Bebek Beslenmesi d vitamini kullanımı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bebekler ve çocuklar için özellikle tehlikeli olan çoğu avrupa ve uzakdoğu ülkesinde yasaklanmış kanserojen madde.
ülkemizde çocuklar ve bebeklerin kullandığı devit 3 basta olmak üzere çoğu d vitamininde bulunmakta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar yaa sanırım bişileri yanlış anlamışım ve bebeğe devit3 vereceğime kendim kullandım. Kızım 1 aylık oldu. Doktor kontrolünde devit3 kullanan ilk anne seni duydum dedi. Bi yandan da o kadar eminim ki doktorun kullan dediğine. Çok kafam karıştı. Şimdi onu bıraktım, kıza da multitabs veriyorum 15 günlükten beri. Benden başka d vitaminini kendi kullanan dA VAR mı?
Hamilelikte veriliyor sağlık ocağında bende hamilelikte kullandım.doğumdan sonra artık gerek yok dedi.bebise veriliyor dogunca

Kızlar Merhaba ben acd3 kullanıyordum doktor günde bir Serum şeklinde demişti i vitamin bitti eczaneden vitamin almaya gittiklerinde devit 3 almışlar onuda sormamis lar nasıl kullanılır diye bende eve getirdiklerinde kullanma talimatını okudum çocuklar ve Yenidoğan larda 1 yasin altinda günde 25 damla yazıyor bir iki kere verdim ole ama banada fazla geldi şimdi okuyunca yarın doktora gidicem sorucam çok vermemin bir zararı olurmu çok korktum şimdi napicam bebeğim daha 2 aylık benim yüzümden birseyi çıkarsa kendimi asla affetmem :KK61:

Back
X