal şekilde yazmış kız ne yazsın ki. Tamam canim haberlesiriz yaz bitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…