Ne kadar problemli bir insansınız ya. Başlık da dağ gibi dertlerim utanmadınız mı bu başlığı atarken. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor fark edin bence bunu.
İroni diye bir şey duydunuz mu hiç? Mesela ordaki ünlem ne anlama geliyor sizce?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar problemli bir insansınız ya. Başlık da dağ gibi dertlerim utanmadınız mı bu başlığı atarken. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor fark edin bence bunu.
Bacim derdin yok herhalde hic dert edindigin seye bakSelam arkadaşlar yine ben
Bugün bir yere davetliyim. Daha önce burada konusunu açtığım bir yer ama o detaya girmeden anlatayım.
Bizi davet eden kişi bir whatsapp grubu açtı. Oradan duyurdu bugün bizi ağırlamak istediğini. Ben de orada şöyle yazdım. “Saat kaç gibi? Aracımızı sattığımız için ancak babamın aracıyla gelebilirim ama o da akşam evde olacak”
Gideceğimiz yer toplu taşımayla ulaşım sağlanacak bir yer değil çünkü. Şehirden uzak yazlık olarak kullandıkları bir yer. Bir de 2 yaşında çocuğum var. Yoksa böyle araba muhabbetlerine girmem biner dolmuşa giderdim. Açıkçası şu an yazarken aklıma geldi dolmuşla gidebildiğim kadar gidip, indiğim yerde taksiyle devam edebilir miydim acaba? O an bunu hiç düşünmedim. Neyse grupta eşimin kuzeninin nişanlısı var o da bizi alabileceğini yazdı. Beni ve diğer başka bir kuzen eşini de alabileceğini yazmış. Ben de bugün kendisine şöyle bir mesaj attım.
Günaydın ayşecim nasılsın? Sizi alabilirim demiştin ama senin için zor olur mu nasıl yapalım?
Cevap şu: günaydın alin abla sorun olmaz benim için.
Her şeyi kişisel algılayan ve her şeyin altında bir şeyler arayan biri olduğum için, bir de insanlara yük olur muyum diye bir şey rica etmekten imtina ettiğim için bu mesaj bana biraz eksik geldi. İyiyim sağ ol abla sorun değil saati de yine haberleşiriz falan mı demeliydi diye düşündüm.
Ya da yine kafamda gereksiz mi kurdum sizce? Bu mesaja ben bir şey yazmalı mıyım ya da ondan mı beklemeliyim?
Benim yazmam gerekiyorsa ne yazmalıyım? Ben araçla bir yere gittiğimde herkesi evine kadar bırakırım ama aracım olmadığında kimseye beni de bırakır mısın diyemem ya da biri beni bıraktığı zaman mahcup hissederim. O yüzden burada nasıl davranmam gerektiğini bilemedim.
Ne kadar abarttınız neden bu kadar büyük tepkiler gösterdiniz arkadaşlar? Bakın konuda zaten her şeyi fazla irdelediğimi, bu nedenle de yanlış düşünmüş olabileceğimi yazmışım.
Konunun özü, ben doğru düşünemiyorum, sizce bu mesaj normal mi ve normalse ne yazayımdı. Bu kadar basiti yani.
Gerçekten hepiniz hayatlarınızda, insan ilişkilerinizde burada ahkam kestiğiniz kadar harika mısınız? Eğer öyleyse tebrik ediyorum. Ben değilim ve bu nedenle de terapi almaya başladım çünkü.
Çevremde sizin gibi insanlar ve gerçekten yoruyorlar. Biri ile tamamen ilişkiyi kestim. KV ile. Sizin içinde zor olur böyle yaşamak.Ne kadar abarttınız neden bu kadar büyük tepkiler gösterdiniz arkadaşlar? Bakın konuda zaten her şeyi fazla irdelediğimi, bu nedenle de yanlış düşünmüş olabileceğimi yazmışım.
Konunun özü, ben doğru düşünemiyorum, sizce bu mesaj normal mi ve normalse ne yazayımdı. Bu kadar basiti yani.
Gerçekten hepiniz hayatlarınızda, insan ilişkilerinizde burada ahkam kestiğiniz kadar harika mısınız? Eğer öyleyse tebrik ediyorum. Ben değilim ve bu nedenle de terapi almaya başladım çünkü.
Çevremde sizin gibi insanlar ve gerçekten yoruyorlar. Biri ile tamamen ilişkiyi kestim. KV ile. Sizin içinde zor olur böyle yaşamak.
Duymadım ilk sizden öğreniyorum. Sizin gibi insanlar yüzünden bizim psikolojimiz bozuluyor. Lütfen insan içine çıkmayın.İroni diye bir şey duydunuz mu hiç? Mesela ordaki ünlem ne anlama geliyor sizce?
E abartıyorsunuz.Yahu ben kimseye sorun çıkarmıyorum ki. Size sordum işte ben mi anormal düşündüm ne yazayım kıza diye. Sonra herkes kızın mesajı normal diyince ben de tamam saati haberleşiriz yazdım.
Kimseyi yormuyorum zorluğu kendime. Bunu da aşmaya çalışıyorum zaten. Ama bence üstten üstten yorum yapanların da aşmaları gereken şeyler var.
Kız şaka mısınşöyle mi yazsın kız aaaa iyiyim canimmm sen nasılsın aaayy tabiki alırım ne sorunu yaaa başımla beraber istersen sırtımda bile taşırım ayıp.etttiiinn mi deseydi
![]()
Ne kadar abarttınız neden bu kadar büyük tepkiler gösterdiniz arkadaşlar? Bakın konuda zaten her şeyi fazla irdelediğimi, bu nedenle de yanlış düşünmüş olabileceğimi yazmışım.
Bir onceki yorumda annemden bahsettim. Bu tipin bayrak taşıyıcısıdir kendisi ve KoçKoc yada yengec diyorum.
Yani yazdığı şeyin belli oldu halde tepki alınca ironiye yanlamada meşhur oldu kkda.İroni diye bir şey duydunuz mu hiç? Mesela ordaki ünlem ne anlama geliyor sizce?
Koc yada yengec diyorum.