Ben de sağlık ocaklarının bebeklere bedava ekmek dağıtır gibi d vitamini dağıtmalarından hiç memnun değilim. Her bebeğin ihtiyacı, beslenmesi aynıymış gibi. Ama doğum yaptığım hastanedeki doktora nasıl kullanıldığını sorduğumda itiraz etmedi, açıkladı. 1. ay kontrolümüzde zorunlu olup olmadığını sorucam. Sadece anne sütü diye bas bas bağırıp niye vitamin veriyolar ki? Zaten çok obur bir bebeğim var, çok emiyor, bi de her gün vitamin veriyorum. Kızım 20 günde 1 kilo aldı. Vitamini basıp geri dönüşümü olmayan şişman bir bebek büyütmek istemiyorum. Aranızda başka kullanmayan var mı?
sadece aklıma takılan 20 damla olması 2 aydır da ist.dışında olduğum için kontrole da gitmedik sizlere sormak istedim.
Kızlar yaa sanırım bişileri yanlış anlamışım ve bebeğe devit3 vereceğime kendim kullandım. Kızım 1 aylık oldu. Doktor kontrolünde devit3 kullanan ilk anne seni duydum dedi. Bi yandan da o kadar eminim ki doktorun kullan dediğine. Çok kafam karıştı. Şimdi onu bıraktım, kıza da multitabs veriyorum 15 günlükten beri. Benden başka d vitaminini kendi kullanan dA VAR mı?
Kızlar yaa sanırım bişileri yanlış anlamışım ve bebeğe devit3 vereceğime kendim kullandım. Kızım 1 aylık oldu. Doktor kontrolünde devit3 kullanan ilk anne seni duydum dedi. Bi yandan da o kadar eminim ki doktorun kullan dediğine. Çok kafam karıştı. Şimdi onu bıraktım, kıza da multitabs veriyorum 15 günlükten beri. Benden başka d vitaminini kendi kullanan dA VAR mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?