Off... Bu ne aksilik böyle yaa Ne yapacaksın şimdi,sanırım senin tarih gene değişecek.Doktorunu ara durumdan bilgilendir.Eşin madem tarih aldığını bilmiyor hiç söyleme o zaman..Tekrar tarih aldığın zaman söylersin bence..
Vardır bi hayır canım,üzülme.
ay şansa bak yaa. canım sana nacizane fikrimi söyleyeyim. bence ameliyatını ertele. bak önce babannenin vefatı, sonra bu olay, sanki birşeyler senin o gün ameliyat olmaman için çabalıyor. bence bunda bir hayır vardır. benimde ameliyat olmamam için bir sürü sebep vardı ama ben inatla 2 ara 1 dereye sıkıştırdım, oldum . ve o günden beri ağlıyorum hep aksilikler oldu. 2 göğsüm hem şekil hem de büyüklük olarak birbirinden farklı oldu. okadar pişmanım ki olduğuma sana anlatamam. hatta bunları yazarken bile ağlıyorum depresyona girdim resmen. keske o gün ameliyat olmasaydım, bütün bunları yaşamazdım. vardır bir hayır canım, kayınvaliden iyileşsin, öyle olursun. bunun için eşinle ters düşme. nacizane fikrim bu, yine de hakkında hayırlısı ne ise o olur inşallah...
İyi ki sormuşum size.. Kafam durdu resmen. Uzun zamandır bu tarihi bekliyorum. Ne olursa olsun olacağım diye şartladım ya kendimi işte, söyleyecektim az önce. Dur bir forumda kızlar neler yazmış dedim de öyle frenledim kendimi. Akıl akıldan üstündür. Dediğiniz gibi belki de o gün ameliyat olmamam gerekiyordur. Her şer de vardır bir hayır. Hiç de inanmam ya böyle şeylere. Neyse..
Diyorum ki 1 hafta ertelesem en azından. Bir sonraki hafta sonuna yani. Bütün işlerimi ötelemek durumunda kalıyorum bu kez de. Uzun müddettir ameliyattan sonra diye diye herşeyi erteler oldum resmen.
Şansa bak ya...
En azından aldığım tarihi göstereyim diyorum kızlar. Doktor ameliyatın olacağı hastane ve saatle ilgili bir kart vermişti bana. Onu mu göstersem acaba sadece. Doktora gittiğimi biliyordu zaten. O gün tarihi almıştım şansa bak falan derim.
Yoksa hiç bulaşmayayım mı?
Oooooof !